Hlavní obsah

Sexy Kim Kardashian: Naučte se její triky na líčení i vy!

 

Kim Kardashian je královna konturování a líčení vůbec. V této disciplíně vyniká natolik, že podle ní vzniklo hned několik škol make-upu a ženy po celém světě ji kopírují. Ale věděly jste, že si tahle hvězda zkrášluje i dekolt? To a ještě mnohem víc vám ukážeme v našem tutoriálu.

Článek

Kim Kardashian (37) se po celém světě proslavila jako hrdinka rodinné reality show a tím, co si oblékne, vezme do ruky nebo jak se namaluje či učeše, diktuje trendy. A třebaže by leckdo rád tvrdil opak, tahle hvězda udělá krok vedle jen málokdy.

Zkrátka a jasně, Kim moc dobře ví, jak na sebe upozornit, a v tom tkví i celé tajemství jejího zářivého vzhledu. I když to na první pohled nevypadá, manželka rappera Kanye Westa (40) je opravdovou mistryní v zakrývání, konturování a líčení obecně. A právě touto šikovnou celebritou jsme se dnes nechali inspirovat a přinášíme vám dva návody na denní a večerní make-up. A jako malý bonus se dozvíte, jak si zvýraznit dekolt přesně jako ikona Kim. A to už za podívání stojí, nemyslíte?

Líbí se vám dekolt Kim Kardashian?

Reklama