Hlavní obsah

Speciál pro milovnice šortek: S čím vypadají nejlépe?

Foto: Jakub Jurdič

Roli modelky si vyzkoušela naše čtenářka ŠárkaFoto: Jakub Jurdič

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je jedno, jestli jsou denimové, koženkové nebo je zdobí proužky. Šortkám to sluší na všechny způsoby. Považujete tento kousek oblečení za vaši „srdcovku“? Pak si dnes rozhodně přijdete na své.

Článek

Nebudeme vám lhát – krátké šortky nejsou kusem, který by slušel všem ženám bez rozdílu. Pokud jsou ale štíhlé nohy vaší devízou, byl by hřích na ně zanevřít.

Proužkovaná

Proužkované šortky patří ke klasice v tom nejlepším slova smyslu. Nosit se dají na nesčetně způsobů, pokud se ale chcete vyhnout obligátním sestavám s jednobarevnými tílky, vyzkoušejte zdobený vršek. A klidně ten mikinový. Nohy vám spolehlivě prodlouží lodičky, celek oživí masivní náramek nebo šátek ve vlasech.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šortky (Medicine, 479 Kč), mikina (H&M, 799 Kč), šátek ve vlasech (Lindex, 599 Kč), boty (F&F, 569 Kč), náramek (Lindex, 299 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Kožen(kov)é šortky jinak

Nosíte své oblíbené kožené nebo jako v našem případě koženkové šortky jen na večírky? Dodejte jim nový rozměr a usměrněte je pomocí netradičního vršku – peplum košile. Sestavu můžete doladit botami na podpatky a elegantní kabelkou.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: košile (H&M, 999 Kč), šortky (New Yorker, 249 Kč), kabelka (Orsay, 699 Kč), boty (Simple, 2959 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Kompletujte!

Módní komplety jsou jedním z největších trendů sezony. Jejich výhoda ale netkví jen v tom, že jsou zrovna v kurzu, oba kusy jsou variabilní a snadno je spárujte se zbytkem vašeho šatníku. Proužkovanou dvojici stylistka doplnila černobílým pokresleným trikem.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šortky (Van Graaf, 2499 Kč), sako (Van Graaf, 4999 Kč), boty (Melissa, 2399 Kč), top (Lindex, 499 Kč), zlatý náramek (New Yorker, 109 Kč), set náramků (New Yorker, 129 Kč/3 kusy)Foto: Jakub Jurdič

Army inspirace

Že něco takového jako maskáčové šortky nemůže nikdy vypadat žensky? Stylistka Šárka vás přesvědčí o opaku. Stačí, když je doladíte elegantními kousky, jako je sněhově bílá vesta nebo klasické lodičky.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šortky (Lindex, 399 Kč), triko (Lindex, 599 Kč), vesta (Mango, 1299 Kč), boty (Zara, 399 Kč), široký náramek (H&M, 399 Kč), tenké černé náramky (New Yorker, 129 Kč), náušnice (stylistky vlastní)Foto: Jakub Jurdič

Oblíbený denim

Džínové kraťasy má doma drtivá většina z vás, kromě toho, že jde o nadčasovou záležitost, se tento ležérní kousek velmi snadno kombinuje. Nejlépe vypadá ve společnosti výraznějších parťáků, jako jsou potisky nebo vzory.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šortky (Medicine, 399 Kč), triko (F&F, 329 Kč), bunda (Van Graaf, 5999 Kč), boty (F&F, 799 Kč), náušnice (Lindex, 399 Kč), kabelka (Lindex, 999 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Džínové šortky nevycházejí z módy. Které byste si nastěhovaly do šatníku vy?Foto: archiv firem

Chcete se stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Načítám