Hlavní obsah

Silvii (29) do proměny přihlásil snoubenec. Jak na překvapení reagovala?

 

Reklama

„Chtěl bych jí dopřát trochu toho rozmazlování.“ Devětadvacetiletou Silvii přihlásil do proměny její snoubenec a tím se postaral o pořádné překvapení. Sympatická čtenářka z toho naštěstí nevycouvala :-)

Článek

Záměrně píšeme čtenářka. Silva totiž naše proměny dobře znala, samotná by ale neměla odvahu se přihlásit. Iniciativu naštěstí přebral její partner a na naši výzvu (ano, stále je pod článkem) ihned zareagoval. Před svatbou, kterou plánují na letošní rok, jí chtěl dopřát příjemný den a zároveň vycítil, že Silva potřebuje postrčit správným směrem. Přestože to je totiž krásná žena, sama si v tomto ohledu příliš nevěří. A to je obrovská škoda.

Po počátečním šoku, kdy na ni partner vyrukoval s termínem proměny, se Silva začala na den D (nebo P) těšit. Sraz jsme měli v salonu Hair We Are, kde jsme čtenářku předali do rukou kadeřníka Libora Smrže.

Po půl dni stráveném v salonu přišla lekce líčení s vizážistkou Žanetou Gi, oblékání se stylistkou Šárkou Štursovou a následné focení, kde si Silva projednou vyzkoušela, jaké to je stát na opačné straně fotoaparátu. Povoláním je totiž fotografka :-) Teď už se ale podívejte na video a prožijte celý den spolu s námi!

Děkujeme salonu Hair We Are za realizaci proměny. Adresa: Václavské náměstí 840/5, Praha 1. www.hairweare.cz

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a krátké informace o vás. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám