Hlavní obsah

Speciální horoskop na říjen: Vyložili jsme taroty pro každé znamení!

Foto: Profimedia

Říjen nebude podle tarotu tak hrozný, jak se vám může zdát! :-)Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říjen už přinese stoprocentní podzim a s ním i šedavé počasí svádějící ke smutkům. Jinak to ale nebude tak hrozné! Co přinese tento měsíc vašemu znamení? Čtěte předpověď tarotových karet.

Článek

Říjnový úplněk také přijde až na konci měsíce, konkrétně 27. 10., a Luna bude zářit ve znamení Býka. To znamená, že vás bude Měsíc směrovat k tvrdohlavosti a zarputilosti i tam, kde se to úplně nehodí. Snažte se zůstat nohama na zemi a nechat mysl otevřenou i cizím návrhům, pokud budou mít hlavu a patu. Poděkujete si, protože to bude znamenat mnohem méně hádek, kterými se teď vaše okolí bude jen hemžit. A co karty předpovídají právě vašemu znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.) eso pohárů – 5 pentaklů – 5 holí

Nejdříve se vám jen tak do klína snese něco, po čem jste už dlouho toužili, dost překvapivě a dost bez práce. Což vás samozřejmě nejdřív rozradostní, ale tenhle pocit vás rychle přejde, když vám dojde, že to není tak úplně ono. To, co si vysníme, leckdy ve skutečnosti není tak úžasné, jak jsme si mysleli, ale vaše výhra bude mít hořkou příchuť, budete trpět tím, že vás někdo ošidil. Lze to ale i napravit! Vložte do honby za svým pokladem všechno své úsilí, změřte síly s druhými, a uvidíte, že tentokrát bude výhra chutnat mnohem lépe.

Býk (21. 4.–21. 5.) rytíř pohárů – Spravedlnost – 8 holí

Říjen pro vás bude měsícem pohybu vpřed, měsícem změn a transformací. Možná teď máte pocit, že jste zaseknuti na jednom místě, ale nebojte se, věci naberou tak rychlý spád, že budete jen zírat. Ani se je nesnažte kočírovat, spíše jeďte s proudem. Kromě toho se rozhýbe i váš milostný život, ať je v jakémkoli stavu. Ti, již jsou single, by měli mít oči na stopkách, rytíř na bílém koni se totiž právě pohybuje ve vašem okolí, tak ho nepropásněte. Stačí, abyste byli upřímní, opravdoví a sví.

Foto: profimedia

Býkům se začne všechno tak dobře rozjíždět, že se možná nestačí divitFoto: profimedia

Blíženci (22. 5.–21. 6.) 9 holí - 7 pohárů – páže pentaklů

Mějte se na pozoru, máte před sebou důležité rozhodnutí, které může změnit celkové vaše směřování a zvolený kurz. Avšak pozor – při nadcházející volbě byste neměli nechat rozhodovat srdce, ale rozum. Jen tak můžete vybrat správně. A vězte, že ta správná cesta také nakrmí vaše konto a trochu vás materiálně popostrčí. Klidně se zeptejte i na radu někoho, komu důvěřujete, karty napovídají, že byste se neměli stranit lidí, ale naopak se jim otevřít a nechat si pomoci. Každý někdy pomoc potřebuje.

Rak (22. 6.–22. 7.) Viselec – eso pentaklů – 9 mečů

Máte nyní pocit, že nemůžete nic dělat, že jste v pasti. Každý váš krok závisí na tom, co udělá někdo jiný, zda dostanete povolení nebo ne. Nepanikařte. Vždycky je nějaká cesta ven, stačí se pořádně dívat a najdete ji. Cesta k úspěchu možná není dlážděná zlatem a vypadá úplně obyčejně, ale nesmíte váhat a pustit se po ní. Pokud totiž zůstanete uvězněni ve smyčce čekání na něco či někoho, přinese vám to jen trápení a noční můry. Tak pečlivě hledejte!

Lev (23. 7.–22. 8.) 4 poháry – páže mečů – 9 pohárů

Tenhle říjen je pro vás tak trochu zátěžovou zkouškou. Možná k tomu ani nemáte pořádný důvod, ale cítíte se neustále rozmrzele a sklesle, všechno vás vytáčí a jste sami se sebou velmi nespokojení. Je to asi i proto, že někdo ve vašem okolí, snad dokonce vlastní potomek, vám upřímně řekl něco, co se těžko poslouchá – odhalil vaši slabinu a udeřil na citlivou strunu. Mějte na paměti, že někdy je zkrátka nutné své slabé stránky akceptovat a jen tak se dostanete dál. Přijměte sami sebe a zase se vyčasí.

