Hlavní obsah

Šokující proměny aneb Když hubnou slavní! Zkusíte to jako oni?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celebrity nejsou z jiného světa. Také přiberou, když snědí moc koblih a pizzy. A také si musejí mezi koncerty a natáčením najít čas na fitko, jinak ztratí formu. Tahle slavná čtveřice dlouho bojovala s kily navíc. Nakonec úspěšně! Podívejte se na jejich báječné proměny!

Článek

Někdy celebrity mohou působit dojmem, že jim osud dal do vínku jenom to nejlepší z nejlepšího: kromě bohatství a slávy také věčnou krásu a přirozeně štíhlou atraktivní postavu. Nenechte se ale mást. Většina hvězd nic zadarmo nemá. A už vůbec ne svou figuru! Na líbivých křivkách obvykle tvrdě pracují, a když poleví, hned to vidí celý svět.

Konkrétně tyhle slavné osobnosti s váhou dost dlouho bojovaly. Nakonec ale uspěly! A my víme, co za tím stojí…

Jennifer Hudson

Zpěvačka a herečka Jennifer Hudson (35) je držitelkou snad všech prestižních cen pro umělce, od Grammy až po Oscara. Ještě pár let zpátky k jejímu image patřilo pár kilo navíc. Jennifer střídala období radikálních diet s obdobím neúměrného přejídání.

K zásadní změně se rozhodla před pár lety po narození syna. Vstoupila do programu společnosti Weight Watchers (česky Strážci váhy) a díky pomoci odborníků kompletně překopala svůj životní styl. Především si začala hlídat pravidelnost a jíst zdravé a čerstvé potraviny. Výsledkem bylo více než třicet kilo na váze dolů.

Foto: Profimedia.cz

Takhle vypadala Jennifer Hudson ještě před sedmi letyFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tohle už je jiná. Třicet kilo je zkrátka vidět...Foto: Profimedia.cz

Christina Aguilera

Kromě toho, že Christina Aguilera (36) patří k nejslavnějším zpěvačkám a herečkám, je také jednou z mnoha maminek, které nabraly a posléze hubly po porodu. Christina se musela zbavovat celých třinácti kilo, ale dokázala to!

V roce 2013 se tehdy ještě baculatá Aguilera začala zajímat o duchovně-léčitelskou metodou reiki, která vychází z tradiční japonské filozofie. Podle ní omezila jednoduché sacharidy ve stravě a zařadila do svého programu pravidelné cvičení jógy. Především jí ale reiki pomohlo přenastavit mysl a získat disciplínu a motivaci ke změně.

Foto: Profimedia.cz

Po prvním porodu Christina hodně přibrala a nevypadalo to hezkyFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Dvojnásobná maminka si již dlouhodobě udržuje krásnou postavuFoto: Profimedia.cz

Khloé Kardashian

Z celého slavného sesterského klanu platila Khloé Kardashian (33) vždycky za tu nejmacatější, přičemž cejch otesánka rodiny si nesla už od dětství. Údajně s ní kdysi jako s jedinou nechtěli spolupracovat ani stylisté, protože byla zkrátka moc velká...

Předloni však všechno tohle přestalo platit. Khloé během necelého roku shodila osmnáct kilo a stala se z ní „fitnesska“ na slovo vzatá. Teď cvičí pětkrát týdně, hlídá si pitný režim a především ctí umírněnost ve stravě. Jí tedy sice to, co chce, ale přísně si hlídá velikost porcí.

Foto: Profimedia.cz

Khloé Kardashian byla s kily navíc zkrátka ohromnáFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Pětkrát týdně ve fitku, menší porce jídla a Khloé může svým sestrám fušovat do modelinguFoto: Profimedia.cz

Jonah Hill

Hlavní cenu za jednu z nejpovedenějších proměn celebrit by si nepochybně zasloužil herec Jonah Hill (33). Tlouštík známý z filmů jako 21 Jump Street nebo Vlk z Wall Street měl problémy s obezitou již od dětství. Cesta za štíhlejším tělem a také atraktivní muskulaturou tak byla dlouhá a trnitá.

Poprvé zhubl dvacet kilo již v roce 2011, časem je však nabral zpátky – mimo jiné i kvůli některým rolím. V jednom z jeho novějších filmů Týpci a zbraně ho proto můžete vidět zase pořádně naducaného.

Tahle kila navíc už jsou ale zase pryč! A letošní léto si Jonah užívá s parádní figurou. Té dosáhl díky úpravám jídelníčku podle nutričních specialistů, pozitivní vliv mělo i časté cvičení. Teď herec ujíždí hlavně na zdravé čerstvé japonské kuchyni, zároveň si snaží odříkat pivo a další kalorické alko nápoje.

Foto: Profimedia.cz

Jonah se proslavil jako věčně vysmátý sympatický tlouštíkFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Nyní si ale buduje image atraktivního sportovceFoto: Profimedia.cz

Která z těchto proměn je podle vás nejlepší?

Reklama

Načítám