Hlavní obsah

Trendy bižuterie pro zimu 08/09

Foto: Jablonex

Bižuterie doladí váš celkový vzhledFoto: Jablonex

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bižuterie je finančně nenáročný doplněk, který skvěle dotáhne každý outfit. Pomůže vám během chvíle proměnit pracovní oblečení ve společenské. Stejně jako v oblékání i tady vládne pro zimu 08/09 kontrast protikladů a vrstvení.

Článek

Prim hrají čtyři základní barevné linie - zapadající slunce, měsíční třpyt, azur a celá škála červánkových barev. Zkuste si pohrát s korálky, vyplatí se to.

Zdobení vrstvením

Můžete si na krk i ruku navěsit několik kousků bižuterie, které na první pohled působí nesourodě, ale není to tak docela pravda. Vždy je mezi nimi nějaký spojující prvek. Zajímavé je, že spojení může být právě v kontrastu, jako je třpyt a mat. Zkombinovat můžete kovový náhrdelník s matovými perlami, různé barvy nejlépe tón v tónu, drobný a robustní tvar. Dodržujte jen pravidlo, že když máte několik šňůr na krku, náušnice musí být malé nebo žádné. Jednotlivé řady bižuterie jsou navrženy tak, že si je můžete postupně dokupovat pro hravě fantazijní vrstvení.

Perly jsou věčné

Perly se nikdy nepřestaly nosit, ale tuto sezonu slaví skutečně bravurní návrat. Jsou módní dlouhé i obojkové šňůry, velké i malé perličky, matové i lesklé, i různé barevné odstíny. Objevují se různé kombinace perel se skleněnými kameny na náhrdelníku. Velmi působivé je dvojče kovového řetězu a perel, přesně podle stylu Coco Chanel.

Hravost bižuterie

Každá žena má možnost využít svou fantazii. Vybrat si může ze sytých azurových barev, nebo naopak jemných odstínů měsíčního a slunečního svitu. V kolekci bižuterie Jablonexu se objevují motivy zvířat, archetypů, štrasové hvězdy, symboly srdce i jednoduchých květin. V této sezoně jsou šperky dominantním a nepostradatelným doplňkem. Zakoupit je můžete v obchodech s bižuterií nebo v Paláci Jablonexu (v Jablonci nad Nisou), který je největším obchodním centrem s bižuterií a sklem ve střední Evropě.

Reklama

Související témata:

Načítám