Hlavní obsah

Tchyně mi ke svatbě poslala rozvodové přání!

Foto: shutterstock.com

Tchyně napsala přání k našemu rozvoduFoto: shutterstock.com

Reklama

Iveta pravděpodobně šlápla vedle, když si myslela, že se vztahy s budoucí tchyní urovnají. To ještě netušila, co na ni ve svatební den čeká. Máte také nějakou nepříjemnou story s vaší tchyní? Přijďte se nám svěřit na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Článek

Můj manžel byl již rozvedený čtyři roky, když jsme se poznali. Měl i 4letého syna, kterého vídal málo. Vztah s bývalou manželkou nebyl moc funkční a to se odráželo i na vztahu manžel - syn.

Zpočátku to bylo fajn, jezdili jsme ke tchyni na chalupu a brávali jsme s sebou i syna. Ale po čase jsem zjistila, že to manželovi vyhovuje, o syna se starala tchyně a on měl splněno. Manželův syn vůbec od svého dětství vyrůstal po babičkách.

Asi po roce se objevily první tchyniny výpady vůči mě, že je to všechno moje vina, že si manžel syna nebere. On si ho ale přestal brát, protože začaly hádky s jeho bývalou manželkou. Tchyně se nikdy nesmířila s jejich rozvodem, vždy chtěla, aby zůstali spolu kvůli dítěti. Agresivita tchyně se začala stupňovat a manžel z toho vždy vyšel jako hodný synek, co dělá všechno pro klid doma.

Bohužel nikdy neudělal rázný krok, aby těm útokům zamezil. Mně vždy říkal, že se snažil vyřešit to v klidu a že tchyni vše vysvětlil. Ale jak, když to všechno vždycky spadlo na mojí hlavu a on byl ten chudák, který jen poslouchá svou ženu... Když se schylovalo k naší svatbě, tchyně přiostřila a nakonec na svatbu nepřišla. Byla jsem ráda, protože po všech scénách, jež trvaly tři roky, jsem si neuměla představit, že s ní budu na své svatbě a tvářit se, jako když se nic neděje.

To jsem ale netušila, co udělá. Poslala nám krásný dopis, ve kterém bylo přání rozvodu, aby manžel přišel k rozumu a až se rozvede, maminka bude čekat s otevřenou náručí. Asi si umíte představit, jak to takový „nejkrásnější den“ naruší.

Od té doby to šlo z kopce. Snažila jsem se manželovi vysvětlit, aby to nějak vyřešil a byl konečně klid, abychom se mohli pohnout z místa a mít rodinu a nebát se, co zase přijde. Bohužel nic se nestalo a já už byla tím vším tak ubitá. Teď je to skoro rok a půl od svatby a rozvádíme se. Oba víme proč a kde byla chyba, ale bohužel vztah nám zničila úspěšně tchyně a ještě jí to dělá radost.

Taky vám tchyně pěkně zatápí pod kotlem? A váš miláček se vás ani nezastane? Pojďte si k nám postěžovat, jak nevycházíte s tchyní a čeho všeho jsou maminky našich partnerů schopné, na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám