Hlavní obsah

Tipy na hravé sexuální pomůcky: Zažijte ještě žhavější léto!

Foto: Profimedia

Zpestřete si milostný život novými hračkami!Foto: Profimedia

Reklama

Ne, sexy zábava nemusí stát majlant. Na cestách i doma na zahradě vždycky využijete malé vychytávky, které poškádlí, vzruší i pomohou, když to budete potřebovat. Na koho se můžete spolehnout?

Článek

Do podzimu a zimy je sice ještě daleko, ale již teď je zapotřebí pracovat na zážitcích, na které budete s padajícím listím a horkým pocitem v žaludku vzpomínat. Nemáte fantazii nebo čas hledat nějaké alternativy, jež by zpříjemnily vaše letní mazlení? Nevadí. Z těchto tipů si jistě vyberete toho pravého parťáka.

1. Romantika na baterky

Jedete za prázdninovým dobrodružstvím někam, kde bude nouze o elektřinu? Vybavte se nenápadným vibrátorem BOOM Mini Clit, který vás vyjde na 549 korun. Proč? Je voděodolný, stimuluje klitoris a báječně si rozumí s bradavkami, vejde se i do kapsy a na dotek připomíná lidské tělo. Navíc má něžný vzhled, pulzuje v deseti režimech a má tichý motor, takže obyvatelé vedlejšího hotelového pokoje, stanu či chatky nebudou vůbec nic tušit. Nejde vám právě o tohle?

Foto: Archiv

Bateriový kamarád potěší klitoris i bradavky, cena 549 KčFoto: Archiv

2. Nenáročný milenec v barvách vody

Kdo by o prázdninových měsících řešil nějakou složitost? Šťastnější osoby se rozhodují akorát mezi krémem s číslem osm a deset. Nebo červeným a modrým drinkem. Co tomu chybí? Cascade Flow (doporučená cena 1999 korun), což je naprosto nekomplikovaný vibrátor s devíti režimy, který se sám lubrikuje! A to se bude hodit zvlášť v případě, když voda z bazénu, vířivky nebo vodní nádrže odplaví přirozené sekrety pochvy.

Stačí jediné tlačítko a špička tohoto modrého mazlíka vydá potřebné množství mazadla na místa, která potřebujete. A když dojdou zásoby? Vyměnitelné lahvičky, které se dají dokoupit, zajistí další přísun nekončící zábavy. Klidně i pro příští rok… Akorát to nabíjení přes USB budete mít v kempu možná složitější…

Foto: Archiv

Modrý mazlíček skrývá dávkovač lubrikantuFoto: Archiv

3. Chlípně oblé tvary

V létě, o dovolených, během výletů, při navštěvování příbuzných opadává stres a páry se stávají uvolněnější. Proč toho nevyužít a nezkusit poškádlit nejen svoji mysl, ale i tělo? Venušiny kuličky ve stylu pana Greye z trilogie 50 odstínů šedi jsou důkazem toho, že i malé pomůcky za pětistovku umí velké věci.

Dvě 32 gramové kuličky z ABS materiálu a silikonu nezaberou místo v žádném kufru ani kabelce, ze které je vytáhnete hned poté, co se partnerovi svěříte se sladkým tajemstvím. Kalhotky zůstaly někde na pokoji? Tam taky patří, když je léto…. Vyšpulit můžete i zadek. Pokaždé, když vás po něm partner poplácá, kuličky se pohnou. Skvělá zábava na večer!

Foto: Archiv

I maličkost dokáže velké věci, cena 599 KčFoto: Archiv

4. Osvěžující chlazení

Nejen cestovní chladnička může být vaším spojencem ve všech koutech republiky i světa. Příjemně vychlazené nápoje zchladí hrdlo, lubrikant LoversPremium Lub Cold s chladivým účinkem to ostatní. Za 50 mililitrů dáte 199 korun a po vyzkoušení výrobku odpustíte i to, že je bez vůně.

Foto: Archiv

Chladivý lubrikant je pro horké léto jako stvořenýFoto: Archiv

5. Nejhříšnější polibek

Vibrační erekční kroužek vlastně nemusí být kulatý. Důkaz? To si takhle pustíte Virtshop Hot lips se vzhledem lačných úst a nasadíte ho na penis… Tím se stáhne kořen, zadrží se žilní krevní odtok a erekce bude větší než Sněžka, kam jste si minulý týden vyšlápli. A navíc, až se takhle letně poblázněný penis dostane do vašeho rozkroku, pusinka začne stimulovat klitoris. Nekupte to za 259 korun…

Foto: Archiv

Lačně rozevřené rty nepotěší jen pány. Při společném mazlení si užijí i partnerkyFoto: Archiv

A jaké erotické pomůcky máte v oku vy? Hrajete si tohle léto?

Reklama

Související témata:

Načítám