Hlavní obsah

Týdenní horoskop napovídá, že budete mít o zábavu i sex postaráno

Foto: YAKOBCHUK VIACHESLAV, Shutterstock.com

I v jednom týdnu se toho může stát hodně. Co čeká právě vás?Foto: YAKOBCHUK VIACHESLAV, Shutterstock.com

Reklama

Zkraje týdne se štípnete do ruky, zda se vám to nezdá. Dostanete se totiž do situace, která vám bude připadat známá. Nepátrejte, zda je to pravda, nebo výplod fantazie! Konstelace naznačují déjà vu.

Článek

Pracovní dny budou jinak probíhat klidně, jak se to ale vezme. I když si občas pořádně vyhodíte z kopýtka, na vašich výkonech to nebude znát, protože ke svým povinnostem budete přistupovat zodpovědně. Stříbrnou neděli prožijete s Lunou v Býku, která si potrpí na klid, pohodlí a má mlsný jazýček. Tak se hlídejte na adventních trzích! Snažte se odolat laskominám a buďte umírnění v popíjení alkoholu, hezký den by vám totiž mohlo pokazit pálení žáhy.

Beran (21. 3.–21. 4.)

Pravidelně si dopřejte psychickou relaxaci. Nemine vás totiž spousta papírování a třídění dokumentů. Možná se svým způsobem pustíte i do hledání spravedlnosti. V případě právního sporu se patrně budete muset dočasně smířit s rolí poražených. Vše se obrátí ve váš prospěch ve druhé polovině týdne, tak se nestresujte!

Býk (22. 4.–21. 5.)

Nestřídmí budete v jídle i sexu. Proč by ne, budete se cítit skvěle! Dokonce i v případě finančních potíží na poslední chvíli dorazí platba, kterou dluh obratem uhradíte. Patrně se sami sebe začnete ptát, zda za tím nevězí nějaká vyšší moc, a vykonáte magický rituál. Jste-li realisté, zážitek bude tak silný, že přehodnotíte životní filozofii.

Foto: racorn, Shutterstock.com

Rakům by se mohla výrazně zlepšit finanční situace. Takže budou doslova zářit :-)Foto: racorn, Shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Jste-li sami, ale toužíte po romantickém dobrodružství, čeká vás zamilování jako z červené knihovny. Přesto budete mít sklony naprosto nelogicky zařadit zpátečku. Zaleknete se totiž závazků, což byste si ale měli nechat pro sebe. Začnete-li dávat okatě najevo, že nemáte v úmyslu strčit hlavu do chomoutu, váš nový objev to během víkendu vzdá.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Zlepšení zaznamenáte v oblasti financí, což se odrazí na vaší náladě a navodí pohodovou atmosféru v rodině. Projeví se to i v ložnici, sex bude mnohem dravější a vášnivější! Pozornost byste měli zaměřit na zdraví. Pravidelně popíjejte kravské i kokosové mléko a chroupejte oříšky, jinak vás o víkendu skolí únava, dokonce byste mohli mít problémy se zuby a klouby.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Podnikáte-li, navážete spoustu nových kontaktů a jejich prostřednictvím rozšíříte pole působnosti firmy. Zlepší se vaše vztahy se sousedy, a hlavně s dětmi. Vycítíte totiž, kdo se brodí v problémech, a bez požádání mu podáte pomocnou ruku. O víkendu zřejmě vyrazíte za sněhem do zahraničí. I když budete na lyžích riskovat, vrátíte se bez jediné modřiny.

Foto: bikeriderlondon, Shutterstock.com

Lidé narození ve znamení Lva si v tomto týdnu narovnají vztahy se sousedyFoto: bikeriderlondon, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Sužuje-li vás nějaký zdravotní problém, měli byste si pořídit pomůcku, která vám pomůže. Za úvahu stojí zejména masážní podložka nebo domácí solárium. Všechno nasvědčuje tomu, že se vám zakrátko uleví. Přes víkend zaměstnejte seniory nějakými maličkostmi a pořád je chvalte. Přestanou si namlouvat, že všude jen překážejí.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Máte-li nevhodné pracovní podmínky, nenápadně upozorněte nadřízené na to, že hazardují s vaším zdravím. To je probere a sjednají nápravu. Z víkendového srazu spolužáků se nesnažte vyvléknout. Stejně by vám to nebylo nic platné. Když nedorazíte, nahrnou se k vám domů a udělají takový bengál, že si o nočním mejdanu budou sousedé povídat až do konce roku.

Štír (24. 10.–22. 11.)

V žádném případě nehrozí, že by vás zavalily problémy nebo nějaké resty. Budete totiž všechno řešit hned, doslova rychlostí blesku, a to v práci i doma. Během víkendu se možná necháte zlákat tajemnem a zúčastníte se ezoterického semináře. Nebude z nejlevnějších, ale přesvědčí vás o existenci telepatie neboli přenosu myšlenek.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Když náhodou některý večer strávíte doma, tak jen proto, že budete unavení, nebo vás navštíví rodiče. Nebudete chybět na žádné kulturní akci v okolí, což se týká hlavně adventních výstav a koncertů. Během víkendu se snažte moc nehalekat při nočním návratu domů, jinak přijdete o hlas, dost možná vás postihne i katar průdušek.

Foto: Monkey Business Images, Shutterstock.com

Střelci nevynechají žádnou party. Těšíte se?Foto: Monkey Business Images, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Již zkraje týdne se vám podaří smést ze stolu finanční závazky a přitom vám zůstane dost peněz na nákup dárků. Pokud jste přibrali na váze, začněte cvičit, protože kila půjdou neuvěřitelně rychle dolů. V následných sedmi dnech totiž budete mít zrychlený metabolismus a patrně již o víkendu si začnete lebedit, že vás oblečení už neškrtí.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Když se do něčeho začtete, členové rodiny budou muset vystřelit petardu, abyste si všimli, že existují! Možná vám za to děti nebo partner připraví pořádné překvapení, protože s vámi z recese začnou komunikovat prostřednictvím sociální sítě nebo esemesek. Během víkendu si patrně za přispění tchána nebo otce splníte jeden dávný sen.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Budete v tak skvělé duševní kondici, že vás nic nezaskočí. Díky takzvanému třetímu oku si také ujasníte příčinu nezdarů v minulosti. Pokud se rozhodnete cokoli ve svém životě změnit, nebude to šlápnutí z bláta do louže. Zejména máte šanci získat stabilní a finančně lukrativní místo, které vám mnozí kolegové budou tiše závidět.

Podle horoskopu vás čeká magický týden. Tak si věci mezi nebem a zemí náležitě užijte! Na stříbrnou neděli večer nezapomeňte na adventním svícnu zapálit růžovou svíčku, která symbolizuje přátelství.

Reklama

Načítám