Hlavní obsah

Štíhlá postava, ale silná stehna? Katce (38) pomohla liposukce

Foto: Archiv

Katka celý život marně bojovala se silnějšími stehny. Pomohla až liposukceFoto: Archiv

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Katka (38) se pyšní krásnou štíhlou postavou. Jenže ji odjakživa trápila silnější stehna, která neladila k jejím jinak drobným proporcím. Cvičení ani diety ale nepomáhaly, a tak se Katka obrátila na plastické chirurgy.

Článek

Katka je klasickým příkladem toho, že nikdo není dokonalý. Přestože by řada žen za její štíhlou postavu vraždila, Kateřinu trápil jeden nedostatek. Odjakživa měla silnější stehna, která k jejímu jinak štíhlému tělu nepasovala. Dnes má ale díky plastickým chirurgům tělo bez chybičky!

Nic nepomáhalo

Katka samozřejmě věděla, že nejde o žádný gigantický defekt na kráse, ale jednoduše ji to trápilo. „Vím, že mám štíhlou postavu a mohla bych být spokojená, jenže jsem se nemohla zbavit pocitu, že větší neforemná stehna dojem z mojí postavy prostě kazí,“ říká Katka.

Navíc nákup kalhot nebo džín byl pro ni vždycky noční můrou Nepřetáhla je totiž přes stehna, a pokud ano, byly jí volné v pase. Vlastně nikdy nezažila, jaké to je mít dobře padnoucí džíny!

Foto: Archiv

Sympatická žena se svěřila do péče odborníků a rozhodně toho nelitujeFoto: Archiv

Ale nejdřív samozřejmě zkusila svůj problém vyřešit sama. Pravidelně cvičila a hlídala si jídelníček, doufala, že takhle svoje stehna zmenší.

„Abych přes stehna nějaký tuk zhubla, držela jsem i různé diety. Vždycky to ale dopadlo tak, že jsem shodila jen v místech, kde jsem to paradoxně vůbec nepotřebovala, zatímco stehna byla pořád stejně silná. Urputným cvičením a hladovkami jsem si nakonec spíš ublížila,“ vzpomíná Katka, která pak dokonce trpěla svalovými horečkami a opakovaně se jí vracely záněty kloubů.

Požádala o pomoc

Nakonec ale Kateřina pochopila, že to sama nezvládne, a obrátila se na odborníky z Medicom Clinic. „Jednoho dne jsem si zkrátka řekla, že udělám za svým trápením jednou provždy pomyslnou tečku a podstoupím liposukci stehen,“ říká Kateřina.

Ujal se jí chirurg Petr Pachman, který jí doporučil šetrnou laserovou liposukci, po které se Katka velmi dobře a rychle hojila.

„Paní Kateřině jsem vybral velmi šetrnou laserovou liposukci, která umožňuje nastavení přesně podle typu postavy, čímž zaručuje bezpečné, rychlé a efektivní laserové rozpuštění tuku v požadované lokalitě. Zákrok je spojený jen s minimálním výskytem modřin a otoků, navíc po něm pokožka zůstává dobře vypnutá a po operaci se můžete velmi rychle vrátit ke svým běžným aktivitám,“ vysvětluje plastický chirurg z Medicom Clinic Petr Pachman.

Foto: Archiv

Před a po. Výsledek je úžasnýFoto: Archiv

Foto: Archiv

Obrovský posun je vidět i z této strany. Katce liposukce prospělaFoto: Archiv

Čiré nadšení

Přestože se Katka zpočátku operace trochu bála, nakonec byla velmi mile překvapena. Za prvé se jí po zákroku neudělaly žádné modřiny ani otoky, ale hlavně výsledek je prostě dokonalý. „Operace mi dala úplně nový impulz a chuť do života. Teď jsem se svou postavou naprosto spokojená a připadám si skoro jako pravá modelka,“ raduje se Kateřina.

Foto: Archiv

Kateřina se nyní prý cítí jako skutečná modelkaFoto: Archiv

Co myslíte, že teď už má Katka naprosto dokonalou postavu?

Reklama

Související témata:

Načítám