Hlavní obsah

Stačí málo! Tyhle 3 cviky vás zbaví bolavých zad

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chodíte do fitka jen kvůli pekáči buchet? Pak děláte velkou chybu! Jen když komplexně posílíte celé tělo, bude fungovat tak, jak má. Buďte nejen vyrýsovaná, ale také zdravá. Ve videu vám ukážeme, jak na to, aby vás nebolela záda.

Článek

Od Matyáše Hložka, fitness trenéra a Muže roku 2017, jste se už dozvěděla, jak posílit střed těla a co dělat pro pevný zadek. Dnes vám předvede, jak předcházet bolesti zad.

Sedavé zaměstnání vede často k chronickým bolestem zad, hlavy nebo krční páteře – tyto potíže trápí polovinu Evropanů. Proto zkuste náš tip: naučte se tyto tři cviky a vyhnete se nepříjemnostem.

Dlouhodobě špatné držení těla může způsobit vážné komplikace: svalovou nerovnováhu, problémy s ploténkami, přetížení nebo ochabnutí svalů... To vše může vést až k patologickým změnám páteře, které jsou bohužel nevratné. Účinnou prevencí je posilování zádových svalů, které vám s lepším postavením páteře pomůže. Musíte ale vědět, jak na to.

Syn zpěváka Standy Hložka Matyáš vám názorně předvede, jak záda na strojích posilovat, abyste se vyhnula všem zdravotním rizikům a zároveň si při cvičení neublížila. Podle tohoto snadného návodu zvládne správně posilovat opravdu každý.

Cvičíte pravidelně, nebo čekáte, až záda začnou bolet?

Děkujeme Synergy Clubu Anděl za poskytnutí prostoru k natáčení. Stroupežnického 21, 150 00  Praha 5 –Anděl; synergyclub.cz

Reklama

Načítám