Hlavní obsah

Slavné ženy v šatech bez podprsenky! Mají na to?

Foto: ISifa

Heidi Klum se toho vážně nebojíFoto: ISifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odvaha jim opravdu nechybí. Tyhle slavné ženy hrdě vystavují svůj dekolt tak, jak jej příroda či plastičtí chirurgové stvořili. Mají na to, nebo by jim podprsenka spíš prospěla?

Článek

Nádherné večerní róby, sexy šaty, ale výstřih mají takový, že jakákoli podprsenka pod ně prostě vzít nejde. Co s tím? Vyrazit naostro! Tyhle slavné dámy to udělaly. Co tomu říkáte? Je jejich dekolt úchvatný i bez podprsenky, nebo jim spíš chybí soudnost?

Mládí se nebojí

Česká zpěvačka Monika Bagárová (20) se v roce 2013 objevila na finále soutěže modelek Elite Model Look Czech Republic v opravdu odvážném outfitu. Její výstřih byl skutečně hluboký. Možná už je to až příliš sexy, ale my říkáme, že tahle holka s tělem bohyně si může dovolit nejspíš vše!

Foto: Isifa

Monika Bagárová je mladinká a má dokonalé tělo. Ta si prostě může dovolit cokoliFoto: Isifa

Sklidila kritiku

V šatech s velkým výstřihem, který nedovoloval podprsenku, se nedávno objevila i herečka Jennifer Aniston (46). Od mnohých sice sklidila kritiku za to, že její ňadra nejsou dostatečně pevná a dmoucí, objevily se poznámky o oslích ouškách, ale zas tak strašné to nebylo. Jennifer má prsa pravá, a na to, že za pár let oslaví padesátku, je to dost dobré!

Foto: Isifa

Jennifer Aniston sklidila za tento model kritiku, ale podle nás trochu neoprávněněFoto: Isifa

Odvážná modelka

Modelky jsou zvyklé na leccos, nestydí se, koneckonců na přehlídkových molech ukazují své přednosti celkem často. Vyrazit v roce 2013 po udílení Oscarů na party k Eltonu Johnovi v šatech bez podprsenky tak pro Heidi Klum (41) nebylo nic neobvyklého. Jestli to přehnala, nebo ne, posuďte sami.

Foto: Isifa

Heidi Klum je nádherná, a to i bez podprsenkyFoto: Isifa

Místo zadečku prsa

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopez (45) je většinou středem pozornosti díky svému pověstnému zadečku. Tentokrát ale na udílení Zlatých glóbů přitahoval pozornost spíš její dekolt bez jakýchkoli příkras. A podle nás je fér, že to JLo střídá. Její dmoucí ňadra jsou totiž stejně sexy jako její klenutý zadeček!

Foto: Isifa

Jennifer Lopez většinou uchvacuje svým zadečkem, tentokrát ale vsadila na dekolt. A asi neudělala chybuFoto: Isifa

Provokuje vždy

Rapperka Nicki Minaj (32) je provokatérka a tomu odpovídají i její módní kreace. Na předávání hudebních cen MTV se sice dostavila v poměrně usedlých černých šatech, ale výstřihem vše dohnala. Pohled to byl samozřejmě pěkný, koneckonců její prsa jsou dílem plastických chirurgů, takže by to ani jinak být nemělo.

Foto: Isifa

Nicki Minaj se odvážných outfitů nebojí, a navíc její poprsí je dílem plastických chirurgů, takže by bylo spíš divné, kdyby nevypadalo dobřeFoto: Isifa

Dara si ráda hraje

Zpěvačka Dara Rolins (42) to s módou umí. Má vkus a navíc super tělo, kterému sluší vše. K dokonalému poprsí jí také pomohli šikovní plastičtí chirurgové, takže proč se za něj stydět? Jenže Dara si ráda hraje, takže s prvoplánově velkým výstřihem by se nespokojila. Ňadra vystavila v na první pohled jeptiškovských šatech, ovšem průhledný materiál, pod nějž si Dara nevzala podprsenku, jasně říká, že tahle holka by v klášteře nevydržela ani den.

Foto: Isifa

Dara Rolins na to jde rafinovaně. Vypadá jako jeptiška, ale opravdu to jeptiška neníFoto: Isifa

Známá sexy kočka

Zpěvačka Rihanna (26) se v sexy modelech doslova vyžívá. Takhle oděná se objevila v roce 2012 na udílení cen Grammy a nikomu nenechala ani špetku pochybností o tom, zda podprsenku má, či nemá. Povedlo se to?

Foto: Isifa

Rihanna v celé své kráse, co tomu říkáte?Foto: Isifa

Rudá záře

Na loňské udílení cen MTV vyrazila i zpěvačka Demi Lovato (22) a rozhodně byla nepřehlédnutelná. Těžko říct, čím pozornost poutala víc. Zda výraznou barvou šatů, nebo obřím výstřihem a vnadami bez podprsenky. My si myslíme, že barva byla až druhořadá.

Foto: Isifa

Demi Lovato a její vražedný výstřih. Povedlo se, nebo ne?Foto: Isifa

Foto: archiv firem

Celebrity podprsenky vynechaly, ale vy nemusíte. Inspirujte se!Foto: archiv firem

Tak co, měly byste také odvahu vyrazit bez podprsenky?

Reklama

Načítám