Hlavní obsah

Topení nebo klimatizace? Máme řešení!

Reklama

Je ještě chladno, ale už byste nejraději vůbec netopili? Už se těšíte na léto, ale co zase ty horké dny? Vyřešíme oboje. Už žádné velké účty za topení a létě tropy ve vašem bytě.

Článek

Proč dávat peníze za elektřinu potřebnou vytopení bytu nebo za klimatizaci, když za ně můžete jet třeba na dovolenou a přitom mít díky novým technologiím příjemné klima vašeho domova za přijatelnou cenu?

Princip fungování klimatu v místnosti

Předokenní rolety zabrání vstupu zimy i tepla do místnosti. Když budete mít při chladných dnech nebo v noci zatažené předokenní žaluzie, ušetříte za topení. Už v dávných dobách lidé věděli, že když zakryjí okna, budou mít v místnostech domu příjemně. Dnes však již můžete využít technologie, které nejen dobře vypadají, ale jejich funkce jsou pohodlné a praktické.

Předokenní rolety odrážejí paprsky ještě před tím, než se dostanou k oknům a dalším proskleným plochám. Kvalitní předokenní roleta takto dokáže odklonit až devadesát procent tepla, které by se jinak do místnosti dostalo. Díky tomu v místnostech zůstávají příjemné teploty po celý den. Tyto rolety jsou cenově dostupné a v rozměrech pro každé okno.

Design a praktičnost se nemusí vylučovat

Výhodou je nejen příjemné klima

Předokenní rolety poskytují nejen příjemné klima, ale i soukromí, chrání okna před povětrnostními vlivy, jako je bouřka, krupobití. Jednou z předností je i snížení hlučnosti, a to až o 16 dB. V zimě navíc ušetříte za teplo. Právě proto jsou rychlým řešením a návratnou investicí každého bytu nebo domu.

Bezpečí vašeho domova je důležité

Chrání před sluncem, ale i zloději

Rolety díky svému pevnému usazení působí nejen jako stínicí prvek, ale také přispívají k vyšší bezpečnosti. Navíc můžete naprogramovat jejich automatické ovládání, a tím vytvořit dojem, že v domě nebo bytě stále někdo je.

Montáž je možná jak na hotový dům či byt, tak i zabudováním pod omítku. Předokenních rolet existuje několik typů a v nabídce je také široká paleta barev, díky čemuž sladíte barvu rolet, žaluzií i omítky. Firma Lomax poskytuje záruku na předokenní rolety 5 let.

Široká škála barev překvapí i náročné

Předokenní žaluzie

Předokenní rolety nejsou jedinou variantou, jak doma dosáhnout příjemného klimatu. Ke stejnému účelu můžete využít předokenní žaluzie. Jejich předností je jednoduché ovládání, a to mechanické nebo elektropohonem, místně i centrálně. Pomocí naklápění lamel lze nastavit zastínění dle vašich individuálních potřeb.

Díky modernímu vzhledu jsou venkovní žaluzie nesporně také designovou záležitostí, které nechybí špičková kvalita, zajištěná perfektním zpracováním.

Celek tvoří domov

Vyzkoušejte předokenní rolety nebo žaluzie Lomax. Stačí oslovit některého z autorizovaných prodejců, jejichž mapu i veškeré kontakty najdete na webových stránkách www.lomax.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám