Hlavní obsah

Trápí vás v létě doma horko? Už nemusí!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte v létě v domě nesnesitelné vedro? Nemůžete v noci spát? Poradíme vám, jak tento problém za 3 hodiny efektivně vyřešit.

Článek

Stále častěji se setkáváme s extrémními projevy počasí. V létě bývá horko k nevydržení. Slunce sálá, jen těžko hledáme před jeho žhavými paprsky úkryt. Ani doma nenajdeme kýžené ochlazení, hlavně v noci. V ložnici se nedá spát. Vedro bývá nesnesitelné. Teplo z rozpálené střechy prostoupilo stropem do obytných místností. Věřili byste, že teplota pod střechou, zvláště u plochých střech nebo u střech se sklonem menším než 5 stupňů, bývá vyšší než 80 stupňů?

Situace je vážná, nikoli však zoufalá

Zdá se, že situace je bezvýchodná. Naštěstí jen zdánlivě. Známe elegantní řešení – zaizolovat střechu. Ale jak to udělat a nevydat se úplně z peněz? Zkuste ověřenou kvalitu – systém Magmarelax 2013. Zateplení stropu je nejrychlejší, nejefektivnější a hlavně nejlevnější řešení zateplení, které ušetří ročně až 30 % vašich nákladů. Rozdíl teplot ve vašich místnostech ucítíte hned po zateplení stropu. Samotná izolace trvá zhruba 3 hodiny, probíhá bez hluku a bez nepořádku. Před dům přijede izolační vůz, který dopraví izolaci hadicí přímo do izolovaného prostoru.

Auto, ze kterého je minerální izolace poháněna do domu

Zabijete tři mouchy jednou ranou

Izolace střechy odstraní hned tři závažné problémy najednou. Letní vedra nezabrání tepelné pohodě, pobyt v domě se stane vysloveně příjemným. V zimě si naopak užijete teplíčka. Navíc každý rok ušetříte tisíce za energie na vytápění. Už vám nebude tolik vadit, když ceny energií budou stoupat. Namísto vyhazování peněz komínem můžete šetřit na jiné věci. Extrémní počasí už vám vrásky nenadělá.

Ploché střechy

Nejčastějším provedením ploché střechy je dvouplášťová konstrukce. To je možno s výhodou využít, protože mezi oběma plášti je dostatečně vysoká dutina. Do dutiny lze poměrně snadno foukat minerální izolaci Magmarelax.

Tato moderní technologie využívá nejkvalitnější izolační materiály přírodního původu. Proto je výsledek tak vynikající. Systém Magmarelax 2013 nejen výborně tepelně izoluje, ale zároveň díky nerostnému původu účinně vzdoruje ohni. To má velký vliv na zlepšení požární odolnosti objektu.

Přednosti poznáme i v zimním období. V topné sezóně nedochází k promrzání stropu a srážení vzdušné vlhkosti v rozích, takže se zde netvoří plíseň. Protože izolace zaplní celou dutinu, zhorší se podmínky pro usazování vos a sršňů. Ani hlodavci nemají v minerální vatě na růžích ustláno.

Plochá střecha – v létě vedro, v zimě zima

Šikmé střechy

Systém Magmarelax 2013 není vynikající pouze pro domy s plochou střechou. Stejně vhodný je i pro domy se sedlovou střechou. Nová izolace stropu se projeví i v zimě. Dobře drží v domě teplo, takže ušetří tisíce korun za topení.

Tyto domy se izolují nejlépe do dutiny v podlaze půdy, zateplí se i velmi těžko přístupné prostory. Stačí jen několik otvorů do podlahy půdy, které se po zafoukání znovu uzavřou. Vše je tak dokonale utěsněno.

Pracovník plní dutinu izolací

Není-li dutina v podlaze půdy k dispozici nebo je příliš nízká, nafouká se izolační vata přímo na podlahu půdy, stačí vrstva o síle 30 centimetrů. Ta již velmi dobře tepelně izoluje. Půda však není jinak využitelná.

Pokud chceme tyto půdní prostory dále využívat, lze vytvořit novou, velice atraktivní podlahu na půdě. Rozšíří se tak obytný prostor, čímž se významně zhodnotí dům. Podlaha je smontována jako konstrukce z lamel OSB. Povrch takto vytvořené podlahy je dokonale rovný a hladký. Dobře se udržuje a uklízí.

Minerální vata se aplikuje zafoukáním přímo do konstrukce podlahy nebo do dutiny stropu.

Do nové stropní konstrukce byla aplikovaná izolace a je montovaná dokonale rovná nová podlaha z desek

Prostor půdy je okamžitě připraven k původnímu užívání. Nemusí však zůstat jen přitom. Můžeme podkroví nabídnout drobotině. Není snad snem každého dítěte postavit si svůj „bunkr“, pokojík pro panenky nebo domek pro kamarády? Dětská fantazie nezná mezí. Ale obytnou půdu lze využít i jako ateliér, kutilskou dílnu nebo relaxační koutek.

Vyřeším to ještě dnes

Neváhejte a ještě dnes vyplňte nezávazný poptávkový formulář a během několika dnů očekávejte technicko-odborného poradce. Projde s vámi dům, zdarma zhodnotí stav izolace a navrhne optimální řešení. Samotnou realizaci můžete očekávat do 14 dnů, bez hluku a nepořádku již za pár hodin!

Využijte nabídku na www.magmarelax.cz/akce a získejte tyto bonusy – ZDARMA nezávazná energetická prohlídka domu s oměřením stropu, průzkum úniku tepla a letní sleva 20 % na minerální izolaci.

Reklama

Související témata:

Načítám