Hlavní obsah

Tuhle dietu celebrity milují. Zhubněte s ní i vy!

Reklama

Je účinná, bezpečná a dá se díky ní zhubnout až 8 kg za první měsíc. Taková je proteinová dieta KetoDiet, která vám pomůže poprat se s nadbytečnými kily a nepěknými špíčky i nyní, uprostřed plavkové sezony. Proteinová dieta KetoDiet vaše tělo nastartuje k rychlému spalování tuků, naprosto přirozeně a bez chemie. Ladné křivky tak na sebe nenechají dlouho čekat.

Článek

3 kroky ke štíhlé linii

Jen 3 jednoduché kroky dietního programu KetoDiet vás dělí od nádherného těla. V prvním kroku, který trvá obvykle 2–4 týdny, dochází k rychlé redukci tuků. Ve druhém kroku své tělo stabilizujete, dodržujete pravidelnost v jídle i pití a pozvolna přecházíte k běžné racionální stravě. A ve třetím kroku si svou dosaženou váhu dlouhodobě zachováváte. Jo-jo efektu můžete dát navždy sbohem!

KetoDiet ELEMENT

Proteinová dieta KetoDiet ELEMENT je unikátním produktem v boji s nadváhou a zároveň reperezentuje základní řadu celého dietního programu KetoDiet. Proteinový mix v balení ELEMENT plnohodnotně nahrazuje běžná jídla, obsahuje všechny potřebné vitaminy, minerály a obsahuje i tělu prospěšné Omega 3,6 mastné kyseliny.

Využijte speciálního balíčku!

KetoDiet BASIC

KetoDiet BASIC obsahuje proteinový dietní mix exkluzivně balený po samostatných porcích. Jednotlivé sáčky se svou dietou si tak můžete vzít pohodlně s sebou do práce, na služební cestu, výlet, nebo i na dovolenou. Stejně jako KetoDiet ELEMENT si i KetoDiet BASIC vychutnáte v několika atraktivních příchutích, jako je např. banán, vanilka, jahoda, černý rybíz, hruška, kokos a další.

Vyzrajte na celulitidu

Zadeček, boky, stehna – to jsou ony problémové partie, které potrápí nejvíc. A právě v těchto místech dochází ke vzniku celulitidy (neboli pomerančové kůže), na kterou jsou všechny pohybové aktivity i všemožné diety krátké. KetoDiet ale prokázala, že i v léčbě celulitidy výrazně působí.

Více se o dietním programu dozvíte na www.ketodiet.cz nebo Facebooku KetoDiet.

Reklama

Související témata:

Načítám