Hlavní obsah

Treska v kari těstíčku

Hodnocení:
(1)
Foto: Greta Blumajerová
Doba přípravy
10 minut
Doba vaření
6 minut
Náročnost
nízká

Vánoce si můžete vychutnat i bez kapra, připravili jsme si pro vás tip na tresku v exotičtějším stylu.

Ingredience pro:
4 porce
  • 4 filety z tresky
  • 50 g hladké mouky
  • 2 vejce
  • 2 lžičky kari
  • 100 ml vody
  • sůl
  • 2 citrony
  • 300 g listového salátu
  • 1 mango
  • 150 ml bílého jogurtu
Článek

Postup

Krok 1: Z hladké mouky, vajec, kari, vody a soli vyšlehejte těstíčko. Tresku osolte, zakapejte citronovou šťávou a obalte v těstíčku.

Krok 2: Filety pak opečte na oleji v rozpálené pánvi, stačí po třech minutách z každé strany. Podávejte se salátem, který vznikne spojením lístků, kostiček čerstvého manga a jogurtu.

ynezorPumanzeSaNyknalC
19. 12. 2012

Reklama

Sdílejte článek