Hlavní obsah

Štítíte se cizího potu v tělocvičně? Vyrobte si za pár korun účinný sprej

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chodíte pravidelně cvičit a používáte speciální podložku nebo takzvanou jógamatku? Pak jistě víte, že je čas od času potřeba pořádně z ní odstranit nečistoty i pot. Vyrobte si s námi dezinfekční sprej, se kterým to hravě zvládnete.

Článek

Schválně, kdy naposledy jste čistili svou podložku na cvičení? Jestli už je to dlouho, určitě si zaslouží jarní očistu. Dezinfekci na cvičební podložky dnes už samozřejmě běžně seženete v obchodech, ovšem většinou vás vyjde o něco dráž, než když si za pár minut vyrobíte vlastní.

A jak na to? Stačí si v drogerii či v e-shopech s ingrediencemi na výrobu kosmetiky zakoupit destilovanou a vilínovou vodu, kterou můžete případně nahradit lihem kvůli dezinfekci, přidat pár kapek tea tree a voňavého éterického oleje a vše smíchat v lahvičce s rozprašovačem. Pak už jen postříkejte podložku, nechte působit a vše můžete nakonec setřít hadříkem. Opakujte vždy podle potřeby a podle toho, jak často chodíte cvičit. Co vy na to?

Jak často čistíte svou cvičební podložku?

Reklama

Načítám