Hlavní obsah

TAG Heuer: top model pro top tenistku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TAG Heuer jako oficiální časomíra tenisového turnaje WTA J&T Banka Prague Open 2016 nezůstal jen u dodávky velkých hodin pro tenisové kurty, ale věnoval i první cenu pro vítězku turnaje.

Článek

Po dvouhodinovém finálovém boji s Australankou Stosurovou vyhrála námi věnovanou cenu pro vítěze naše hráčka Lucie Šafářová.

Vítězství bylo o to cennější, že je první po delších zdravotních problémech, které způsobily její opožděný start do letošní tenisové sezony. Jsme rádi, že jsme mohli být s Luckou při tomto zlomovém okamžiku její tenisové kariéry, a gratulujeme!

Pro vítězku jsme vybrali model TAG Heuer Formula 1 s diamanty a s bílou keramikou, protože ke krásným ženám patří krásné hodinky. Pokud jde ale o ženy, které jsou nejen krásné, ale i mimořádně talentované, bystré a výkonné, nechtěli jsme se spokojit jen s elegantními společenskými hodinkami a vybrali jsme luxusní sportovně-elegantní model v avantgardním designu, který je díky použití high-tech materiálů a moderních technologií i mimořádně odolný a spolehlivý.

Pouzdro z kvalitní oceli má vodotěsnost 200 m, lunetu z bílé keramiky, safírové sklíčko, 72 diamantů na lunetě a dalších 64 na číselníku.

Avantgardní design v pojetí TAG Heuer – to jsou nejen elegantní linie a ladné křivky podtržené ocelovým leskem a třpytem diamantů, ale také plně funkční konstrukce a vysoce odolné materiály. Hodinky procházejí sérií 60 testů simulujících nejen běžné každodenní použití, ale i nechtěné nárazy nebo odření.

Lucie Šafářová s hodinkami TAG Heuer na Players Party v Roland-Garros

Musejí projít materiálovou analýzou, která prověří odolnost zlacení či trvanlivost fluorescentních vrstev. Pouzdra i náramky procházejí zkouškami materiálové stability při tření, tahu nebo lomu. Pohyblivé lunety, korunky, tlačítka i přezky absolvují až 5000 testovacích cyklů, které odpovídají mnoha letům běžného nošení.

Na speciálních strojích se provádějí testy odolnosti vůči nárazům a vibracím, tak, aby hodinky přestály i náročnější sportovní aktivity. Dalším speciálním oborem testování jsou chemické zkoušky, které prověří odolnost vůči potu, UV záření, mýdlu a jiným čisticím prostředkům.

Právě pro tuto výjimečnou kombinaci krásy, elegance a mimořádné spolehlivosti jsou hodinky TAG Heuer oblíbené mezi akčními ženami, které se nerady vzdávají svého luxusu při sportu i jiných náročných aktivitách.

Další zajímavosti ze světa TAG Heuer najdete www.hodinky-tagheuer.cz

Související témata:

Načítám