Hlavní obsah

Slavní muži a nevěra? Nejtrapnější je ta s chůvou!

Foto: Profimedia

Ben Affleck s manželkou. Vypadalo to mezi nimi na rozvod, ale nakonec jsou stále spolu. Alespoň prozatímFoto: Profimedia

Reklama

Je to jak z hloupého filmu. Najmete si chůvu, aby vám pomohla s dětmi. Jenže ona nepečuje jen o ně, ale i o vašeho manžela. Je to snad ten nejtrapnější způsob nevěry. Tihle slavní muži se jí dopustili!

Článek

Je to tak nemístné, že si nejspíš řeknete, že vás se to nemůže týkat. Jenže šestice slavných mužů je důkazem toho, že mladé chůvy jsou prostě pro pány velkým lákadlem a dají kvůli nim všanc i rodinné zázemí.

Nevěrný Jude

Herec Jude Law (42) má s věrností nejspíš obecně problémy. Svou bývalou manželku Sadie Frost (50), s níž se rozvedl v roce 2003, podváděl prý s herečkou Nicole Kidman (48).

Rok po rozvodu se zasnoubil se svou přítelkyní herečkou Siennou Miller (33), ale hned v roce 2005 ji podvedl s chůvou svých tří dětí Daisy Wright. Nepomohla mu ani veřejná omluva, Sienna se s ním rozešla. V roce 2009 se k sobě sice vrátili, ale o dva roky později nakonec stejně přišel definitivní rozchod.

Foto: Profimedia

Jude Law podváděl svoji krásnou blonďatou přítelkyni Siennu MillerFoto: Profimedia

Napravený Ben

Ani herec Ben Affleck (43) neodolal svodům mladé chůvy Christine Ouzounian a podvedl s ní svou manželku Jennifer Garner (43), s níž má tři děti. Manželé oznámili, že se budou rozvádět, ale Ben nevěru stále popíral. Důvodem neshod prý bylo jeho pití, gamblerství a workoholismus.

K rozchodu ale nakonec nedošlo, Affleck s manželkou prý docházejí na párovou terapii a vztah se jim snad podaří zachránit.

Foto: Profimedia

Ben Affleck s manželkou nevěru možná ustojíFoto: Profimedia

Foto: Profimedia

Tahle mladá chůva málem rozvrátila manželství Bena AffleckaFoto: Profimedia

Zamilovaný Ethan

U herce Ethana Hawka (45) to bylo trochu jinak. Svou tehdejší manželku herečku Umu Thurman (45) sice také podvedl s jejich chůvou Ryan, ale nešlo jen o úlet, nýbrž o velkou lásku. Ethan Hawke se v roce 2005 s Umou rozvedl a o tři roky později si chůvu vzal za manželku. Láska jim stále kvete a mají spolu dvě děti.

Foto: Profimedia

Manželství Ethana Hawka a Umy Thurman skončilo rozvodemFoto: Profimedia

Foto: Profimedia

Herec se totiž zamiloval do chůvy svých dětí a tu si po rozvodu také vzalFoto: Profimedia

Zdivočelý Robin

Život skvělého herce Robina Williamse (zemřel v srpnu 2014 ve věku 63 let) byl jedna velká jízda. Jeho první ženou byla Valerie Velardi, kterou si vzal v roce 1978. A ta si s ním rozhodně užila. Nejen, že čelila jeho závislosti na alkoholu a kokainu, ustála i aféru, kdy ho servírka, s níž jí byl nevěrný, zažalovala za to, že ji nakazil kožní chorobou.

Poměr, který udržoval s chůvou jejich syna Marshou Graces (59) a z nějž vzešlo i dítě, už jeho žena nezvládla. V roce 1988 se tedy rozešli a Williams si obratem vzal svou „chůvu“. Ani s ní mu ale manželství nevyšlo, v roce 2010 se i oni rozvedli. O rok později se herec opět oženil, jeho poslední ženou se stala Susan Schneider.

Foto: Profimedia

Robin Williams měl pro ženy vždy slabost a jeho první manželka Valerie si s ním dost užilaFoto: Profimedia

Foto: Profimedia

I tenhle herec se do chůvy natolik zakoukal, že si ji vzal za ženuFoto: Profimedia

Drsný Arnold

Svalnatý herec a také politik Arnold Schwarzenegger (68) umí zázraky nejen na filmovém plátně, ale i v osobním životě. Mnoho let se mu před nyní již bývalou manželkou Mariou Shriver (60) dařilo tajit poměr s jejich hospodyní a chůvou Mildred Baena (54), s níž má i syna. A právě ten ho z nevěry usvědčil. Je otci tak podobný, že další zapírání nemělo smysl.

Foto: Profimedia

Arnoldu Schwarzeneggerovi se poměr s hospodyní dařilo před manželkou tajit velmi dlouhoFoto: Profimedia

Foto: Profimedia

Arnoldova milenka a jejich společný syn, který je opravdu celý tatínekFoto: Profimedia

„Šikovný“ Gavin

Údajně celé tři roky měl Gavin Rossdale (50) podvádět svou ženu Gwen Stefani (46) s chůvou jejich tří dětí, s o třicet let mladší Mindy Mann. Jenže zpěvačka se s nevěrným manželem moc nepárala, okamžitě požádala o rozvod a třináctiletému manželství je konec.

Foto: Profimedia

Zajímavý trojúhelník. Gavin Rossdale na procházce se ženou Gwen Stefani a za nimi chůva a milenka Mindy MannFoto: Profimedia

Foto: Profimedia

Tady je Mindy v celé své kráseFoto: Profimedia

Také vám tahle nevěra připadá trapná?

Reklama

Načítám