Hlavní obsah

Týdenní horoskop: zásluhou Slunce ve Vodnáři se rozhodně nudit nebudete

Foto: OPOLJA, Shutterstock.com

Ohnivá znamení čeká nervózní období, tak pozor na ně!Foto: OPOLJA, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V první polovině týdne by si měla hlavně ohnivá znamení pohlídat reakce. Při nedostatečné sebekontrole si proti sobě můžete zbytečně poštvat pár lidí.

Článek

Během víkendu vyrazí na čerstvý vzduch i vyložení peciválové! Ze zimního spánku vás totiž probudí Slunce, které ve čtvrtek večer vstoupí do Vodnáře. Jedná se o znamení, které nesnáší nudu a stereotypy, navíc potřebuje spoustu volného prostoru. Takže je jasné, že se budete snažit trávit volný čas venku a večery ve společnosti nebo s přáteli. Doma byste si rovněž měli udělat menší inventuru. Znamení Vodnáře totiž miluje novinky, což vám vytvoří ideální podmínky pro to, abyste se zbavili starých věcí i oblečení, které už vyšlo z módy.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Do čtvrtka se vyhýbejte zmatečným debatám. Někdo bude intrikovat, naschvál čekat, kdy plácnete nesmysl, aby se mohl bavit na váš účet. Během víkendu možná odstartujete svým způsobem tajnou akci, může se jednat o projekt nebo výzkum, každopádně vám otevře cestičku k profesnímu vzestupu.

Býk (20. 4.–21. 5.)

Ověřujte si každou informaci, pečlivě si pročtěte každou listinu, než ji podepíšete, a slepě nedůvěřujte ani přátelům, protože hrozí, že byste se kvůli naivitě mohli dostat do finančních potíží! Od pátku vám už nebudou chybět bojovnost a důvtip, tak si na víkend naplánujte aktivity, které potřebují „míti Filipa“.

Foto: stockstudio, Shutterstock.com

Býkům doporučujeme zvýšenou pozornost při písemných jednáníchFoto: stockstudio, Shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Se starším kolegou jednejte s úctou, ochrání vás před kardinálním profesním přešlapem. Až příliš pozdě vám totiž dojde, že jste přehlédli něco podstatného. Během víkendu vás přinutí oprášit znalosti cizího jazyka rozhovor s cizincem, protože mu s bídou budete rozumět každé páté slovo.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Pokud dlouhodobě ignorujete bolesti kolen, potíže se zhorší natolik, že konečně zamíříte k lékaři. Mimo jiné vám „naordinuje“ klidový režim. To ale vůbec nebude špatné! Konečně si odpočinete a přitom budete o ledasčem přemýšlet. Již během víkendu vymyslíte legální finty, jak přijdete ke slušné sumičce, aniž byste museli hnout prstem.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Budete úžasně tvůrčí, jenže narazíte na nepochopení. Z toho si nic nedělejte, protože kritiku sklidíte jen od jedinců bez fantazie, kteří mají navíc ruce „volšové“. Jak je ošemetné pomáhat druhým, se přesvědčíte o víkendu. Někdo po vás bude chtít mnohem víc, než jste slíbili, a mírně řečeno vás uštve!

Foto: Africa_Studio, Shutterstock.com

Lví nadšení a kreativitu nebude bohužel okolí sdíletFoto: Africa_Studio, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pokud jste rozhádání s příbuznými, Mars vám vyšle avízo, že dokud se s nimi nesmíříte, nebude klid ani ve vašem partnerském vztahu. Tak ruku na usmířenou podejte jako první, však vám neupadne! Na víkend se zásobte čaji na zklidnění. Čeká vás totiž spousta nečekaných událostí, a to je něco, co prostě nesnášíte.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Budete mít štěstí na lidi, kteří něco dokázali. Díky nim pochopíte, že život v přepychu není zadarmo, chce to nejen ambice, ale i odříkání. To bude důvod, proč patrně i víkend strávíte pracovně, což se neobejde bez kritiky rodiny či příbuzných. Když použijete rčení, že „bez práce nejsou koláče“, zmlknou.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Máte-li děti, už dopředu šetřete, protože jejich výbava na lyžařský kurz vás vyjde hodně draho! Ve druhé polovině týdne dáte rodině dost zabrat. Každou volnou chvilku budete pomyslně pracovat, přesněji velkolepě plánovat, co všechno doma změníte, a jen z vašich řečí je budou bolet ruce!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Když vás někdo upozorní na chybu, zhluboka se nadechněte. To vás zklidní, jinak byste zareagovali agresivně. Těch vašich omylů totiž bude hodně, a když se nebudete kontrolovat, až do pátku byste se pořád s někým hádali. Víkend ovšem bude fantastický! Čekají vás dlouhé procházky, zajímavé rozhovory a patrně i pořádné dobrodružství!

Foto: GaudiLab, Shutterstock.com

Střelci prožijí týden hašteřivosti a budou se muset hodně ovládatFoto: GaudiLab, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Hned zkraje týdne se na vás sesype spousta drobných restů a chyb z minulosti. Zařizování vám až do pátku zabere veškerý volný čas a připraví vás o energii, což ale v důsledku bude mít své klady. Občas si totiž nahlas postěžujete a členové rodiny pochopí, že ani vy nemáte tělo a nervy ze železa, a tak sami od sebe přiloží ruku k dílu.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Nedbalostí a neopatrností můžete přijít o peníze. Ve čtvrtek startuje období vašich narozenin, na oslavy budete potřebovat finance, tak na to myslete! Při nákupech a ve společnosti si hlídejte peněženku i osobní věci jako ostříž. Rovněž nic nenechávejte ležet na zadním sedadle v autě!

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Když vás popadne divná nálada, proberte si, s kým jste mluvili. Budete totiž „nasávat“ náladu lidí kolem, což vám ale umožní ujasnit si, kdo na vaši psychiku funguje negativně, a těmto jedincům se příště vyhněte! Víkend možná strávíte v pyžamu, prostě si pospáváním dobijete baterky.

Ve středu a ve čtvrtek se vyhýbejte alkoholu! Neměli byste užívat ani sedativa, která vám nepředepsal lékař. Tyto podpůrné prostředky by nadělaly neplechu ve vašem organismu i psychice. Vzhledem k ubývající fázi Měsíce byste mohli být mimo i několik následných dní.

Načítám