Hlavní obsah

Tarotové karty na září: Co předpověděly vašemu znamení?

Foto: Profimedia

Zářijová předpověď z tarotových karet je tu! Nahlédněte do ní i vyFoto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Září je velmi neoblíbený a vždycky trochu smutný měsíc. Přichází totiž podzim a s deštěm a chladnějším počasím se zkrátka hůře funguje. Jaký podzim čeká vás? Tarotové karty mají odpověď pro každé znamení.

Článek

Zářijový úplněk opět proběhne až ke konci měsíce, a to konkrétně 28. 9. Tentokrát se ponese v duchu energického Berana, což znamená, že můžete očekávat příval energie a nadšení – které vám sice asi moc dlouho nevydrží, ale může být vytouženým impulzem do něčeho se pustit. Nepromeškejte tedy šanci a svezte se na vlně beraního odhodlání a tvrdohlavosti.

Co ještě můžete od září čekat?

Beran (21. 3.–20. 4.) 5 pohárů – páže pohárů – 4 holí

Začátek září vás zasáhne nepřipravené a způsobí vám obrovský odliv energie a pocit, že se vám do ničeho prostě nechce. Neutápějte se ve svých pocitech marnosti, pomoc přijde od někoho, od koho byste to opravdu nečekali. Výrazně mladší osoba ve vašem okolí vám dodá potřebné nadšení a vytáhne vás z chmur, takže se opět vydáte směrem ke klidu a spokojenosti. Užijte si pocity úlevy a zapamatujte si, co vás vlastně z netečnosti vytrhlo, v zimě se vám to bude ještě hodit.

Býk (21. 4.–21. 5.) eso pohárů – osm pentaklů – rytíř pentaklů

Jedete na plný plyn a pustili jste se do pracovního procesu opravdu řádně, nešetříte energií, kreativitou ani nadšením. Práce vám tedy bude i nadále příjemně ubíhat a září zmizí rychleji, než se nadechnete. Ale to je dobře, protože to, co děláte, vás naplňuje a máte pocit skutečné seberealizace. Užívejte si pocit, že je všechno pod kontrolou, věci běží jako na drátkách tak, jak mají, a není třeba improvizovaně řešit nějaké krizovky. Září pro vás zkrátka bude jako dělané.

Foto: Profimedia

Býkům se bude dařit v zaměstnáníFoto: Profimedia

Blíženci (22. 5.–21. 6.) Síla - Spravedlnost – 6 pentaklů

Asi máte pocit, že je všechno tak nějak zaseknuté na mrtvém bodě, a ať děláte, co děláte, nemůžete se pohnout vpřed. To je proto, že jste uložili k ledu něco, co vás teď drží na místě. A dokud to sami v sobě nevyřešíte, budete zaseknuti pořád. Dobrá zpráva je, že dostatek energie a síly v sobě máte, teď jen shromáždit odhodlání a skutečně do toho praštit. Zářijová beranovská energie vás k tomu nakopne, tak se jí jen poddejte. Důležité je vyhmátnout ten správný okamžik, a všechno úsilí se vám vyplatí.

Rak (22. 6.–22. 7.) eso mečů – Velekněz – Kolo štěstěny

V duši máte už delší dobu pocit jakési nerovnováhy, cítíte, že je něco špatně, tak, jak to být nemá. Jen zkrátka nevíte, co s tím. Do života vám však v září vstoupí někdo, kdo vaše duchovní dilema rychle vyřeší a připraví vás na to, co je potřeba podstoupit. Nenechte se tlačit někam, kam nechcete, vždycky stůjte za svým, ale naučte se také přijímat dobré rady. Pokud se vám podaří uvést je do praxe, váš život se sveze na osudové vlně a náhle se ocitnete úplně jinde, než byste čekali – avšak zcela v pozitivním smyslu.

Lev (23. 7.–22. 8.) 5 holí – 10 holí – královna mečů

Obrňte se, přichází čas, kdy se musíte poprat. A to konkrétně o svou pověst a výkon přímo na pracovišti. Budete muset nadřízeným dokázat, že vy jste ti praví, kteří si zasluhují jejich pozornost a přízeň, a že právě vás by měli odměnit za dobře odvedenou práci. Připravte se na to, že budete muset investovat více energie, než jste zvyklí, ale všechno by se vám mělo vrátit. Úspěch sice není stoprocentně zaručen, ale pokud nepodlehnete příliš negativním emocím a budete se řídit logicky, odměna za vaši práci se dostaví.

