Hlavní obsah

Co vás čeká tento týden? Přečtěte si náš horoskop!

Foto: Profimedia

Jak bude vypadat právě váš týden?Foto: Profimedia

Reklama

Jste také zvědaví na to, co vás čeká v týdnu mezi 11. 7. a 17. 7. 2016? Připravili jsme pro vás horoskop, který vám napoví, jaké budou vaše další dny.

Článek

Pořádné oživení do života vám přinese Venuše, která v úterý ráno vstoupí do vášnivého a vtipného Lva. Nejvíc z jejího vlivu budou těžit ohnivá a vzdušná znamení, ale ani ostatní nepřijdou zkrátka. Jedná se totiž o nejhravější znamení zvěrokruhu, takže si konečně uděláte čas na zábavu, své koníčky, a hlavně osůbky, které milujete.

Opatrní buďte v závěru týdne, kdy se na nebi bude dohadovat citlivé Slunce z Raka s nepřizpůsobivým Uranem. Když ale zapomenete na drby, v zaměstnání se nebudete navážet do nadřízených, a hlavně si nezačnete plést silnici se závodní dráhou formule jedna, prožijete pátek i následný víkend v pohodě!

Beran (21. 3.–21. 4.)

  • První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
  • Vládcem znamení je Mars – polarita Jang

Když se ve vaší přítomnosti začnou lidé dohadovat nad problémem, klidně se ujměte role mediátora. Starosti druhých i svoje totiž v tomto týdnu dokážete řešit v klidu, a ještě u toho stihnete pronést něco vtipného. Navíc vás nemine přímo tvůrčí „boom“, což prospěje zejména těm, kteří se živí kreativně, například, hudbou, psaním, uměleckým řemeslem.

Pokud vám v minulých týdnech chyběla inspirace, úplně se to otočí, a vy naopak nebudete vědět, který nápad realizovat dřív. Pozor si dávejte pouze v pátek, hlavně nechte na pokoji členy rodiny. Jinak si možná někdo z vašich nejbližších sbalí fidlátka a víkend stráví klidně pod stanem. Jste-li nezadaní, sobota a neděle jsou pro vaše znamení jedny z nejlepších dnů tohoto roku pro seznámení!

Býk (22. 4.–21. 5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládcem je zde Venuše – Jitřenka – polarita Jin

Vše, co vás napadne v první polovině týdne, si zapište. Vás totiž políbí umělecká múza Thaleia a nic nezkazíte, když se svým dílkem pochlubíte na sociálních sítích. Určitě vás nemine virtuální potlesk, což vám samozřejmě zalichotí.

Budete-li v druhé polovině týdne pořádat na zahradě grilování, dobře si rozmyslete, koho pozvete. Vy totiž návštěvníky bohatě pohostíte, aby se u vás cítili co nejlíp, prostě jako doma, jenže někdo by to mohl vnímat jako vychloubání. Možná to bude nakonec soused, kdo vás za bohatě prostřený stůl pomluví až na druhém konci města. Když o sobě uslyšíte, že přes den lenošíte a od podvečera do noci flámujete, usmějte se, to je totiž na pomluvy jediná účinná obrana!

Foto: Profimedia

Býk by měl důkladně zvážit, koho pozve na partyFoto: Profimedia

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur – polarita Jang

Hned zkraje týdne vás příjemně překvapí dopis nebo zpráva, možná obojí. Ve hře budou vaše příjmy, tak se nedá vyloučit zvýšení platu či mimořádné prémie, stejně tak to může být pozvání příbuzných, abyste na jejich chalupě uprostřed přírody strávili dovolenou. Ve dnech okolo pátku si nenamlouvejte, že všichni okolo vás jsou poctiví dobráci. On se totiž ve vaší blízkosti bude pohybovat jedinec s hodně nekalými úmysly.

Tak mějte neustále na očích osobní věci, a to u vody, na pouti i ve společnosti. On by to byl mžik, a vy byste najednou zjistili, že vám chybí mobil, peněženka i doklady! Ve dnech víkendu se vyhýbejte obloukem popíjejícím sousedům i příbuzným. Vy byste s nimi vydrželi řádit až do pondělního rána!

