Hlavní obsah

Tyhle muže by ženy chtěly mít v posteli!

Foto: Isifa

Brad Pitt a George Clooney patří stabilně k největším oblíbencům žen na celém světě. A pánové zas prozměnu oceňují jejich půvabné partnerky.Foto: Isifa

Reklama

A budete se milovat, dokud vás smrt nerozdělí… Vážně? A co když vám cestu zkříží Ryan Gosling, Brad Pitt, Mark Zuckerberg nebo Barack Obama? Zachováte i pak věrnost svému partnerovi?

Článek

Kontroverzní portál AshleyMadison.com, který zprostředkovává seznámení ženatým pánům a vdaným dámám, opět uvedl výsledky další ankety. Tentokrát se jedná o žebříček mužských idolů, které by snad žádná žena z postele nevyhodila. Ba co víc. Dokonce by kvůli nim podvedla stávajícího partnera!

Tohle je top 10 mužů, se kterými by ženy podvedly svého partnera. Taky se vám líbí?

1. Ryan Gosling

Tmavé blond vlasy, modré oči, 185 centimetrů vypracovaného těla. A nejen to. Ryan v březnu 2007 získal cenu Spirit Awards v kategorii nejlepší herec. Také byl vyhlášen nejlepším hercem stockholmského festivalu v roce 2006. Hvězda filmu Zápisník jedné lásky nebo Den zrady je prostě v kurzu jak u kritiků, tak u žen!

Foto: Isifa

Foto: Isifa

2. George Clooney

Představitele kladných sympaťáků, romantických idolů nebo akčních hrdinů není třeba představovat. Už 20 let je totiž pořádně sexy. Uhrančivý pohled, šediny, charisma, sympatické vrásky. Vau, pořád má co nabídnout! Chcete ho vidět na vlastní oči? Navštivte severoitalské jezero Lago di Como. Tam pobývá se svou přítelkyní Stacy Keibler. Ale bacha, je to bývalá wrestlingová zápasnice!

Foto: Isifa

Foto: Isifa

3. Mark Zuckerberg

Internetový podnikatel a jeden z nejmladších miliardářů světa není sice typický krasavec, ale… Ve filmu Sociální síť, který popisuje spory o komunikační síti Facebook, je Mark představován jako plachý outsider, jenž má s dívkami problém, protože jednání s nimi není jeho silná stránka. Image stydlína v kombinaci s ambiciózními myšlenkami a tučným kontem z Marka dělá horké zboží u převážné většiny žen. Je to i váš typ?

Foto: isifa

Foto: isifa

4. Brad Pitt

Herec a hezoun Brad s kukučem rošťáka má za sebou hezkou řádku filmů i jedno nepovedené manželství s Jennifer Aniston, kterou by za milenku brali skoro všichni muži (více zde: 10 žen, se kterými by muži zahnuli). Jeho sex-appeal je pověstný. Aktuální mužné strniště a delší blond vlasy mu ubraly pár let, takže na tiskové konferenci k novému filmu Moneyball, která proběhla na konci minulého roku, oslňoval nejen svoje skalní fanynky. Podle zlých jazyků zraje jako víno, zatímco jeho partnerka Angelina Jolie chátrá. I tak se ale tihle dva dostali do desítky sexuálně nejžádanějších párů světa.

Foto: Isifa

Foto: Isifa

5. Hugh Jackman

Australský herec, tanečník, producent a zpěvák známý z filmu Kate a Leopold, ve kterém se představil po boku Meg Ryan, nebo snímku Van Helsing, byl zvolen časopisem People nejvíce sexy mužem planety za rok 2008. Čokoládové oči, světácký výraz a vyrýsované tělo jen málokterou ženu nepřivede na hříšné myšlenky. Proto tenhle pan Skvělý patří do ženských erotických snů!

Foto: Isifa

Foto: Isifa

6. Barack Obama

I politici mají mezi sexy muži svoje místo. Historicky první afroamerický prezident Spojených států, který obdržel Nobelovu cenu míru, oslňuje hlavně zářivým úsměvem. Poté, co na veřejnost pronikly jeho fotografie, kdy si svlečený do půl těla užívá volna na pláži, odkudsi se vyrojil dav jeho obdivovatelek. Co by asi říkal váš partner, kdyby mu postel zahříval prezident?

Foto: isifa

Foto: isifa

7. Ryan Reynolds

Kanadský filmový a televizní herec sice zhruba od října 2011 randí s herečkou Blake Lively, ale to nikomu nebrání v obdivování jeho pekáče buchet na břiše, velmi mužných tělesných kontur a chlapeckého úsměvu… Podle magazínu People je Ryan nejpřitažlivějším žijícím mužem roku 2010. Nedivíme se.

Foto: Isifa

Foto: Isifa

8. Bradley Cooper

Bradley se stal nejpřitažlivějším mužem planety o rok později než jeho kolega Ryan Reynolds, tedy v roce 2011. Jeho nebesky modrých očí a ochranitelské náruče si však momentálně užívá herečka Zoe Saldana známá ze snímku Avatar. Všem vypálila rybník! Bohatý, krásný a svobodný muž v Hollywoodu nikdy nezůstane dlouho sám, to dá rozum.

Foto: Isifa

Foto: Isifa

9. David Beckham

Fotbalista a model David Beckham, který jde příkladem všem metrosexuálům světa, ukazuje své tělo v reklamách na parfémy i spodní prádlo. A nutno podotknout, že mu to v nich vždycky zatraceně sekne. Podle čtenářů magazínu Heat, který sestavuje žebříček 101 nejatraktivnějších chlapů světa, právě David patří na první místo. Za sebou nechal i již zmíněné krasavce Ryana Goslinga, Ryana Reynoldse a Bradleyho Coopera. Tajemství jeho úspěchu? Ženy ho milují, muži chtějí být jako on. Ta Victoria se ale má!

Foto: Isifa

Foto: Isifa

10. Drake

Aubrey Drake Graham známý jako Drake je kanadský herec, zpěvák a rapper. Exotický vzhled, plné rty a rebelie, která mu z očí přímo srší, ho katapultovala na poslední příčku sexy mužů, kteří mají klíče od dámských ložnic. Líbí se vám víc než David? Nebo je vaším favoritem někdo úplně jiný?

Foto: isifa

Foto: isifa

Co říkáte na všechny tyhle krasavce?

Reklama

Načítám