Hlavní obsah

Nekazte si obličej špatným obočím: Naučte se fígly vizážistek pro přirozený vzhled

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak vypadá dokonalé obočí? Je sice výrazné, ale cestou k němu určitě není přehnané dokreslování do nepřirozených tvarů a barev. Jenže jak a čím si jej upravit tak, aby podtrhlo celkový make-up a rozzářilo celý obličej? To vám právě dnes ukážeme.

Článek

Obočí umí pořádně potrápit. Když se vám jeho tvar nezdá, stále ho nějak domalováváte, upravujete či češete... Výsledkem může být přinejmenším mírně dramatický, udivený či podmračený výraz a v krajních případech získáte „look“ pohádkové čarodějnice či Marfušy z filmového „Mrazíka“.

A protože v poslední době je internet zaplněn fotkami žen a dívek s těmito nepřirozenými oblouky, je načase zjednat nápravu a obočí vrátit k přirozenosti. Dnes vám proto ukážeme pár triků, jak si tuhle důležitou část obličeje vykreslit přirozeně tak, aby vám to slušelo. Vizážistka Marika vám předvede, jak to hravě zvládnete i bez tužky na obočí, poradí, čím obočí dokreslit, aby dlouho vydrželo, a k čemu při tom užijete lak na vlasy.

Líčíte si obočí, nebo ho pouze vytrháváte?

Reklama

Načítám