Hlavní obsah

Tohle že je matka 4 dětí? Čtenářka Markéta (39) s námi fotila boudoir!

Foto: Mona Martinů

Seznamte se! Čtenářka Markéta, dnešní modelka, matka čtyř dětíFoto: Mona Martinů

Reklama

Jak oslavit Den matek? My se rozhodli vzdát hold ženám, které daly milující náruč dětem. Ve stylu boudoir jsme vyfotili čtyřnásobnou maminku Markétu! Chtěla nám to odřeknout. Jediná věta její rozhodnutí ale změnila...

Článek

Markéta, která brzy oslaví čtyřicáté narozeniny, se na focení ve stylu boudoir přihlásila už v únoru. „Mám čtyři malé děti a na podobné projekty nějak nikdy nebyl čas. A když už přijde na focení, jsem z 99 procent za objektivem než před ním,“ napsala nám tehdy neohroženě a přiložila fotky (přirozeně všechny s dětmi, protože jiné prý nemá).

Znáte snad lepší kandidátku pro ryze ženské focení, se kterou oslavit Den matek? My ne! A tak jsme Markétě napsali. Nejdřív nevěřila, že se to stalo. A hned potom znejistěla, lekla se a rozhodla se vše odřeknout. Naštěstí o tom stačila říct svému manželovi, který k ní večer přišel a řekl, jak moc je na ni hrdý. A útěk z boje se nekonal...

Foto: Archiv čtenářky

Markéta se svými dětmi včetně nejmladší dceryFoto: Archiv čtenářky

Přednosti? Jsou i vzadu!

Naše první společné kroky vedly do království Heleny Konarovské Le Chaton, kde Markétě odbornice na spodní prádlo v kabince provedla menší „estékáčko“ (= diagnostika velikosti podprsenky; ano, zase někdo nosil špatný obvod i velikost košíčků) a vybrala luxusní podprsenky, kalhotky i celé komplety na míru. Při výběru se soustředila na Markétin klenot, totiž zadeček. Léta hraní volejbalu holt nezapřete!

Foto: Mona Martinů

Helena Konarovská nás nabádala, abychom nezapomínali na Markétin zadečekFoto: Mona Martinů

Jela jsem s Marcelou a Martou...

Znáte popěvek ze slavné písničky skupiny Chinaski? Tak nějak podobně to probíhalo v našem redakčním autě na cestě do plzeňského boudoirového ateliéru. Čtyři pasažéři a povídání o vztazích, práci, osobním rozvoji, o rodině a dětech, a jak to vše skloubit dohromady.

Co na sebe prozradila Markéta? Třeba že se jí s manželem podařilo všechny čtyři přírůstky porodit téměř přesně vždy dva roky po sobě, s jedinou výjimkou, kdy se jeden z capartů vykulil o měsíc později. Na otázky ohledně velké rodiny a fungujícího vztahu odpověděla téměř spontánně: nejdůležitější je důvěra a svoboda. A pak každodenní práce a dobré plánování.

Foto: Mona Martinů

Je libo něžný komplet z kolekce Lise Charmel?Foto: Mona Martinů

Bavili jsme se ale i o výchově. V rodině ctí několik pravidel: S dětmi třeba společně uklízejí a vaří proto, aby pak celá rodina mohla trávit čas hraním her nebo výlety. Nikdo není otrok, ani rodiče! Zároveň si v týdnu Markéta plánuje aktivity s každým z dětí zvlášť, tak, aby se jim mohla jednotlivě věnovat – na různých kroužcích, doma, na procházce a podobně. Doma se jí u kulatého stolu, všichni jsou parťáci, počítá se názor každého, už od mala jsou její děti vedeny k samostatnosti a zodpovědnosti.

Foto: Mona Martinů

I balkonová podprsenka od Chantal Thomass Markétě dokonale padlaFoto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Momentka v černobíléFoto: Mona Martinů

Čtyři porody? A kde jsou vidět?!

Jak vidíte z fotek, na boudoirové focení samozřejmě také došlo. Krátce po poledni začalo líčení s vizážistkou Lindou, na které volně navázala stylistka Veronika výběrem prádla a doplňků, a pak se to rozběhlo: náročný tříhodinový kolotoč před objektivem fotografky Mony.

Foto: Mona Martinů

Favorit manžela! Komplet s podvazky byste našli v kolekci značky Pleasure State, varianta Total EclipseFoto: Mona Martinů

A jak to vnímala Markéta? „Byl to den, který patřil jen mně, který jsem si opravdu neskutečně užila. Totální úlet z rodinného a pracovního rytmu! Jediné minus bylo, že strašně rychle utekl,“ usmívala se při loučení.

Foto: Mona Martinů

Focení byl pro Markétu prý opravdu zážitek. A body z kolekce Silent Assembly jí také moc slušelo!Foto: Mona Martinů

Chtěly byste od nás podobné fotky? Přihlaste se! Některé z vás opět vybereme, oblékneme do krásného prádla a profesionálně zvěčníme! Pár slov o sobě včetně snímků (ideálně i v prádle) nám zašlete na info@prozeny.cz.

Reklama

Načítám