Hlavní obsah

Svlékáme vás z uniforem: Proměna zdravotní sestry Katky!

Foto: Greta Blumajerová

Katce to v uniformě sluší, po proměně z ní ale byla ještě větší kočkaFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dělá se vám špatně už při letmém pohledu na krev? Pak byste v běžném dni naší proměněné čtenářky neobstály. Katka totiž pracuje na chirurgii. A ačkoli její uniforma patří do skupiny těch vzhlednějších, i ji jsme z ní „svlékli“.

Článek

Dvaadvacetiletá Katka pracuje jako zdravotnická asistentka na oddělení chirurgie v Ústřední vojenské nemocnici. Má za sebou také tříletou zkušenost s novorozeneckým oddělením v Brandýse nad Labem, kde žije už dvanáct let. Momentálně studuje na třetí lékařské fakultě Univerzity Karlovy obor všeobecná sestra a chystá se ke státnicím. Po sympatické pošťačce Ireně a vlakové průvodčí Janě se Katka dočkala kompletní proměny.

Místo do nemocnice tak Katka vyrazila do kadeřnického salonu Nikola Melita, kde se o její vlasy postarala kadeřnice Zuzana Čadková. Katka měla jediný a vcelku pochopitelný požadavek – vlasy by měly jít dát do culíku, aby jí v práci nepadaly do obličeje. Kromě nového střihu a barvy odcházela také s perfektním make-upem, který jí vykouzlila vizážistka Michaela Kramná.

Jako vždy jsme ale nezůstali jen u vizáže, čtenářku jsme totiž nechali obléknout zkušenou vizážistkou Ivou Pražákovou. A když už byla Katka celá v novém, vyzkoušela si roli modelky a zapózovala fotografce Marušce. „Proměna vyšla na jedničku s hvězdičkou, všechno je super, moc se mi líbí vlasy, líčení i výběr oblečení. Něco podobného jsem vždycky chtěla zažít, jsem nadšená,“ nechala se slyšet Katka.

Jste zvědavé na výsledek? Celou proměnu můžete prožít spolu s naší čtenářkou v následujícím videu.

Musíte i v práci nosit uniformu? Přihlaste se do naší proměny! Hlásit se můžete na e-mail jana@prozeny.cz! Těšíme se na vás!

Vlasy: Zuzana Čadková (Nikola Melita, Národní 28, Praha 1)

Vizáž: Michaela Kramná (MA-DA Makeup Network)

Styling: Ivana Pražáková

Reklama

Načítám