Hlavní obsah

Týdenní horoskop: Změníte zaměstnání, nebo najdete pravou lásku?

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

V prvním lednovém týdnu se Země přiblíží ke Slunci. Na obloze uvidíte meteority. A co vás čeká osobně? Čtěte!Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Reklama

Zkraje týdne nebuďte líní, choďte na procházky a po setmění sledujte oblohu. Objeví se meteorický roj Kvadrantidy, k jehož maximu dojde v úterý. Ve středu se Země ocitne nejblíž Slunci.

Článek

Ve čtvrtek nastane první lunární čtvrť v bojovném znamení Berana. Mohlo by vám to dost zkomplikovat život, protože vás bude navádět, abyste si vyřídili staré účty. Na to ale ve vlastním zájmu fofrem zapomeňte, chovali byste se totiž bezohledně, doslova jako slon v porcelánu, a vyvolali spor, který nepůjde jen tak vyřešit. Nikdo totiž nebude ochotný ustoupit, což stejně jako vy dá najevo křikem. S případným protivníkem byste si vyčetli kdeco a rozešli se jako zavilí nepřátelé.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Pravidelně dbejte na psychickou relaxaci, protože tlak v zaměstnání bude každým dnem sílit. Vlastně se do pátku proklestíte silou vůle, což se promítne ve vaší víkendové náladě. Možná zauvažujete o změně práce a svůj plán promyslíte tak dokonale, že ho hned příští týden začnete realizovat.

Býk (20. 4.–21. 5.)

Na sociálních sítích navážete spoustu užitečných kontaktů, a to profesních i osobních. Dokonce je možné, že se zamilujete na dálku, což se týká hlavně nezadaných. Od pátku se však vyhýbejte diskusím na téma náboženství. Někdo by vás tak utřel, že byste se z toho vzpamatovávali ještě příští týden.

Foto: Olena Yakobchuk, Shutterstock.com

Býkům nahrají sociální sítěFoto: Olena Yakobchuk, Shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Naprostá idylka vás čeká v zaměstnání, stejně tak v citové oblasti. Pravděpodobně totiž prožijete nejintenzivnější sex za posledních 12 měsíců! Přes víkend však dejte emoce k ledu. Ve hře bude velká suma peněz, a když ve snaze zachovat pohodové rodinné vztahy začnete ustupovat, příbuzní vás oberou.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Diskutovat budete s takovým klidem a moudře, že vás začnou brát vážně i vaši oponenti. Studujete-li, konečně se dostaví výsledky vaší snahy a vlastně zúročíte čas, který jste učení věnovali. Zkouška dopadne skvěle! Pokud vás drahá polovička dlouhodobě drtí, během víkendu budete mít konečně sílu vztah ukončit.

Lev (22. 7.–22. 8.)

K radikální změně životního stylu vás přinutí, když si stoupnete na váhu, pocit vyhoření, v horším případě menší zdravotní indispozice. Vám prostě toto roční období nesvědčí, ale nenadávejte na nedostatek slunečního svitu. Velký podíl na tom má i jeden zlozvyk, kterého se však silou vůle dokážete zbavit.

Foto: lithian, Shutterstock.com

Lev se pokusí zbavit se zlozvyků a žít zdravěFoto: lithian, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pokud se váš intimní vztah ocitl v krizi, tento týden se konečně přestanete se svojí drahou polovičku navzájem bombardovat výčitkami. Vaše partnerství jakoby nabere druhý dech. Během víkendu by si ale měli dát pozor nezadaní. Můžete se totiž zamilovat do jedince, z něhož se vyklube učebnicový tyran a manipulátor!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Příležitost najít práci dostanou nezaměstnaní, a mnozí doslova začnou jásat, protože bude souviset s uměním či zábavou. Ve víkendových dnech si v rodině nejspíš budete připadat jako krotitelé šelem. Budete muset usměrňovat hlavně příbuzného, který zesměšní každého, kdo se mu připlete pod nohy.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Občas vám bude muset někdo připomenout, že svátky už skončily, protože zábava vám bude přednější než práce. Vše bude mít na svědomí silné znamení Ryb, do něhož navíc vstoupí Venuše. Pokud jste zadaní, začnete plánovat založení rodiny, a jste-li sami, konečně potkáte toho pravého či pravou.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Připravte se na situace, kdy vám lidé budou opakovaně naznačovat, že se chováte bezohledně. S ledovým klidem a nekompromisně totiž začnete uhánět dlužníky, a to nejen v soukromé, ale i profesní sféře. Pluto vám totiž připomene, že když budete laxní, svých peněz se nedočkáte.

Foto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Střelci budou nekompromisně vymáhat dluhy. Jinak se totiž svých peněz nedočkajíFoto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Srdečněji se začnete bavit se sousedy i s příbuznými, a to vám otevře oči. Patrně jste některé z nich považovali za hlupáky, ale díky těmto hovorům zjistíte, že se od mnohých můžete ledacos přiučit. Během víkendu pro vlastní klid ustupte lidem s autoritou, byl by to marný boj, který byste nevyhráli.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Než vstoupíte do libovolných dveří, zaklepejte a vyčkejte na vyzvání! Jinak totiž můžete někoho přistihnout v dost choulostivé situaci a dotyčný bude považovat jako věc cti se vám za to pomstít. Deptal by vás psychicky, a kdyby šlo o šéfa, naložil by na vás tolik povinností, že byste se ke konci týdne možná sesypali.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Naslouchejte intuici, protože z vás udělá skvělé stratégy. S předstihem vám vždy naznačí, ať se stáhnete ze scény a jen pozorujete cvrkot kolem. V práci díky tomu odhalíte kariéristy, kteří se neštítí ničeho. Na ty si v dalších dvou týdnech dávejte velký pozor, protože jeden na vás ušije boudu!

Tento týden může dojít ke zhoršení chronických onemocnění. Snažte se nerozčilovat a nenastydnout, jinak nelze vyloučit, že se k obvyklým potížím přidruží ještě další, a to urputná bolest hlavy. Do nového roku byste ale měli vstoupit fit a radostně!

Reklama

Související témata:

Načítám