Hlavní obsah

Spojte zdraví se zábavou

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Projekt Zdraví jako vášeň podporuje především zdraví, prevenci a kondici, ale přináší i zajímavé články, rozhovory, deníky, a dokonce i glosy známých osobností.

Článek

Jelikož tento projekt spojuje zdraví se zábavou, nesmí chybět ani soutěže o zajímavé ceny.

Mateřská láska nikdy nekončí

Tak se jmenuje první glosa Haliny Pawlowské, ve které vzpomíná na den, kdy se jí narodila její dcera. Vypráví, jak se bála o svoji holčičku, jelikož se narodila o tři týdny dříve, a jak si uvědomila, že mateřská láska nikdy neskončí. Celou glosu Haliny Pawlowské naleznete zde.

Projekt Zdraví jako vášeň přináší nejen soutěže a rozhovory, ale dokonce i glosy

Soutěž s Petrem Havlíčkem

Další soutěž, kterou pořádá projekt Zdraví jako vášeň, má název Skočte si s Petrem Havlíčkem pro IPhone. Vaším úkolem je správně zodpovědět pět jednoduchých kvízových otázek a svým tipem se nejvíce přiblížit realitě. Pokud váš tip bude patřit mezi deset nejbližších, můžete se těšit na hodnotné ceny, jako je iPhone, iPad, sportovní hodinky a další hodnotné ceny.

Soutěžte s projektem Zdraví jako vášeň o zajímavé ceny!

Zapojte se do fotosoutěže

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra, pod kterou patří právě projekt Zdraví jako vášeň, poprvé vyhlašuje velkou fotosoutěž. Tentokrát o výhře nerozhoduje pouhý tip, jak tomu bývá v jiných soutěžích, ale vaše originalita. Vyfoťte se, jak aktivně relaxujete, a nezapomeňte do fotografie zapojit číslo 211. Vyhrát můžete jeden z deseti fotoaparátů.

Deník Marty Jandové

V prvním díle deníku Marty Jandové jste se mohli dočíst o tom, jaké měla pocity po porodu. Nyní přinášíme díl o tom, jak řeší bolení bříška svojí dcerky Marušky. Přiznává, že témata jako kojení, vyrážka, prdíky a jiné neměla před porodem ráda, ale nakonec zjistila, že se to opravdu řešit musí. Co všechno vyzkoušela na bolavé bříško a co nakonec pomohlo? Druhý díl deníku naleznete zde.

Deník Marty Jandové najdete na webu Zdraví jako vášeň

Líbí se Vám projekt Zdraví jako vášeň? Podívejte se na jeho facebookový profil a staňte se fanouškem.

Reklama

Související témata:

Načítám