Hlavní obsah

Soutěž Tvář Proženy.cz: Takhle vypadá její vítězka Zdeňka Vorlíčková (43)

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco soutěž Czechoslovak TopModel vyhrála teprve čtrnáctiletá Kateřina Stará, soutěž Tvář Proženy.cz naprosto ovládla žena v nejlepších letech, Zdeňka Vorlíčková. Tato usměvavá blondýna si získala sympatie nejen vzhledem, ale hlavně tím, jaká je.

Článek

Do místnosti vchází elegantní žena s krásným držením těla a na první pohled poznávám, že je to naše vítězka. Letošní Tvář Proženy.cz, Zdeňka Vorlíčková (43), která naprosto suverénně obsadila první místo. A já mám radost, že tato dáma ve skutečnosti vypadá stejně jako na fotografiích, které do soutěže zaslala.

Pokud jste sledovali soutěž Tvář Proženy.cz, pak už naši vítězku znáte. V opačném případě nám dovolte ji představit. To, co všechno stíhá během jednoho života, by ostatní nestihli ani kdyby těch životů měli pět.

Od tancování k myslivosti 

Zdeňka se věnuje pole dance, malování dětem na obličej, jednou týdně hraje basketbal, studuje dálkově Zemědělskou univerzitu na Suchdole. S manželem vychovává dvě dcery, prohání se po lese se dvěma ridgebacky, ale také ráda střílí, věnuje se myslivosti a thai boxu, zalíbení našla ale i v army bězích. Má za sebou několik půlmaratonů a svěřila se, že se v budoucnu chystá na celý.

A teď se stane ještě navíc na chvíli modelkou. Finalistky dostaly nejen hodnotné dary od firmy Rowenta (automatickou kulmu So Curls a Fashion Stylist styler 3 v 1), ale Zdeňka získá i příležitost nafotit fashion story pro naše webové stránky. Na to už se velice těší! Aby si ale svět modelingu prohlédla trochu zevrubněji, zúčastnila se finálového gala večera Czechoslovak TopModel, kde byla zároveň i vyhlášena jako vítězka.

Na den modelkou

Finále soutěže Czechoslovak TopModel se konalo v Art Restaurant Mánes, kde se Zdeňka svěřila do rukou odborníků, kteří jí učesali i nalíčili. Přitom ale má dvě své vizážistky doma v podobě svých dcer. I tak si ale péči, která se jí dostávala, velice užívala.

A to nejen ona, ale i druhá v pořadí, pětadvacetiletá Lada Pařízková, která na finálový večer také dorazila. Zatímco Zdeňka Vorlíčková se přihlásila do soutěže proto, aby ukázala, že ženy nad čtyřicet let ještě nepatří do starého železa, pro Ladu Pařízkovou to bylo spíše z „hecu“, vyzkoušet něco nového.

Lada je bývalá atletka, která musela svoji kariéru ukončit kvůli zdravotním problémům s kolenem. Nyní tedy hledá něco, co by alespoň trochu zaplnilo tuto mezeru. Protože jako malá byla ráda středem pozornosti, prošla si několika dramatickými kroužky a pěveckými sbory, napadlo ji, že právě tato soutěž by jí mohla pomoci vybočit z denních stereotypů.

Kdo ví, třeba se i z ní stane modelka a splní se jí sen, nafotit fashion story… Konec konců, ani další finalistky soutěže Czechoslovak TopModel, které se neumístily, si podle Martina Bráta, headbookera agentury Czechoslovak Models, své místo v modelingu najdou. Tak proč by ne i naše finalistka?

Jak se Zdeňka Vorlíčková líbí právě vám?

Reklama

Související témata:
Czechoslovak TopModel

Načítám