Hlavní obsah

Trápí vás zdraví, láska či peníze? Využijte síly úplňku!

Foto: thinkstock

Víte, co si doopravdy přejete? Řekněte to Měsíci!Foto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úplněk má magickou moc. Přání při něm vyslovená se totiž vyplní! A protože ten další bude už v neděli, naučíme vás, jak získat to, co chcete. Takže si vezměte sůl a pojďte na to.

Článek

Úplněk má na všechno živé nejsilnější vliv. Zvedá hladiny moří, je příliv. Všechny energie jsou v nejvyšší pohotovosti, pociťujete neklid, narůstají vášně všeho druhu. Nov je naopak zklidněním, ukončuje staré cykly. Oba dny jsou energeticky velmi silné, posilují všechny vaše emoce, vše, co předáváte okolí, je umocněné. Ten nejbližší vás čeká už v neděli. Víte, co si budete přát?

Úplněk, novoluní a vaše narozeniny

Úplňky působí více na ženy, ale nejde o pravidlo. Společné je, že všichni nejintenzivněji pociťujete úplněk půl roku od vašich narozenin. Měsíc prochází vaším znamením, vesmír je vám otevřen jako nikdy jindy. Využijte toho. Podobné účinky má i nov v blízkosti vašich narozenin, kdy Měsíc rovněž prochází vaším znamením. Je jen klidnější, tedy vhodný k příjemnému večernímu rozjímání. Budete překvapeni, co všechno přínosného vás napadne. Obě fáze Měsíce jsou již poměrně běžnou součástí kalendářů, stojí za to se na ně podívat.

Foto: thinkstock

Úplněk je emoční erupce, nov přináší zklidněníFoto: thinkstock

Přání vyslovená při úplňku

Ještě před úplňkem si promyslete, co si budete přát. Počet přání není omezen. Podmínka je, aby přání bylo intenzivní, vycházelo „ze srdce“. V den „D“ již musíte mít jasno. Vesmír intenzivně přijímá vše, co vysíláte, je tedy na místě jistá opatrnost, aby se vám vrátilo to, co skutečně chcete. Žádné z přání by nemělo být sobecké.

Bojíte se, aby vám něco vaše přání nepokazilo? Napište si předem přání na papír, budou jasnější, žádné nezapomenete. Přát si něco můžete kdekoli, nejlepší je ale udělat kolem sebe kruh ze soli a posadit se doprostřed. Můžete samozřejmě stát, jde o kruh a vaše místo ve středu kruhu. Nyní intenzivně, s plnou hloubkou myslete na svá přání, hluboce vnímejte obsah napsaného přání, představujte si někoho konkrétního. Na konci, po jeho vyslovení, poděkujte.

Úplněk v listopadu a prosinci

Úplněk vás čeká 17. listopadu, jeho postavení je v Býku, další je 17. prosince, postavení je v Blížencích. Čemu nejvíce přejí úplňky do konce roku?

Postavení úplňku v Býku obzvlášť přeje přáním ohledně majetku, peněz, lásky, domova, plodnosti. Nedaří se vám otěhotnět? Přejte si. Novou lásku, otevření srdce, více lásky, více něhy od... (pojmenujte osobu konkrétně). Stará pračka dosluhuje, potřebujete novou? Přání by se mělo splnit, uvidíte, že se prostředky najdou.

Foto: thinkstock

Měsíc má vliv na moře i na vše ostatní, nás lidi nevyjímajeFoto: thinkstock

Chytne vás někdy nekontrolovatelná zuřivost? Obtěžuje vás tato vlastnost od někoho blízkého? Býk se rozzuřit umí, a luna tomu rozumí. Přejte si, abyste se ovládali. Býk přeje všemu zelenému, kráse rostlin i zdravým stromům a lesům. Možná zahradu nebo les máte, pak je správný den přát si, aby zima pomohla, začala kvést květina, která již loni měla mít květy, a stále nemá.

Postavení úplňku v prosinci, v Blížencích, pomáhá k odstranění nesvárů všeho druhu, dořešení a uzavření starých problémů, dlouhých hádek. Také novým nápadům, psaní, komunikaci všeho druhu. Chcete se před Vánocemi s někým domluvit? Možná se sousedem, kolegou, příbuzným? Uzavřít jednou provždy staré spory? Luna v Blíženci to umí.

Obtížně se vyjadřujete, nevíte, jak si říct o zvýšení platu, jak přednést nový nápad doma nebo v zaměstnání? Totéž. Odkládáte napsání dopisu či e-mailu, nevíte, jak správně vyjádřit to, co cítíte a chcete? Využijte toho!

Za pár dní je úplněk, včas si rozmyslete přání!

Reklama

Související témata:

Načítám