Hlavní obsah

Láska, peníze i zdraví: Zjistěte, jak na tom budete v listopadu!

Foto: thinkstock

Předpovědi pro listopad vycházejí docela hezké všem znamením zvěrokruhuFoto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

12 slunečních znamení, 12 kombinací karet s otázkou na peníze, zdraví a lásku. Co vám karty předpovídají na měsíc listopad? V našem tarotoskopu najdete odpovědi.

Článek

Na začátku a ke konci měsíce si hlídejte, aby vám neprochladly ledviny, nedostali jste zánět močových cest, to jsou orgány, které budou v tomto období ohroženější. Kolem poloviny měsíce to jsou mandle a krk, hrozí zablokování šíje nebo angína.

Beran (21. 3.–20. 4.) 8 holí – Síla – Mírnost

V práci vstoupíte do rušného období. Stagnování ani zbrklost není na místě, ke konci měsíce budou odměny. Nemocní se zotaví, ostatní čeká ohromný příliv životní energie. Ve vztazích čekejte harmonické období, ve chvílích rozmrzelosti si uvědomte, že vám partner pomáhá pracovat na vyváženém dávání a braní, což vám pomůže v nalezení středu a vnitřního klidu.

Býk (21. 4.–21. 5.) 3 pentaklů – Svět – Milenci

Realizujte nápady, uplatněte talenty, dokončíte vše, a přinese vám to úspěch. Do práce, ani za zdi domova se neuzavírejte, čekají na vás nová přátelství a kontakty. Budete muset činit mnohá rozhodnutí, volby v soukromém i pracovním životě, rozhodujte se srdcem. Může to bolet, ale jen to vám otevře cestu do nové etapy. Pozor na výlevy vzteku.

Foto: Thinkstock

Blíženci budou přijímat problémy jako nové výzvyFoto: Thinkstock

Blíženci (22. 5.–21. 6.) 5 pentaklů – Vůz – Král pohárů

Čekají vás starosti, ovšem přijímejte je jako výzvu. U podstatných změn se neváhejte poradit s odborníky, nebojte se nových začátků, uspějete, jen se spoléhejte sami na sebe. Nepodléhejte nadměrným obavám, nevyžádaným radám rádoby kamarádek a nezapomínejte na zdraví. V lásce se vám bude dařit, jednejte moudře, ohleduplně, pomáhejte druhému.

Rak (22. 6.–22. 7.) 2 mečů – Král holí – Král mečů

V práci vás může ohrozit vlastní váhavost, pochybnosti, chaos myšlenek. Soustřeďte se na zdraví. Tomu měsíc velmi přeje, cokoli pro sebe uděláte, vám obnoví aktivitu a vnitřní oheň, cílevědomost i odpovědnost. Mnozí z vás budou řešit vztahy. Jednejte objektivně a rozhodně. Nikoli zbrkle, ale promyslete a konejte, jinak to nejde a vyplatí se to.

Lev (23. 7.–22. 8.) 5 mečů – Princezna pohárů – Královna pentaklů

V práci vás mohou přepadat negativní myšlenky, nedůvěra ve vlastní schopnosti, starost co bude a jak obstojíte. Nerezignujte, plánujte budoucnost, pak na vás čekají odměny. Pochopení najdete u přátel, nezapomínejte na sebe, trochu se rozmazlujte. Čeká vás významný pozitivní citový zážitek, ale ženy by si měly od partnerů odpočinout, zregenerovat síly.

Panna (23. 8.–22. 9.) Věž – 3 mečů – Princezna holí

Nastane období změn, záležitosti budou vyžadovat vaše plné nasazení. Aby mohlo vzniknout nové, lepší, musí se zbořit staré. Trochu vás to rozhodí, neživte v sobě nepříjemné vzpomínky, propadali byste se do zbytečných negativních očekávání. Totéž platí pro vztahy, máte příležitost zbavit se všech úzkostí, nevyhýbejte se lidem, čekají vás nové začátky, radost a vášeň.

Foto: thinkstock

Váhy by měly být milosrdnější nejen ke druhým, ale i samy k soběFoto: thinkstock

Váhy (23. 9.–23. 10.) 3 holí – Hvězda – Poslední soud

Nezapomínejte, že úspěšné nápady potřebují k dosažení úspěchu plánování. Přeneste se přes to, co si myslíte, že je váš potenciál, objeví se nové možnosti. V lásce čekejte nové začátky a vztahy, přirozenost, nezávislost, hlubokou důvěru. Nechte minulost minulostí a vykročte s novou chutí do života. Nebuďte přísným soudcem sobě ani druhým.

Štír (24. 10.–22. 11.) 9 pentaklů – 6 pohárů – Císař

Daří se vám, vaše jmění poroste. Mějte na paměti, že úspěchu se dá dosáhnout i pomalým pokrokem. Nastává správná doba vychutnat a užít si současnost, zkombinovat ji s pozitivními stránkami minulosti, abyste se vyhnuli nepříjemným konfrontacím. Ženy touží po silném muži, po jehož boku by mohly rozvinout svoji ženskost. Nepřehánějte požadavky, to, co chcete od něj, zkuste rozvinout u sebe.

Střelec (23. 11.–21. 12.) Královna mečů – Princezna mečů – 6 pentaklů

Myslí vám to rychle, věcně a prakticky. Dostanete šanci něco vysvětlit, případná kritika nebude útokem na vás, poučte se z ní. Situace budou vyžadovat jasnou a otevřenou komunikaci, buďte objektivní, ve všem rozhodování upřednostněte rozum, jakákoli manipulace by se vám nevyplatila. Ve vztazích končí napětí, přijměte to vděčně a vychutnejte si to.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) 3 pohárů – Slunce – 8 pentaklů

Očekávejte událost, která ve vás vyvolá opravdový pocit spokojenosti. Přichází čas prosperity, úspěchu, štěstí a radosti. Nadcházející období může být velmi tvořivé. Čeká vás materiální zisk nebo uznání vaší práce. Důvěřujte vztahu, čas námahy je pryč. K partnerovi buďte pozorní a ohleduplní, potřebuje to, vaši něhu ocení, takže ji projevte.

Foto: Thinkstock

Vodnáři se dočkají harmonie v lásceFoto: Thinkstock

Vodnář (21. 1.–20. 2.) 4 holí – Král pentaklů – Královna pohárů

Můžete oslavovat, energie vložená do konkrétních činů nese úspěch. Pracovitost, moudrost, zodpovědnost se vám vyplatila. Včas si uvědomte, kdy jsou vaše nároky na sebe i druhé moc tvrdé, odcizilo by vás to od ostatních. Možná uzavřete obchod s bankéřem nebo ředitelem podniku. V lásce vás čeká překonání žárlivosti, sebedůvěra, harmonie.

Ryby (21. 2.–20. 3.) 5 holí – Princezna pentaklů – 7 mečů

V práci čekejte spory, půjde o rivalitu, nebo boj o moc. Pomluvy bolí, ale překážky jsou k překonání. Navíc vaše perspektivy v práci jsou velmi dobré a ke konci měsíce již bude klid. Neztrácejte tedy čas starostmi o soukromí druhých, spálili byste se. V lásce je to jak na houpačce. Pochyby, negativní očekávání, bázlivost, nejistota. Pomůže jen otevřený rozhovor s partnerem, upřímně si vzájemně řekněte o svých tajných přáních a obavách.

Mějte se hezky, pěkný listopad.

Reklama

Načítám