Hlavní obsah

Tohle je 5 otázek, které ženy zajímají, ale muži na ně neradi odpovídají

Foto: Bobex-73, shutterstock.com

Také se užíráte otázkami, které byste rády položily svému muži, ale jaksi se ostýcháte?Foto: Bobex-73, shutterstock.com

Reklama

Muž jako takový má mnoho tajemství. Některá časem prozradí, jiná nikoli. Která si střeží jako oko v hlavě, protože ví, jak moc vás zajímají? Takhle to pánové mají s bývalkami, věrností a sny!

Článek

Britská spisovatelka a scenáristka Elinor Glyn kdysi definovala muže jako tvora, který by vás měl přivést na myšlenku, že jste žena. A definice ženy? Zvědavá bytost, která neustále mluví. Nebo ne? Tohle je pět otázek, na které jste se vždycky chtěly zeptat!

1. Jak často masturbuješ?

„Muž se tajně uspokojuje sám – pokud ho neuspokojíte vy. Hloupé by bylo, kdyby to nedělal. Je mu přitom stejně jako vám. Každý sám nejlépe ví, co mu dělá dobře,“ objasňuje německý odborník na mužské myšlení Hauke Brost s tím, že pán tvorstva své tajné aktivity přiznává opravdu jen výjimečně, protože z vás má strach. A jak jsou jeho osobní chvilky frekventované?

Držet v ruce „to nejdůležitější“ může klidně každý den. Ovšem čím častěji se muž uspokojuje sám, tím horší (a asi nudnější) mu bude připadat sex s vámi. Na to pozor. To však nic nemění na faktu, že odpověď na vaši otázku bude znít nějak takto: „Já a masturbace? Neblázni, na to mám přece tebe, miláčku.“

Foto: PhotoMediaGroup, shutterstock.com

Jak je to s mužskou potřebou masturbace? Jsou to všechno jen povídačky?Foto: PhotoMediaGroup, shutterstock.com

2. Umíš vůbec být věrný?

Podle Hauke Brosta muži mohou být věrní – čistě kvůli pohodlí. Ovšem kdyby byl muž méně netečný (ale pro ostatní ženy dost atraktivní) a kdyby mohl vyloučit jakékoli riziko, zaručeně by nevěrný byl, a ne jen příležitostně.

Ostatně, známý český sexuolog profesor Petr Weiss zdůrazňuje, že v celé živočišné říši je monogamie nesmírně vzácným jevem a objevuje se pouze tam, kde se vyplatí starat se dlouhodobě společně o mláďata. Zná ji například pár druhů netopýrů, taky lišky, opice kosmani, několik druhů myší a krys či severský bobr. Člověk ne. Ten mezi tyto absolutně věrné druhy rozhodně nepatří, ale zeptat se na to samozřejmě můžete…

3. O jakých ženách se ti zdá?

V mužských snech najdete všechna obvyklá klišé. Krásné, povolné ženy plnící tajná erotická přání, moc, bohatství, uznání, sláva… Pokud tedy partner odpovídá, že se mu zdá jen o vás, pravděpodobně lže, jako když tiskne. Ale nechte ho snít a kvůli jeho fantaziím si nedělejte starosti.

Sexuologové a psychologové říkají, že široká škála sexuálních představ je znamením psychického zdraví a dobrým zdrojem inspirace pro skutečný sexuální život. A co se týče konkrétních informací, o jaké ženy se ve snu jedná, možná radši nevědět. Budete z toho zbytečně dělat vědu…

Foto: Andrey Popov, shutterstock.com

Ubíjí vás žárlivost na jeho bývalku? Nechtějte vědět, jestli byla lepší než vyFoto: Andrey Popov, shutterstock.com

4. Porovnáváš svůj penis s ostatními?

Mít něco lepšího, většího, dražšího nebo delšího patří k jedné z nejzákladnějších mužských potřeb. Muž musí mít svůj statutární symbol kvality, takže je jasné, že když na záchodě vidí svého vybavenějšího kolegu, který navíc nasedne do vymazleného sportovního SUV, má totálně po náladě. Kde je spravedlnost? Takže ano, muži se dívají na penisy svých kolegů, a pokud jsou v autě, honí se a předjíždějí. Obojí totiž znamená „být nejlepší“. Ale pst.

5. Jsem lepší než tvá bývalka?

Bývalka je jako mor – nikdy nikdo neví, kdy udeří a kolik si toho vezme. Německá novinářka, spisovatelka a filozofka Christina Eichel tvrdí, že bývalá je nebezpečná už jen proto, že je to „žena, která má starší práva“. I když to s ní leckdy nebylo jednoduché, existuje spousta mužů, kteří si ji nechávají jako zadní vrátka.

„Kdyby to s vámi přestalo fungovat a kdyby ona svého nynějšího partnera vyhodila, tedy kdyby oba zase měli být sami, pak by se přece dalo uvažovat o návratu, neboť tak špatné to s ní v posteli zase nebylo,“ ještě popisuje Hauke Brost ve své knize Jak pochopit muže. Opravdu si po přečtení těchto řádků myslíte, že by vám kdy řekl skutečnou pravdu, zda jste lepší vy, nebo ona? Chce přece mít klid… Samozřejmě, že „královnou jeho srdce jste vy“.

A na co se chcete muže zeptat právě vy?

Reklama

Načítám