Foto: profimedia

Lev bude těžce přijímat kritiku. Ale ta ho může posunout dálFoto: profimedia

Panna (23. 8.–22. 9.) Luna – rytíř pohárů – rytíř mečů

Jste zachyceni v milostné pasti, uprostřed trojúhelníku, kde nevíte, na kterou stranu byste se měli přiklonit. Na jedné stojí spřízněná duše, vaše krevní skupina, člověk láskyplný a mírný, s velikým srdcem. Na straně druhé pak inteligentní a šarmantní jedinec, který vládne uměním řečnictví, rád a zapáleně se hádá a cílevědomě postupuje dopředu. A vy nevíte a nevíte, na jakou stranu se přiklonit. Věřte, že volba je zcela jasná a jen vy sami sebe klamete. Otevřete oči, a hned budete vědět, jak se rozhodnout.

Váhy (23. 9.–23. 10.) 3 pohárů – 4 mečů – 3 holí

V říjnu to pro vás bude trochu jako na houpačce. Začnete ho pompézně s přáteli a známými, snad oslavami narozenin nebo jinými večírky, naplněni energií a nadšením. To však brzy vyprchá, když vás skolí podzimní chřipka a zažene vás do postele. Nehledejte skuliny, tohle si zkrátka musíte odležet. A pomůže to, protože budete mít čas urovnat si v hlavě myšlenky a připravit se na to, co přijde dál. Do práce pak znovu vykročíte pravou nohou a půjde vám od ruky jako nikdy.

Štír (24. 10.–22. 11.) rytíř holí – král holí – 5 holí

Dostanete se do konfliktu s vaším nadřízeným nebo jinou autoritou ve vašem životě, ovšem tento konflikt bude velmi prospěšný. Půjde totiž o střet dvou vášnivých energií, dvou úhlů pohledu, kdy však oba vedou k úspěšnému závěru. Jeden druhého obohatíte. A možná, když ukážete, co všechno ve vás je, jak draví a zapálení jste, může se stát, že dojde i k vašemu povýšení. Nevěšte však hlavu, kdyby to nevyšlo, i tak v šéfových očích stoupnete díky své odvaze se mu postavit.

Střelec (23. 11.–21. 12.) 8 mečů – 10 holí – 10 pentaklů

V mysli jste si postavili obranný val, a teď se za ním krčíte a odmítáte vylézt – a mezitím kolem vás sviští příležitosti, jedna za druhou. Hoďte za hlavu to, že vám někdo ublížil, zapomeňte na to, že se musíte chránit, odstraňte ten blok. Jen tak uvidíte to pěkné, co na vás čeká, a zbavíte se rostoucího napětí, které hrozí vás roztrhnout. Uvěřte v sebe samé a dejte najevo, že znáte svou cenu. Jen tak vás lidé začnou brát na vědomí a vy se posunete v životě dál.

Foto: profimedia

Střelci by měli vylézt z ulity a ukázat, že mají zdravé sebevědomíFoto: profimedia

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) eso pohárů – 4 pentaklů – 6 mečů

Konečně se vám podařilo dosáhnout postavení, se kterým jste spokojeni, váš pomyslný seznam bodů, které musíte naplnit, jste odškrtali – a přesto nejste šťastní. Jak to? Je to jasné, vy nesnesete to ustrnutí. Tolik jste si zvykli na akční život, že stát na jednom místě už pro vás není. A to je vlastně dobře. Alespoň vám nic neuteče a nebudete se nudit. Jen se nežeňte bezhlavě a cestou vnímejte všechno kolem a užívejte si každý úspěch. To je ta správná cesta.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) Svět – Ďábel - Síla

Vytyčili jste si cíl, který by měl pomoci vám a vaší rodině, a svědomitě za ním jdete. Bohužel to znamená, že se musíte v ledasčem uskrovnit. Mějte na paměti, že je to jen dočasné a že se vám všechno brzy vrátí. Říjen totiž bude zkouškou vaší vůle, tak nepodlehněte pomíjivým svodům a držte se svého. Vyjdete z tohoto zápasu se sebou samými silnější a odolnější a budete víc věřit svým schopnostem. A navíc, sliby se plní!

Ryby (21. 2.–20. 3.) páže pentaklů – královna pentaklů – eso pohárů

Možná se vám zdá, že se držíte příliš při zemi, že vždycky přemýšlíte spíš hlavou a že to přece omezuje váš rozlet. Není tomu tak. Ve filmu to chodí jinak než v realitě a v našem světě je použití rozumu to nejlepší, co můžete udělat. To, že se umíte rozhodovat, zvažovat, nechat věci, aby se samy udály, je vaší velkou předností. Těšte se z ní a nebojte se, že by váš život byl nudný. Vždy může přijít překvapení, které obrátí všecko naruby. A pro vás se jedno právě rýsuje na obzoru.

Říjen sice bývá pochmurný a deštivý, ale vy se nenechte sklíčit. Svůj život mějte pevně v rukou a proplouvejte jím dál. Co na říjnové předpovědi karet říkáte?

Reklama

Načítám