Hlavní obsah

Soutěž Tvář Proženy.cz: Pošlete hlas své favoritce a pomozte jí tak vyhrát

Foto: Radim Kořínek

Foto: Radim Kořínek

Reklama

Vybrat z tak velkého počtu přihlášených pouze dvanáct žen, které se utkají o vítězství v soutěži Tvář Proženy.cz, rozhodně nebylo nic jednoduchého. V tomto kole ale o absolutní vítězce rozhodnete vy – a to pomocí hlasů, které můžete poslat a podpořit tak svoji favoritku.

Článek

Druhé kolo právě odstartovalo a teď je jen na vás, koho zvolíte Tváří Proženy.cz 2017. Vy rozhodnete, kdo se stane vítězkou soutěže, která vznikla ve spolupráci s agenturou Czechoslovak Models. První tři finalistky se na konci listopadu zúčastní akce Czechoslovak TopModel 2017 a v rámci jejího doprovodného programu bude vyhlášena i naše vítězka.

A teď ta nejdůležitější věc: hlasovat můžete až do neděle 19. listopadu do 19 hodin. První tři finalistky zveřejníme na našich stránkách během posledního listopadového týdne a absolutní vítězka bude slavnostně vyhlášena během galavečera, který pořádá Czechoslovak Models. Všechny tři finalistky získají ceny od značky Rowenta – vítězka se může těšit na automatickou kulmu So Curls, druhá dáma v pořadí na styler Fashion Stylist 3 v 1 a třetí si odnese žehlicí kartáč Straightening Brush. S vítězkou pak redakce nafotí módní editorial, který bude publikován na těchto stránkách. Všechny podmínky soutěže se dočtete v pravidlech.

A tohle je 12 finalistek! Která se líbí vám?

1. Zdeňka Vorlíčková (42)

Zdeňka Vorlíčková by nerada, aby byly ženy po čtyřicítce zatracovány a házeny do šrotu – i na nich je něco krásného a zajímavého. I proto se přihlásila do soutěže Tvář Proženy.cz. Ve volném čase se věnuje thajskému boxu, slouží v mysliveckém sdružení, hraje rekreačně basketbal, věnuje se pole dance, běhá maratony, a aby toho nebylo málo, dodělává si dálkově magisterský obor na České zemědělské univerzitě v Praze.

Foto: Archiv soutěžící

Zdeňka VorlíčkováFoto: Archiv soutěžící

2. Simona Šedá (24)

Simona Šedá studovala právnickou fakultu v Brně a stále se snažila být dokonalou a krásnou ženou, které bývají často k vidění v časopisech. Jednoho dne ale přetekl pohár její trpělivosti: došlo jí, že toto není cesta, kterou by chtěla kráčet, a rozhodla se konečně dělat to, co skutečně chce. Opustila školu i práci, které jí nedávaly smysl, a nyní je au pair v krásném městě pod Alpami.

Foto: Archiv soutěžící

Simona ŠedáFoto: Archiv soutěžící

3. Veronika Stará (36)

Veronika Stará velmi ráda pracuje s mladými lidmi, a tak se není čemu divit, že učí na střední škole. Kromě studentů se stará ještě o své tři děti, devítiletého Šimona a sedmiletá dvojčata Agátu a Beátu. Ve volném čase se věnuje aktivně fitness a zajímá ji móda a kosmetika.

Foto: Archiv soutěžící

Veronika StaráFoto: Archiv soutěžící

4. Andrea Spurná (25)

Andrea Spurná bydlí v Praze a k jejím největším koníčkům patří móda. Když její přátelé přišli s nápadem, že by měla zkusit naši soutěž, rozhodně nemusela váhat příliš dlouho.

Foto: Archiv soutěžící

Andrea SpurnáFoto: Archiv soutěžící

5. Dominika Poschlová (23)

Dominika Poschlová si už sice několikrát vyzkoušela, jaké je to být modelkou, ale ráda by se v tomto směru ještě více zviditelnila. Její cesta k modelingu byla delší – Dominice totiž chvíli trvalo, než se odhodlala dělat to, co ji skutečně baví. V současnosti spolupracuje se začínajícími designéry nebo salony krásy a tato činnost ji velice těší.

