Hlavní obsah

Souboj Miss: Královnou onlinu se stala jiná kráska!

Foto: Profimedia.cz

Českou Miss se stala Lea Šteflíčková (uprostřed), druhou pak Jana Šišková (vlevo) a třetí Tereza Křivánková (vpravo) Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vítězka prvního ročníku Česká Miss online své soupeřky převálcovala na plné čáře. V hlasování získala Aneta Mitušinová 30,9 procenta. Kromě ní pak desetiprocentní hranici přesáhla už jen Mariana Bečková s 22, 3 procenty. Třetí v pořadí pak skončila Jana Šišková s 8,5 %.

Článek

Zatímco v hlavní soutěži Česká Miss byla korunka vložena na hlavu Lee Šteflíčkové (20), v soutěži Česká Miss online to dopadlo úplně jinak. U nás by tato kráska skončila až na pátém místě. Zato jasnou vítězkou se stala Aneta Mitušinová (21), která se naopak v soutěži Česká Miss neumístila ani na jedné z prvních třech příček.

Foto: Jan Tůma

Českou Miss se stala Lea Šteflíčková Foto: Jan Tůma

Hlasující mohla přesvědčit i tím, že si rozhodně na nic nehrála a to, co někdo může považovat za nedostatky, ona dala na odiv jako přednosti. „Oproti holkám jsem trochu více krev a mléko, myslím si, že bych zastupovala Českou republiku jako žena, a že právě moje boky jsou jedna z mých největších předností,“ psala Aneta Mitušinová na začátku soutěže.

Foto: Jan Tůma

Historicky první Českou Miss online se stala Aneta Mitušinová, která o sobě říká, že je krev a mlékoFoto: Jan Tůma

Mezi další kladné rysy považuje svoji pravdomluvnost a cílevědomost, se kterými do soutěže šla. A v České Miss online to porotci, kterými se stali všichni čtenáři, kteří měli chuť hlasovat, ocenili. Druhou v pořadí byla Mariana Bečková (19), která spolu s Anetou Mitušinovou jako jediné získaly více než deset procent. Ta zase svou jinakost, oproti soupeřkám, vidí v tom, že se zajímá o dětskou psychologii. Dokonce několik let působí jako dobrovolnice v centru pro traumatizované děti.

Foto: Jan Tůma

Teprve devatenáctiletá Mariana Bečková si své fanoušky mohla získat i tím, že se věnuje psychologii Foto: Jan Tůma

Na třetí příčce se, s velkým odstupem, umístila Jana Šišková (23), pro kterou hlasovalo 8,5 procenta čtenářů. Ta při soutěži vsázela zejména na to, že je energická, vtipná a že lidem kolem sebe umí dobíjet baterky právě svojí energií. Dle jejích slov má „tu jiskru“, která je potřeba v takové soutěži. Určitě ji v sobě má – Jana Šišková se totiž umístila nejen v soutěži Česká Miss online, ale skončila i druhá v hlavní soutěži.

Foto: Jan Tůma

Jediná dívka, která obsadila první příčky jak v České Miss, tak České Miss online, je Jana Šišková. U nás skončila na třetím místě, v hlavní soutěži pak na místě druhémFoto: Jan Tůma

Ta se vyhlašovala v sobotu 2. června v ostravském Gongu a celým gala večerem provázel Martin Dejdar. Českou Miss se stala Lea Šteflíčková, která teď bude naši republiku reprezentovat na Miss Universe. Třetí pak skončila Tereza Křivánková.

Jak dopadla vaše favoritka? 

Reklama

Načítám