Hlavní obsah

Svatební noc byl jeden velký trapas

Foto: Thinkstock

Na svatební noc nikdy nezapomenemeFoto: Thinkstock

Reklama

Čtenářka Alena dodnes vzpomíná na svou vášnivou svatební noc. Tehdy prý zažila nejkrásnější milování v životě. Jen se něžné dotyky a rytmus těl proměnil v jeden velký trapas. Proč? To se dozvíte v jejím vyprávění!

Článek

Pohádková svatba proběhla skvěle, vše bylo nádherné. Na svatební noc jsme se s manželem odebrali do hotelu a už předem jsme se domluvili, že nemusí jít o něco závratného, že to bude noc, jako všechny ostatní. Co se ale nestalo! Asi ve 22 hodin jsme se odebrali na pokoj a objednali si šampaňské s jahodami. Zanedlouho zazvonil číšník, že pro nás má překvapení. Manželova maminka nám poslala osobně udělané zákusky. To bylo od ní milé, přišly vhod. Protože má manžel na ni volání zadarmo, tak jsme si řekli, že jí ještě rychle poděkujeme. A právě toto volání bylo osudné.

Zvedla jsem tedy telefon a poděkovala jí, ale jak jsem volala, tak již trochu přiopilý manžel se začal dožadovat své svatební noci. Rozloučila jsem se s manželovou maminkou a začali jsme se s manželem líbat. „Tak já vezmu zákusek od mamky a slížu ti ho, lásko!" řval docela hlasitě manžel. Já jsem se, také již mírně ovíněná, smála a vyčkávala, co na mě manžel dalšího vymyslí. Povalil mě na zem, zákusek mi položil na břicho, a začal ho slízávat. Za chvíli jsme to už nevydrželi a vrhli jsme se na sebe přímo na zemi. Tentokrát to bylo trošku tvrdší, ale bylo to snad naše nejlepší milování. Co chvíli se z pokoje ozývalo „au", „ach" a „bác". Ale... Když jsme poté začali po sobě uklízet, z odloženého telefonu na stole se ozvalo: „Nestalo se vám nic?" To byl trapas! Manželova mamka slyšela celé naše milování! Ale naštěstí to bere v pohodě – byla to přece naše svatební noc... Ale i tak!

A jaká byla vaše svatební noc? Plná vášní, nebo nepříjemností či smíchu? Napište nám o tom na info@prozeny.cz a můžete vyhrát 500 korun!

Reklama

Související témata:

Načítám