Hlavní obsah

Slavné a opuštěné: 6 hvězd, které nemají štěstí v lásce

Foto: Isifa

Jennie Garth má za sebou rozvod, nějaké nové známosti, ale žádná velká láska se nekoná. Tahle krásná blondýna je samaFoto: Isifa

Jsou krásné, slavné a vážně sexy. Jenže také jsou opuštěné. Člověk by čekal, že jim budou muži ležet u nohou, opak je ale pravdou. Tyhle úspěšné ženy nemají v lásce příliš štěstí!

Článek

Mají vlastně vše, po čem by muži měli podle všeho toužit. Dokonalá těla, krásné tváře, jsou úspěšné a známé. Jsou to hvězdy! Ovšem nic z toho jim nepomohlo k tomu, aby po jejich boku stál ten pravý chlap, ten princ na bílém koni. Tohle je šest slavných, ale také osamělých žen.

1. Sama, ale s úsměvem

Má úžasný hlas, vlastně téměř žádný velký muzikál se bez ní neobejde, je nádherná, má úžasný úsměv, a přesto je sama. Monice Absolonové je sedmatřicet let a toho pravého zatím nepotkala.

Naposled se po jejím boku objevoval Vratislav Janda, jejich dvouletý vztah se ale před Vánoci 2012 rozpadl. A od té doby je Monika sama. Sice jí to moc sluší a úsměv jí z tváře nemizí, přesto by si určitě lásku zasloužila.

Foto: Isifa

Je neuvěřitelné, že vedle sebe Monika Absolonová nikoho nemá. Je krásná, sexy a úspěšná, co víc by muži chtěli?Foto: Isifa

2. Příliš slavný rozvod

Vypadalo to, že pětatřicetileté krásce Katie Holmes nic nechybí. Její herecká kariéra sice krapet stagnovala, ovšem nikdo nepochyboval o tom, že manželství se slavným Tomem Cruisem a péče o jejich nádhernou dcerku Suri za to rozhodně stojí. Jenže v roce 2012 se vše změnilo a pár snů ohlásil rozvod, údajně kvůli Cruisově posedlosti scientologickou vírou.

Jsou to sice skoro dva roky a média občas přijdou se zprávou, že si Katie našla novou známost, faktem ale je, že pravidelně se po jejím boku žádný náhradník slavného herce neobjevuje a Katie vyráží do společnosti zásadně bez pánského doprovodu.

Foto: Isifa

Katie Holmes byla manželkou Toma Cruise, dlouho byli pokládáni za pár snů. Jenže krásku tenhle vztah asi dost vyčerpal, a proto si drží chlapy od tělaFoto: Isifa

3. Divoška Mahu

Mahulena Bočanová, která za pár dnů oslaví 47. narozeniny, je nejen nádherná žena, ale také zodpovědná matka a vytížená herečka a moderátorka. V roce 2009 si prošla opravdu bolestným rozchodem se svým manželem a otcem jejich dcerky Márinky Viktorem Mrázem, i když oficiálně jejich manželství skončilo až v roce 2012.

Ne že by byla temperamentní Mahulena od té doby úplně sama, ale žádná velká láska se nekonala. Nějaký čas chodila s výrazně mladším zahradníkem Jiřím Herdou, údajně měla i románek s Rudou z Ostravy, a naposled to táhla s o dvaadvacet let mladším exotickým tanečníkem Jonesem Santosem Santanou. Přesto žádná z těchto avantýr nevyšla a nyní je Mahulena opět sama.

Foto: Isifa

Mahulena Bočanová má v poslední době jakousi slabost pro mladší muže, ale o nic vážného se nejedná. V současné době je opět samaFoto: Isifa

4. Až moc sexy?

Miley Cyrus už dávno není tou hodnou holčičkou ze seriálu Hannah Montana. Dnes je z ní pěkná dračice, která pobuřuje vystoupeními plnými sexu, vulgárních gest a velmi titěrných kostýmů, které toho víc odhalují, než zakrývají.

V jejích jednadvaceti letech lze říci, že na velkou lásku má ještě čas. Miley ale chodila s hercem Liamem Hemsworthem a jejich vztah byl velmi vážný, dokonce byli asi rok a půl zasnoubeni. Jenže to bylo v době, kdy se Miley Cyrus ještě tolik neodhalovala a nelibovala si v kontroverzních vystoupeních, která rozhodně nejsou pro děti. Pak tak trochu zdivočela a její snoubenec to podle všeho nevydýchal. Rozešli se loni a Miley nyní tvrdí, že její jedinou láskou je muzika.

Foto: Isifa

Miley Cyrus je sice mladinká, ale přesto byla zasnoubená. Nyní je ale prý její největší láskou muzikaFoto: Isifa

5. Hledá a hledá

Monika Marešová (39) se do veřejného povědomí dostala jako manželka známého moderátora Leoše Mareše, i když dnes se ve světě showbyznysu pohybuje zcela samostatně. Vztah s Marešem totiž kvůli jeho záletům nevydržel, a i když nejsou dodnes oficiálně rozvedeni, v praxi má každý z nich od roku 2010 svůj vlastní život (i když je samozřejmě spojují dva synové).

Vedle Moniky se čas od času nějaký ten muž objeví, ale žádný z jejích románků nemá dlouhého trvání. A tak většinou prohlašuje, že její život naplňují synové a vše ostatní je vedlejší.

Foto: Isifa

Monika Marešová si po rozchodu se slavným moderátorem také prošla několika krátkými známostmi, ale nikdy z toho nic moc nebyloFoto: Isifa

6. Kráska z Beverly Hills

Krásku Jennie Garth (41) znáte nejspíš jako Kelly z legendárního seriálu Beverly Hills 90210. Půvabná a křehká blondýna a trojnásobná matka ale rozhodně neměla v osobním životě příliš velké štěstí. Má za sebou dvě nevydařená manželství, to druhé s hercem Peterem Facinellim oficiálně skončilo loni, ale ve skutečnosti se rozchod konal již v roce 2012. Od té doby si Jennie prožila dva krátké románky, ale na opravdovou lásku stále čeká.

Foto: Isifa

Jennie Garth vypadá skvěle, přesto v lásce nemá moc štěstíFoto: Isifa

Co myslíte, v čem je problém? Proč tyhle ženy nemají štěstí v lásce?

Reklama

Související témata: