Hlavní obsah

Tohle jsou nej klobouky královny Alžběty II.!

Foto: Isifa

Královna Alžběta II. je zálibou v kloboucích pověstnáFoto: Isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pětaosmdesátiletá královna Alžběta II. už brzy oslaví šedesáté výročí, kdy je v čele britské monarchie. Obdiv světa nesklízí pouze díky svému vládnutí a noblese vystupování, ale také díky dokonalým kloboukům, které ji zdobí na různých oficiálních událostech. Připravili jsme pro vás hitparádu těch, kterými se tato panovnice v průběhu té dlouhé doby na veřejnosti pochlubila!

Článek

Velké i malé, bohatě zdobené i decentní, ve všech různých barvách, ale hlavně vždycky šik. To dokonale vystihuje elegantní kloboučky, které často zdobí první dámu britské monarchie. Připravili jsme pro vás výběr jejích 25 pokrývek hlavy. Která z nich to vyhraje u vás?

Nosíte klobouky? A pří jakých příležitostech? Dokážete si přestavit, že byste doma měly takovou sbírku jako královna Alžběta II.? Patří vůbec klobouky do 21. století? Nejsou už passé? Přidejte svůj názor do diskuse pod článkem!

Reklama

Načítám