Hlavní obsah

Slavní plešouni: Těmhle mužům to zatraceně sluší i bez vlasů!

Foto: Isifa

Některé naše idoly stárnou, ale vypadají i tak dobře. Třeba jako Bruce Willis na této fotografii...Foto: Isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou mužní, vyvolávají pocit, že vás vždy zachrání – a ještě budou utrácet za vašeho, a ne za svého kadeřníka nebo vlasovou vodičku proti padání vlasů. To jsou sexy muži bez vlasů…

Článek

Mnohé ankety už prokázaly, že ženám se plešatí muži líbí, že jim připadají sexy. Což by měli vědět hlavně muži, kteří to mají s vlasovým porostem „napůl“ a zoufale se snaží o jeho záchranu. Možná byste jim mohly ukázat, samozřejmě, až se dostatečně pokocháte vy, dnešní přehled velmi přitažlivých plešounů…

Seal

Při pohledu na jeho fotku si možná řeknete – co na něm všichni mají? Stačí ale, abyste si pustily jeho písničky, a máte jasno. Seal Henry Samuel čili Seal obluzuje hlasem a svým charismatem. Nevadí, že nemá vlasy, nevadí, že je jeho obličej zjizvený. Prostě je to chlap s velkým CH, který nemá problém vyměnit supermodelku během pár týdnů za další krasavice.

Foto: Isifa

Zjizvený, plešatý, a přesto na něj letí nejen modelky – to je SealFoto: Isifa

Dwayne Johnson

Ne nadarmo má přezdívku „Skála“, kterou dostal jako zápasník wrestlingu. Není divu, že si jeho postavy všiml Hollywood a dal mu příležitost ve filmu. Poprvé jste si ho možná všimly v roli Krále Škorpiona ve filmu Mumie se vrací. Zaujal natolik, že posléze natočil samostatný film Král Škorpion, kde se mohl ukázat i se svým komediálním talentem.

Foto: Isifa

Král Škorpion – pamatujete?Foto: Isifa

Bruce Willis

No, mezi chlápky bez vlasů dohnal Bruce spíš věk než jeho snaha. Tenhle sexy symbol nám stárne před očima a není to někdy moc příjemný pohled. I když stále má jiskru, pro kterou jsme ho milovaly ve všech Smrtonosných pastech, Armageddonu, seriálu Moonlighting i filmu Sin City. Do rubriky sexy chlápků bez vlasů tedy rozhodně patří.

Foto: Isifa

Bruce Willise známe s pozůstatky vlasů i zcela bez. A komu plešatost vadí? Asi jen jemu!Foto: Isifa

Vin Diesel

Nedávno jste ho mohly vidět, jak klečí na chodníku slávy Hollywoodu, kde má konečně i on svou hvězdu. Vin by si ji mimo svých hereckých výkonů zasloužil i za to, jak na sobě pracuje. Vlastně se za posledních patnáct let vůbec nezměnil, což je obdivuhodné. Je jedním z mužů, které si s vlasy nedovedeme (a vlastně ani nechceme) představit.

Foto: Isifa

Trošku prkenný herec Vin Diesel je roztomilý hrdina celkem milých filmůFoto: Isifa

Andre Agassi

Bývalá tenisová špička, manžel Steffi Graf a chlap s neuvěřitelně milým úsměvem. Jako držitel osmi grandslamových titulů byl uveden do Mezinárodní tenisové síně slávy. Po ukončení kariéry vydal knižně velmi otevřenou zpověď, ve které popisuje svou cestu k tenisovým úspěchům – a nic příjemného to věru nebylo.

Foto: Isifa

André Agassi je jedna z tenisových legend...Foto: Isifa

Kelly Slater

Tohohle fešáka zřejmě většina z vás znát nebude. Je to žijící legenda světového surfu. Již jedenáctkrát se stal mistrem světa. Protože je světovou jedničkou – a přiznejme si to, je to kus – objevuje se často v médiích, a dokonce i před filmovou kamerou. Asi vás nepřekvapí, že si zahrál v několika epizodách Pobřežní hlídky.

Foto: Isifa

Jedenáctinásobný surfový mistr světa kadeřníkům kšeft také neuděláFoto: Isifa

Telly Savalas

Něco pro starší a pokročilé – lišácký úsměv detektiva Kojaka. Zajímavé je, že Telly Savalas si musel oholit hlavu kvůli roli Piláta Pontského pár let před tím, než dostal roli svérázného poručíka. Jeho mohutné postavě dodala pleš takový šmrnc, že u ní zůstal až do konce života. Ten dožil nejen jako herec, ale i jako režisér.

Foto: Isifa

Kojak byl hrdina televizního seriálu z dob, kdy jinak v televizi nedávali nic, na co by se dalo dívatFoto: Isifa

Chris Daughtry

Americký zpěvák a kytarista, který soutěžil v americké soutěži American Idol. I když skončil na čtvrtém místě, jeho kapela prorazila a prodala miliony kusů svého alba – a to za pouhých pár týdnů. Jistě to je hlavně muzikou, ale protože je na Chrise docela hezký pohled, určitě mu to řady fanynek také posílilo…

Foto: Isifa

Holohlavý Chris Daughtry se přihlásil do soutěže o Americký idol. Zní to, jako by měl mít nějaké mindráky?Foto: Isifa

Terry O´Quinn

Do přehledu sexy plešounů jsme tohoto filmového veterána zařadili schválně, protože ani po šedesátce neztrácí kouzlo. Terryho si jistě pamatujete ze seriálu Ztraceni, kde tohohle vysokého a plešatého chlápka nešlo přehlédnout. Zajímavé je, že kariéru začínal jako hráč na bicí, pak byl boxerem a následně členem ochranky. A i když se neprotlačil do hlavních rolí, do našeho povědomí ano.

Foto: Isifa

Právě lysá lebka podtrhla v seriálu Ztraceni zdánlivou obyčejnost zprvu nenápadného chlápkaFoto: Isifa

Jak se vám tito muži bez vlasů líbí?

Reklama

Související témata:

Načítám