Foto: Archiv soutěžící

Dominika Poschlová Foto: Archiv soutěžící

6. Kateřina Juřenová (32)

Kateřina Juřenová se modelingu až do této doby šťastně vyhýbala, nebo lépe řečeno – nabídky odmítala. Poslední dobou ale čím dál častěji zvažuje, jestli zrovna toto není cesta, kterou by se měla vydat a která by ji udělala šťastnější. Jestli je to ovšem vůbec možné – jako maminka sedmileté dcery a milující partnerka se cítí zcela spokojená.

Foto: Archiv soutěžící

Kateřina JuřenováFoto: Archiv soutěžící

7. Kristýna Kotásková (22)

Kristýna Kotásková pochází z jižních Čech a v současné době studuje ekonomii. To jí ale nebrání dlouhodobě se zajímat o módu a modeling – chtěla by zkusit štěstí v plus size modelingu. I proto se přihlásila do soutěže Tvář Proženy.cz: chce vědět, zda by na to vůbec měla, a svou účast zároveň bere i jako nakopnutí do případné další kariéry.

Foto: Archiv soutěžící

Kristýna KotáskováFoto: Archiv soutěžící

8. Barbora Biňovcová (30)

Barbora Biňovcová se narodila v Pardubicích a dnes žije s manželem v Praze. K modelingu nemá tak daleko – živí se totiž jako fotografka. Teď by se ovšem ráda ocitla na druhé straně objektivu, protože ji moc baví i to, co se odehrává před ním.

Foto: Archiv soutěžící

Barbora BiňovcováFoto: Archiv soutěžící

9. Klára Koubusová (41)

Klára Koubusová se ráda fotí se svým nejmilejším módním doplňkem, jak sama říká – s dcerou. Svět modelingu ji vždycky lákal, ale příroda to krásné mamince zřejmě nepřála, svého snu se musela vzdát kvůli výšce, do které nikdy nedorostla. Vášeň pro módu se u nich dědí z generace na generaci, a tak by nyní ráda zkusila štěstí alespoň touto cestou.

Foto: Archiv soutěžící

Klára KoubusováFoto: Archiv soutěžící

10. Jana Zimandlová (29)

Jana Zimandlová se v modelingu sice už pohybuje, ale ráda by vyzkoušela opět něco nového – a to je právě nafocení fashion story, které čeká na vítězku soutěže Tvář Proženy.cz.

Foto: Archiv soutěžící

Jana Zimandlová Foto: Archiv soutěžící

11. Lada Pařízková (25)

Lada Pařízková by si účastí v naší soutěži ráda splnila sen. Jako malé jí dělalo dobře být středem pozornosti, proto prošla několika dramatickými kroužky i pěveckými sbory, až nakonec zakotvila u sportu. Tam ale nabyté sebevědomí z uměleckých oborů vymizelo, a tak když skončila se sportem, začala se poohlížet, co by ji v běžném životě trochu rozptýlilo a pomohlo jí vybočit ze stereotypů.

Foto: Archiv soutěžící

Lada PařízkováFoto: Archiv soutěžící

12. Sabina Jarošová (22)

Sabina Jarošová se narodila v jihočeském Táboře. Modeling se jí vždycky líbil, ale bohužel neměla dostatečnou výšku, a tak o tom, být modelkou, mohla až dosud pouze snít. Teď se jí však naskytla šance, a ráda by tedy nakoukla do modelingového světa.

Foto: Archiv soutěžící

Sabina Jarošová Foto: Archiv soutěžící

Která žena je vám nejsympatičtější? Hlasujte níže a rozhodněte i vy, která dáma se stane Tváří Proženy.cz! 

Anketa

Která z dívek je vaší favoritkou?
1. Zdeňka Vorlíčková
24,3 %
2. Simona Šedá
13,8 %
3. Veronika Stará
11,4 %
4. Andrea Spurná
5,8 %
5. Dominika Poschlová
1,4 %
6. Kateřina Juřenová
2,2 %
7. Kristýna Kotásková
4,7 %
8. Barbora Biňovcová
11,8 %
9. Klára Koubusová
7,1 %
10. Jana Zimandlová
1 %
11. Lada Pařízková
14,2 %
12. Sabina Jarošová
2,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 9021 čtenářů.

Reklama

Související témata:
Semifinále

Načítám