Hlavní obsah

Tuhle zimu vám bude konečně teplo aneb Trendy bundy 2020

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vlněný kabát je fajn, ale nic nezahřeje tak jako pořádná péřovka. Péřové bundy se navíc probojovaly na čestné místo mezi módními trendy, proto jsme se na ně zaměřili ve videu se stylistou Honzou Boublíkem. Vyberete si?

Článek

Doby, kdy stály péřovky mimo módní hru, jsou pryč. A naše zimomřivá duše plesá. Stylista Jan Boublík připravil výběr několika různých bund, které vás zahřejí: dlouhá prošívaná, kratší pod kabát nebo parka s kožešinkou. Jaký model je podle odborníka trefou do nadčasového?

Chtěli jsme vám také ukázat, že se není třeba bát výrazných barev, naopak. Skvěle rozbijí šeď zamračených zimních ulic, a až zářivou péřovou variantu uvidíte na modelce ve videu, určitě vás přesvědčí. A že se ke khaki parce hodí jen kalhoty? Omyl! Jestli jste si ještě nikdy nezkusili obléct bundu pod kabát, rychle se podívejte na video.

Děkujeme značkám C, Marks & Spencer, H, Massimo Dutti, Zara, New Balance a Tamaris za půjčení oblečení, bot a doplňků na natáčení.

Plánujete novoroční nákupy? Podívejte se na parádní bundy a kabáty, které jsme našli ve slevách.

Reklama

Načítám