Rak (22. 6.–21. 7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna – polarita Jin

Počátek týdne využijte pro důležité schůzky, osobní i pracovní jednání. Vyjadřovat se totiž budete jasně, srozumitelně, a hlavně s taktem. Navíc dokážete rozlišit důležité od banalit, takže nehrozí, že byste se na něčem s protistranou nedohodli. Od čtvrtka přidejte na razanci hlasu a v zaměstnání nepřistupujte na změny, které budou evidentně postrádat logiku. Nadřízení totiž začnou zmatkovat, vydávat nařízení, která následně změní, a v této rušné atmosféře strávíte i pátek.

Bude to ohromný tlak na vaši psychiku, ale když nebudete na jejich příkazy okamžitě reagovat, prostě zvolíte vyčkávací taktiku, ušetříte si nervy, čas i energii. Oni totiž stejně jako v jedné naší legendární pohádce za chvilku všechno odvolají!

Lev (22. 7.–22. 8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce – polarita Jang

Vyzařovat budete do okolí tak intenzivní přátelskou auru, že se vás lidé budou držet jako klíště! Vás bude bavit starat se ostatním o zábavu a poslouchat komplimenty, jak jste skvělí, nicméně mít pořád někoho v patách začne být postupně únavné. Usmívat se ale vydržíte dlouho, až do posledního pracovního dne.

V pátek totiž na vás či někoho z rodiny jeden darebák ušije pořádnou boudu a vám oprávněně rupnou nervy. Fofrem se uklidněte, probere vás studená voda, a hned utíkejte za advokátem, sami nic nepodnikejte! Půjde totiž o prekérní situaci na hraně zákona a bez pomoci právníka ničeho nedocílíte!

Foto: Profimedia

Lev by si měl vážit každého pěkného dne stráveného v rodinném kruhu. Nemusí to totiž trvat věčně!Foto: Profimedia

Panna (23 .8.–22. 9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur – polarita Jin

I když ještě nemáte dovolenou, na druhé budete dělat dojem, že si vzalo volno vaše myšlení i tělesná schránka! Hlavně v práci vás bude muset pravidelně někdo popostrčit a z polobdělého stavu se proberete až v druhé polovině týdne. Někdo z přátel vás totiž zaskočí, na poslední chvíli změní plány na víkend a frnkne vám na zahraniční zájezd.

Ale i s tím se během chvilky srovnáte, vlastně z toho budete mít svým způsobem radost. Od pátku totiž vůbec nebudete stát o společnost. Vy se totiž zamilujete, a protože si budete jistí, že vám novou lásku budou lidé rozmlouvat, od všech známých se začnete držet dál. Možná půjde o nevěru, ale v každém případě bude váš nový idol o hodně mladší než vy.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení ovládá Venuše – Večernice – polarita Jang

Přátele si hýčkejte jako vzácnou květinku. Prvotně se vám vlastně každý den tohoto týdne postarají o zábavu, máte-li firmu nebo obchod, zadarmo od nich dostanete rady, co máte změnit, abyste si zvýšili počet zákazníků či klientů. Navíc se vám ke konci týdne bude hodit jejich loajalita a nadhled. Neharmonický Uran totiž bude mít v plánu vyvolat krizi ve vašem intimním vztahu.

Vás patrně z minuty na minutu napadne nabídnout svému protějšku rozchod, protože v danou chvíli vám bude připadat, že vás partnerství připravuje o svobodu. Když si ale vyslechnete komentář jednoho dobrého známého, rozsvítí se vám v hlavě a velmi rychle se stáhnete.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars – polarita Jin

Spoustu času strávíte počátkem týdne přemýšlením nad smyslem života. Proto je možné, že se začnete stranit lidí, kteří nemluví o ničem jiném než o kariéře, penězích, majetku. Pocítíte vůči nim opovržení, protože vám svitne, že se pořád za něčím honí, od rána do noci sedí u počítače, a už ani nevědí, jak voní rozkvetlá louka. Nicméně vám prospěje uvědomit si, že se něčím i vy musíte živit, nikde vám nic zadarmo nedají.

