Hlavní obsah
Foto: Dragon_Fly, Shutterstock.com

Foto: Dragon_Fly, Shutterstock.com

Losos se v českých kuchyních dávno zabydlel a jeho popularita stále ještě roste. Pro jednou zapomeňte na troubu a pánev a pusťte ho na gril.

10 min.
Příprava
15 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 3 stroužky česneku
  • 1/4 lžičky čerstvě mletého pepře
  • 1 lžička soli
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 10 g tabaska
  • 1 lžička čerstvého rozmarýnu
  • 4 filety lososa
    4
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Z utřeného česneku, pepře, soli, citronové šťávy, tabasca a rozmarýnu umíchejte směs, kterou všechny čtyři steaky potřeme. Poté krátce grilujeme na naolejovaném roštu a podávejte se zeleninovým salátem.

Související témata:

Načítám