Hlavní obsah

Slavní muži nahoře bez. Který z nich by stál za hřích?

Foto: Profimedia

David McIntosh v celé své kráse. Stojí ten pohled za to?Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejen slavné ženy jsou pyšné na své křivky. I hvězdní pánové jsou hrdí na svá těla a mnozí je dávají na odiv, kde se dá. Tihle se toho nebáli a ukázali se světu třeba jen ve spodním prádle!

Článek

Herci, zpěváci či sportovci. Ti všichni jsou nejen slavní, ale moc dobře vědí, že jejich vzhled je tak trochu živí. A tak na sobě dřou. Někteří víc, jiní méně. A těchto sedm slavných mužů se rozhodně nebojí svá těla ukázat. Zda ten pohled stojí zato, posuďte samy.

Hora svalů

David McIntosh (29) se živí jako fitness trenér a jeho tělo je jeho pracovním nástrojem. Zdá se ale, že tenhle muž, který je známý především jako bývalý přítel modelky a herečky Kelly Brook (36), je svými svaly doslova posedlý. Na sociální sítě totiž láduje jednu fotku za druhou a z nahoty respekt rozhodně nemá.

Foto: Profimedia

David McIntosh má tělo samý sval. Jak by ne, když je to fitness trenérFoto: Profimedia

Sexy sportovec

Pilot formule 1 Lewis Hamilton (30) měl být možná spíš modelem. I on totiž zveřejňuje spousty svých sexy fotek, z nichž je jasné, že žádným mindrákem ohledně svého těla netrpí. Koneckonců skutečně nemá ani důvod, vypadá velmi dobře.

Foto: Profimedia

Když Lewis Hamilton sundá závodní kombinézu, rád se pochlubí svým tělemFoto: Profimedia

Slavná kopačka

Fotbalista Cristiano Ronaldo (30) je fotbalová legenda. Za jeho výkony na hřišti ho milují muži, pro jeho krásu zase ženy. Je sice pyšným tatínkem a své sociální sítě zásobuje především fotkami se svým synkem, ale občas neodolá a fanynkám naservíruje nějaký ten sexy snímek.

Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo je idolem mnoha ženFoto: Profimedia

Drsný svalovec

Rapper 50 Cent (40) je pořádný drsňák, žádný uhlazený modýlek. Jeho tělo nezdobí jen spousta svalů, ale také nespočet tetování. Je to prostě chlap jak hora, tak proč by se tím nepochlubil?

Foto: Profimedia

Rapper 50 Cent je pořádný drsňák a jeho tělo je důkazemFoto: Profimedia

Uhlazený krasavec

To zpěvák Ricky Martin (43) je pravý opak. Je to takový uhlazený krasavec, kterému na vzhledu sakramentsky záleží. Ať už se vám líbí nebo ne, je to ale jedno, Ricky má totiž slabost pro muže.

Foto: Profimedia

Ricky Martin zas tolik svalů nemá, přesto klidně pózuje bez tričkaFoto: Profimedia

Filmový hezoun

Herec Scott Eastwood (29) se sice nepyšní obřími bicepsy, ale jeho tělo rozhodně vysportované je. Proto se neostýchá zveřejnit své fotky v plavkách či nahoře bez. Nám se líbí, že je to tak akorát. Žádná horda svalů, ale pekáč buchet tam je!

Foto: Profimedia

Tak akorát. To je stručný popis svalové hmoty Scotta EastwoodaFoto: Profimedia

Velký fešák

Herec Joe Manganiello (38) je prostě krásný chlap! Znáte ho například z filmu Bez kalhot a nutno podotknout, že právě bez nich mu to sluší nejvíc. Uznejte, že schovávat tohle tělo by byla velká chyba!

Foto: Profimedia

Joe Manganiello je prostě kus chlapaFoto: Profimedia

Tak co tomu říkáte, stojí tihle pánové za hřích?

Reklama

Načítám