Pokud totiž nejste spokojení se svou prací, ke konci týdne budete v pokušení z minuty na minutu dát výpověď, a vydat se na duchovní cestu. Jenže meditace a rozjímání vás nenakrmí, ani za vás nezaplatí inkaso, činži, tak se zavčasu vzpamatujte!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter – polarita Jang

Máte-li dluhy, myslete v následných sedmi dnech i na relaxaci! Jinak se stanete pro někoho doslova otrokem, protože si klidně na volný čas obstaráte brigádu, ale vše ve vašem horoskopu naznačuje, že to bude ukrutná dřina za málo peněz, a když nebudete mít podepsanou smlouvu, dáte na sladká slovíčka a podání ruky, možná nedostanete nic!

Když nutně potřebujete vydělat nějakou korunu navíc, vyrazte za hranice! Tam si za pomoci někoho z širší rodiny vyděláte slušnou sumičku, a ještě se pobavíte, například při organizování výprav za historickými památkami pro rekreanty. A jste-li nezadaní, dokonce Venuše naznačuje zamilování, takže domů se budete pravděpodobně vracet ve dvou, a protože nelze vyloučit ani početí potomka, tak ve třech!

Foto: Profimedia

Střelec se může osudově zamilovatFoto: Profimedia

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn – polarita Jin

Z menšího zemětřesení v intimním vztahu si nic nedělejte! Hlavně příliš netlačte na pilu, zapomeňte na výčitky z minulosti a svému protějšku dopřejte nejen svobodu, ale tolerujte i noční návraty. Ona vás ta samota během noci z pátku na sobotu přestane bavit oba, a ve dnech víkendu po sobě budete házet zamilované pohledy tak okatě, že opakovaně někdo hodně hlasitě zkonstatuje, že vám dvěma sexuálně haraší!

Volný čas, který tím v průběhu týdne získáte, věnujte seniorům rodiny. Ideální bude, když nenápadně zkontrolujete všechny elektrické spotřebiče a pořídíte jim pro všechny případy hasicí přístroj. Dráha Uranu totiž naznačuje problém, který by mohl skončit malým požárem!

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn – polarita Jang

I když si kvůli dovoleným některých kolegů začnete v práci připadat jako „sám voják v poli“, nakonec budete spokojení! Vše totiž zvládnete, ale neobejde se to bez konfliktů. Vy si totiž svoje povinnosti zjednodušíte, dokonce se dá napsat, že vymyslíte několik nových postupů, což se nadřízeným líbit nebude.

Vznikne mezi vámi napětí, které bude pořád sílit, v pátek na sebe začnete dokonce křičet, a vy si vůbec nebudete jistí, zda si nemáte začít shánět jiné místo. Nebojte, ono se jim vše rozleží v hlavě a během víkendu vás bude šéf nahánět, abyste firmě prodali licenci na jeden váš zlepšovák. Takže nakonec malou rebelii zpeněžíte!

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter – polarita Jin

Před vámi se otevřou pomyslné dveře k úplně jiné práci, aniž byste změnili zaměstnavatele, ale než to nastane, bude to připomínat malý boj. Vy ale nebudete čelit například konkurenci, ale sami sobě, chybět vám totiž bude ta správná dávka sebevědomí! K akci vás přinutí informace, že byste mohli přijít o pravidelný zdroj příjmů. Ona to sice bude fáma, ale od toho momentu ze sebe dokážete vyždímat vše, co ve vás dříme, nebudete koukat na čas, a výsledek se dostaví!

Pracujete-li z domova nebo máte svobodné povolání, z úspěchu budete tak zmatení, že si vytisknete novou smlouvu, podepíšete ji a hned s ní poběžíte na poštu. Strašně se budete divit, proč jsou dveře zavřené, až vás jeden dobrák upozorní, že je neděle!

Tak co, jak se na tyto dny těšíte?

Reklama

Související témata:

Načítám