Hlavní obsah

Týdenní horoskop: Činit se budete nejen v práci, ale i v ložnici!

Foto: puhhha, Shutterstock.com

Tento týden bude jako dělaný na různá vyřizování nejrůznějších restůFoto: puhhha, Shutterstock.com

Reklama

Harmonický bude Merkur, takže dostanou zelenou intelektuální i obchodní aktivity. Pusťte se tedy do papírování, vyplňování daňového přiznání, vyřizování na úřadech i různých jednání.

Článek

V pátek 10. března v 1.34 hodin Mars vstoupí do trpělivého a bezstarostného Býka. Z toho mimo jiné vyplývá, že zejména zahrádkáři a chalupáři stráví víkend v plné práci, protože zmíněné znamení popohání ke zvelebování majetku. Také nabádá k hospodárnému nakládání s penězi, takže ve volných dnech nebudete moc utrácet. Jelikož je Býk rovněž mistr ve svádění a mazlení, obdaří vás zvýšeným sexuálním apetitem.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden budete nejobjektivnější a nejspravedlivější znamení z celého zvěrokruhu! Dokonce se v myšlenkách vrátíte do minulosti, a pokud jste někomu ublížili, napravíte to. Máte-li špatné stravovací návyky, během víkendu vás nevolnost přinutí aspoň něco změnit, například přestane pít kávu na lačný žaludek.

Býk (20. 4.–21. 5.)

Skvělou výřečností a organizačními schopnostmi se vám podaří zažehnat nejeden pracovní problém. Díky tomu se možná konečně dočkáte zaslouženého posunu v kariéře. Ke konci týdne si připomínejte, že volno je určené k relaxaci. Sami sebe i druhé totiž budete mít sklony nutit do prací, které klidně počkají.

Foto: bbernard, Shutterstock.com

Býkovi se bude velmi dařit v práciFoto: bbernard, Shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

S nadřízenými či kolegy byste si měli vyříkat nejasnosti z minulosti. Patrně zjistíte, že příčinou byl informační šum. Máte-li uměleckého koníčka, možná se konečně dočkáte nabídky, která vám umožní vstoupit mezi profesionály! Během víkendu patrně navštívíte místo, kde vaši rodiče strávili dětství.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Pokud studujete, nad skripty či učebnicemi strávíte i noci. Vstřebávání nových vědomostí vás bude bavit, a navíc zjistíte, že vaše paměť funguje na sto procent. V závěru týdne se naopak zaměříte na fyzické činnosti. Jenže budete tak akční, že by vás měl někdo pohlídat, jinak v tom fofru uklidíte zahradu snad i sousedovi!

Lev (22. 7.–22. 8.)

Máte-li staré listiny po předcích, velmi pozorně si je pročtěte. Vzhledem k horoskopu je možné, že objevíte zapomenuté dědictví či nemovitý majetek, o němž jste neměli ani tušení! Pokud podnikáte, v neděli sestavíte nový ceník zboží či služeb. Zjistíte totiž, že bez toho těžko ustojíte tlak konkurence.

Foto: racorn, Shutterstock.com

Lev možná zbohatne nečekaným dědictvímFoto: racorn, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

V komunikaci budete zdatní, navíc si vše dopředu pečlivě promyslíte. Díky tomu máte v libovolném vyjednávání úspěch dopředu zaručený, což se týká osobních i profesních aktivit. Během víkendu přerušíte kontakt s některými lidmi. Uvědomíte si, že mají škodlivý vliv na vaši psychiku.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Doslova vás pohltí pracovní povinnosti. Podnikáte-li, tak absolvujete spoustu důležitých jednání, a pak si rozkošnicky budete užívat volna. Je-li ale vaše profese spojená s poradenstvím, klid nebudete mít ani během víkendu. Úplněk prověří vaši psychickou odolnost, protože klienti vám budou volat od rána do noci.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Živíte-li se rukama, nepříjemně vás zaskočí řada reklamací. Výrobek nebude odpovídat objednávce či představě zákazníka. Vše hned napravte, jinak se totiž nedostane ke svým penězům. O víkendu nevymýšlejte skopičiny! Recesí byste ztrapnili jednoho známého, což by vám odpustil nejspíš až za šest měsíců.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Plánujete-li stavební úpravy v bytě, akci odstartujte hned zkraje týdne. Vše proběhne bez zádrhelů a tak rychle, že vám řemeslníci už v pátek ohlásí, že mají hotovo. Neděli strávíte pracovně, což se neobejde bez protestů rodiny. Úplněk ale naznačuje, že když šéfovi nevyhovíte, negativně by to ovlivnilo vaši kariéru.

Foto: unguryanu, Shutterstock.com

Střelec by se měl hned na začátku týdne pustit do plánovaných úprav bytuFoto: unguryanu, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Velmi často budete cestovat na kratší vzdálenosti, a to jak pracovně, tak soukromě. O to víc budete zejména po večerech potřebovat v klidu odpočívat. Je jasné, že o pozdní návštěvy nebudete stát, a tak nekompromisně zavřete dveře i před příbuznými. V neděli odpoledne si to k nim ale půjdete vyžehlit.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Pokud jste v předchozích týdnech měli v něčem štěstí, nepokoušejte se podobný husarský kousek zopakovat. Dopadlo by to přesně naopak, prostě narazíte a Paní Smůla si vybere daň! Například jízda autem bez platného technického osvědčení by vás vyšla hodně draho, dokonce hrozí riziko, že přijdete o řidičák.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Hlavně na veřejnosti raději mlčte. Bude vám to totiž tak rychle pálit, že kromě lidí narozených ve stejném znamení nikdo jiný nepochopí, o čem mluvíte. Během víkendu váš partnerský vztah zřejmě projde menší krizí, ale vlastně vám to prospěje. Konečně vám svitne, že žít s někým není pouze romantika, ale jsou to i povinnosti.

V neděli 12. března v 15.54 hodin nastane úplněk v Panně. Pociťujete-li v partnerství delší dobu napětí, patrně se nevyhnete ostřejšímu střetu. Nicméně vyříkat si se svojí drahou polovičkou všechno na rovinu bude to nejlepší řešení. Budete totiž naprosto přesně vědět, co vyvolává vaše negativní pocity, a za přispění intuitivního Slunce v Rybách najdete bezbolestné řešení.

Reklama

Načítám