Hlavní obsah

Jak se líčí celebrity? Podívejte se na triky se rtěnkou známé herečky a moderátorky!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také závidíte slavným kráskám jejich perfektní make-up a přemýšlíte, kolik vizážistů za výsledkem stojí? Co když to zvládnou úplně samy? Nevěříte? Pak se můžete v našem novém pořadu přesvědčit, jak jim jde líčení od ruky. Představujeme vám seriál Jak se líčí celebrity? Dnes vám svá kosmetická tajemství prozradí moderátorka Lenka Vacvalová.

Článek

Jak to dělají, že stále vypadají tak skvěle? Říkáte si to také, když sledujete slavné české a slovenské krásky, a přemýšlíte, jak velký musejí mít tým, který na jejich tváři vykouzlí dokonalý vzhled?

Přesně to samé napadlo i nás, a tak jsme se rozhodli vytvořit nový krátký pořad, kde vám (a samozřejmě i nám) budou celebrity prozrazovat své tajné kosmetické triky. Neukážou nám jen obsah kosmetické taštičky, ale předvedou i samotný postup líčení – od korektoru až po rtěnku.

Naším prvním hostem je populární moderátorka, herečka a v neposlední řadě běžkyně Lenka Vacvalová (28). Jaký je její nejoblíbenější beauty produkt, jaký trik se skrývá za jejími vždy bezchybně rudě nalíčenými rty a co chystá do budoucna? To už vám prozradí ona sama. Přejeme pěknou zábavu a samozřejmě i trochu poučení.

Jakou českou nebo slovenskou star byste v našem pořadu chtěly vidět? Napište nám. Váš názor nás zajímá.

Reklama

Načítám