Hlavní obsah

Tomu neuvěříte! Kdo nakonec povede Meghan k oltáři?!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neuvěřitelné! Od samého začátku se hovořilo o tom, že Meghan Markle v sobotu 19. května povede k oltáři její maminka. Nakonec ale ustoupila tradicím a chtěla, aby to byl její otec, kdo ji předá u oltáře princi Harrymu. Jenže, kvůli jeho nemoci i tato varianta padla. Nicméně jeho zástupce je už jasný!

Článek

Když Thomas Markle (73), otec Meghan Markle (36), oznámil, že kvůli své nemoci a léčbě se nebude schopen dostavit na královskou svatbu, čekalo se s napětím, kdo nakonec zastoupí jeho roli a odvede nevěstu k oltáři. Všichni romantici zřejmě doufali, že to bude její maminka, Doria Ragland (61). Sama Meghan od samého začátku hovořila o tom, že je to její přání. Tyto ženy totiž spolu vyrůstaly samy od té doby, co bylo Meghan šest let a otec je opustil. Jenže královskému protokolu se tato varianta, kdy žena vede druhou ženu k oltáři, nelíbí.

Druhou možností bylo, že půjde Meghan sama. To by bylo rozhodně osvícené a pokrokové. Vzhledem k tomu, že Meghan je zastánkyní a bojovnicí za rovná práva mužů a žen, leckterá emancipovaná dáma jí v tomto směru držela pěsti. Jenže na druhou stranu, působilo by to asi až příliš sebevědomě a nezávisle. Ve hře byla také šance, že Meghan s Harrym zbortí totálně všechna pravidla, a půjdou spolu. Jenže ženicha má k oltáři doprovázet jeho svědek, a tím je princ William (35).

Foto: Profimedia.cz

Nakonec to bude nevěstin budoucí tchán, princ Charles, kdo ji povede k oltáři Foto: Profimedia.cz

Díky, Charlesi! 

Dnes v tom ale udělal jasno princ Charles (69). „Je mi ctí přivítat Meghan do naší rodiny tímto způsobem,“ řekl. A myslel tím, že to bude on, kdo povede nastávající jeho syna, prince Harryho, k oltáři. Co si budeme povídat, trochu nám spadl kámen ze srdce. Po Windsoru se už také potuluje nevlastní bratr Meghan Markle, Thomas (51), který na svoji nevlastní sestru v médiích hází jen samou špínu. Tak aby ho třeba nenapadlo, pro tu chvíli slávy, se drát na místo vedle nevěsty a vést ji k oltáři.

Budete sledovat královskou svatbu? Aktuální informace o ní najdete i na Seznam Zprávy

Reklama

Načítám