Hlavní obsah

Tyhle vlny zvládnete sama! 3 účesy, na které vám stačí žehlička na vlasy

 

Že vás už natáčení vlasů pomocí kulmy omrzelo nebo se vám nedaří? Tak právě pro vás tu máme skvělé video, které vám krok po kroku ukáže, jak získat pomocí žehličky dokonalé vlny – a to hned třikrát jinak.

Článek

Ať už divoce rozcuchané, v glamour stylu, nebo prudce trendy, vlny na vlasech vždy vypadají dokonale a sluší bez výjimky každé ženě, která vlastní dlouhé nebo polodlouhé vlasy. Zní to dobře. Co když ale patříte k těm ženám, které kulma prostě neposlouchá, a vždycky si na hlavě vytvoříte účes, ve kterém připomínáte spíše ovci nebo zámeckou paní?

Pak pro vás máme dobrou zprávu. Kadeřník a vlasový mág Libor Smrž se v našem videu na toto téma zaměřil a podrobně a přitom velmi jednoduše vám vysvětlí, jak dokonalé vlny vykouzlit i z vlasů, které neposlouchají – a to žehličkou. A prý to dokáže úplně každá z nás. Dozvíte se, jaký je rozdíl mezi natáčením kulmou a žehličkou, a naučíte se polovlnu vhodnou i pro kratší vlasy. Takže konec výmluv, dámy, jde se na vlnění!

Děkujeme salonu Hair We Are za poskytnutí prostoru k natáčení. Václavské náměstí 840/5, Praha 1 – Můstek. www.hairweare.cz

Také umíte natáčet vlasy žehličkou, nebo dáváte přednost klasické kulmě?

Toužíte po kariéře modelky? Pojďte do toho!

Je vám mezi 13 a 19 lety a toužíte si vyzkoušet kariéru modelky? Přijďte na casting a získejte šanci na exkluzivní zastoupení agenturou Czechoslovak Models, která vás může dostat i na světová mola! Najděte si své město a svůj termín a zkuste to!

  • 5. 10. ÚSTÍ NAD LABEM - Forum · 15 hodin -
  • 11. 10. OSTRAVA - Forum Nová Karolina · 15 hodin -
  • 12. 10. OLOMOUC - Galerie Šantovka · 15 hodin -
  • 13. 10. BRNO - Olympia · 15 hodin -
  • 17. 10. JIHLAVA - CityPark · 15 hodin -
  • 19. 10. PRAHA - Galerie Harfa · 15 hodin -

Více informací se dozvíte na stránkách www.cztm.cz/castingy.

  • Komerční sdělení -
  • Tento článek vznikl ve spolupráci Proženy.cz a agentury Czechoslovak Models -

Reklama