Hlavní obsah

Trápí vás kruhy pod očima? Naučíme vás triky, jak na ně!

 

Reklama

Koho trápí kruhy pod očima, moc dobře ví, jak je těžké se nalíčit a zároveň poté nevypadat jako sova pálená. Proto jsme se rozhodli přinést vám podrobný návod, podle kterého vykouzlíte rozjasněný vzhled, jehož krásu kruhy pod očima nemohou ohrozit!

Článek

Svěží výraz, který napovídá, že jste se vyspaly do růžova – a pod očima žádná stopa po únavě. Tak bychom asi chtěly vypadat všechny, ovšem skutečnost bývá občas úplně jiná. Kruhy pod očima trápí velkou část populace a ať už je jedná o vrozenou „vadu“ anebo výsledek jedné probdělé noci, vždy je třeba tyto tmavé skvrny zamaskovat tak, aby nebylo nic znát a vy se cítily dobře.

A protože tento neduh trápí i autorku těchto řádek, rozhodla se doslova na vlastní kůži stát „pokusným králíkem“ naší vizážistky Daniely Kremláčkové. Ta vám ve videu prozradí krok po kroku, nejen jak použít k zamaskování kruhů make-up a korektor, ale také vám dá tip navíc, jak výraz ještě více projasnit a tak jej dotáhnout k dokonalosti. Tak klik na video a dejte těmto nechtěným společníkům ve vašem obličeji jednou provždy sbohem.

Také vás trápí kruhy pod očima? Jak s nimi bojujete?

Reklama

Načítám