Hlavní obsah

Slavní jako malé děti. Poznáte, kdo je kdo?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Když spatříte jejich fotku, neváháte ani vteřinu. Víte, kdo to je a čím se živí. Možná víte, i s kým v minulosti chodili, s kým žijí teď, kolik mají dětí, a kdy naposledy ztropili nějakou ostudu. Jsou to totiž hvězdy showbyznysu. Ale poznali byste je z fotek z dětství? Zkuste to v našem kvízu.

Článek

Jsou jich plné časopisy, noviny i televize. Jsou slavné herečky či herci, zpěvačky, sportovci. Jsou úspěšní, krásní, sexy a mají miliony fanoušků po celém světě. Jak ale tyhle celebrity vypadaly jako děti? Poznali byste v těchto roztomilých capartech budoucí hvězdy showbyznysu?

1. Tak kdopak je tahle usedlá plavovlasá školačka, která vypadá jako premiantka třídy? Napovíme vám. Dělá všechno a nic, je to milovnice večírků, módy, odvážných outfitů a malých psíků.
Foto: Profimedia.cz
2. Takový to byl roztomilý klučina, ale že z něj vyroste sex symbol a objekt touhy mnoha žen, to byste do něj asi neřekli, že. Pravda, dost mu narostly svaly a přibyla mu i řada tetování. Tak který sportovec se skrývá na téhle fotce?
Foto: Profimedia.cz
3. A máme tu další roztomilou školačku, co vypadá, že v životě nedostala poznámku. Ale pozor, v dospělosti si prošla hodně divokým obdobím. Alkohol, drogy, divoké rozchody. Nakonec slavná zpěvačka všechno zvládla, dnes má svoji kariéru zpět a je z ní i zodpovědná maminka dvou synů.
Foto: Profimedia.cz
4. Tohle je velká hvězda. Úspěšná filmová i seriálová herečka, jedna z nejpřitažlivějších žen planety, ale také smolařka v oblasti lásky. Je bezdětná a dvakrát rozvedená. Tak kdo je tohle roztomilé batole?
Foto: Profimedia.cz
5. Tak tenhle usměvavý chlapec je slavný herec, který dokonce získal Oscara za nejlepší mužský herecký výkon (v roce 2001). Je to ale také bouřlivák, trochu prý i rváč a pracovně s ním vyjít údajně není moc snadné. Jak se jmenuje?
Foto: Profimedia.cz
6. A máme tu dalšího úspěšného sportovce, který se ale pyšní také dokonalou postavou, proslulé jsou především jeho břišní svaly. Nutno přiznat, že se se svým tělem dost rád chlubí. Kromě toho je také otec čtyř dětí. Uhodnete, kdo to je?
Foto: Profimedia.cz
7. To je andílek, co? Z roztomilé holčičky ale vyrostla pořádná dračice. Byly doby, kdy na její koncerty rodiče odmítali pouštět své děti. Byly totiž plné lascivních gest, vulgarit a velmi odvážných kostýmů. Dneska je ale mladá zpěvačka už tolik nevyvádí, jen občas vystrčí růžky. Kdopak to je?
Foto: Profimedia.cz
8. Z dob kariérních začátků musíme zmínit film Beetlejuice, tam byl skvělý. Přestože má ale na svém kontě pěknou řádku snímků, nevlastní žádného Oscara ani Zlatý glóbus, i když byl několikrát nominovaný. A v soukromí? Jeho ex manželka je slavná herečka a má s ní jedno dítě. Od roku 2012 je ale ženatý s jinou ženou, s níž má další čtyři děti. Jak se jmenuje?
Foto: Profimedia.cz

Tak co, máte všechny odpovědi zkontrolované? Pokud ano, vyhodnoťte si test.

Reklama

Související témata:

Načítám