Foto: Profimedia

Lidé narození ve znamení Lva to nebudou mít v práci jednoduché. O svoji pozici se budou muset poprat...Foto: Profimedia

Panna (23. 8.–22. 9.) 5 holí – král pentaklů – Síla

Mezi vás a vaše přátele vstoupí konflikt, který vás na nějakou dobu rozdělí nesmiřitelnými pocity nenávisti. A jak už to tak bývá, půjde o hloupost. Máte teď víc možností, jak se zachovat, volte opatrně. Nejlepší bude ukázat svou velkorysost a přijít s nabídkou smíru. Někdo to udělat musí, a proč ne vy? Dokážete tak svou mravní sílu a nakonec se nad konfliktem s přáteli ještě zasmějete. A to se přece počítá víc než to, kdo měl zrovna pravdu.

Váhy (23. 9.–23. 10.) 3 poháry – Hvězda – Milenci

Jste v opojení nové lásky, nebo snad alespoň lásky nově rozkvetlé. S partnerem či partnerkou se teď cítíte velmi dobře a vaše pouto je opravdu silné. Díky tomu se cítíte dobře i v ostatních oblastech vašeho života – nejste na ně sami, máte vedle sebe věrného parťáka, který vás vždycky podrží. Vyhlídky do budoucna se zdají být zářivé a vy si prostě užíváte přítomnost a blízkost vašich drahých. Načerpejte co nejvíc zážitků a pozitivní síly pro chmurnější dny, pokud by měly přijít.

Štír (24. 10.–22. 11.) 2 pohárů – 2 pentaklů – 3 pentaklů

Ve vašem vztahu sice všechno na první pohled vypadá velmi poklidně, ve skutečnosti to ale pod povrchem trochu bublá. Nebojte se ničeho, nejde o nic vážného, spíš jen o jakési vyjasňování rolí a postavení, vymezujete si teritorium. Spolupracujte, jste přece jedna jednotka, a ne dvě zcela nezávislé bytosti. Pokud do všeho půjdete společně a připravíte se na kompromisy, nemůže to dopadnout špatně. Nezahrávejte si s financemi, těm není vaše září nakloněno.

Střelec (23. 11.–21. 12.) eso holí – královna holí – Luna

Trpíte nespavostí a strachem, záhadná příčina vám nedovolí zamhouřit oka a v nitru pořád cítíte jakýsi neklid. Všechno to má mnohem hlubší kořeny než jen obyčejný stres, a vy se s tím musíte vypořádat. Obraťte se na své nejbližší přátele nebo rodinu, někoho sebejistého a pevného, kdo vás tímto problémem provede. Potřebujte se teď zkrátka o někoho opřít, tak se za to nestyďte. Projevte své emoce a strachy třeba prostřednictvím kreativního vyžití, kreslete či vyšívejte nebo se ponořte do hudby. Pomůže vám to.

Foto: Profimedia

Pro Střelce budou důležití blízcí přátelé, budou potřebovat jejich náruč, která je podrží, když jim nebude dobřeFoto: Profimedia

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) král holí – 2 hole – 10 mečů

Ve vašem životě je už dlouhou dobu někdo, s kým máte svým způsobem nevyřízené účty – postava, ke které sice velmi vzhlížíte, ale která vás zároveň zranila a vaše pocity k ní jsou teď velmi zmatené. Je důležité se rozhodnout, jak se k ní postavíte, zda ji navždy odstřihnete, nebo se pokusíte o vyjasnění a smíření. Dejte si na toto rozhodování dostatek času, nic není třeba uspěchat, právě naopak. Zvažte všechna pro a proti, a pak to rozsekněte – uleví se vám, že jste vše konečně vyřešili.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) Císařovna – páže holí – 3 holí

V hlavě se vám rodí velkolepý plán, myšlenka na projekt, který byste chtěli zrealizovat. Rozhodně se ho nebojte, ale přizvěte k němu ještě někoho, kdo momentálně stojí víc než vy nohama na zemi. Proberte s ním všechno, než se pustíte do akce, rozhodně vám to pomůže. Každý projekt potřebuje pevně ukotvené základy a jen s nimi to může všechno dobře dopadnout. Nenechte si nadšení kazit, ale poslouchejte realistické připomínky a učte se z nich. Bude to k dobru věci.

Ryby (21. 2.–20. 3.) Ďábel – král mečů – Věž

Dostali jste se do stavu jakési posedlosti a mánie, kdy jste zaujati svou prací natolik, že nevnímáte nic jiného. Ačkoli se ve vašem okolí pohybuje spousta lidí, kteří to s vámi myslí dobře a snaží se vás přimět, abyste viděli, že takhle to nepůjde, jste oddáni myšlence vytřít šéfovi či šéfové zrak a nechcete se jí pustit. Musíte ale, protože jinak vás čeká jen hořký konec a oči pro pláč. Energie jednou dojde a zhroutit se z vyčerpání nechce nikdo. Tak opatrně a s rozumem!

A jaké plány na zářijové dny máte, shodují se s radami karet?

Načítám