Hlavní obsah

Typologie mužské chlouby: Na jakou můžete narazit a jak s ní zacházet?

Foto: George Rudy, Shutterstock.com

Foto: George Rudy, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud jde o lidské tělo, neexistují hranice. Ženská vulva může mít mnoho tvarů, velikostí i barev, takže by nemělo být překvapením, že to platí i pro pánské přirození. Možná vás překvapí, kolik druhů pyjů existuje!

Článek

Není penis jako penis. Podle irského sexuálního kouče Seana Jamesona se klidně můžete setkat s deseti různými typy! A to znamená i rozdílný přístup.

1. Obřezaný

Tento typ penisu má odstraněnou předkožku, a to z náboženských důvodů nebo s ohledem na tradice. Obřízka může být i částečná, přičemž se odstraňuje pouze zúžená část předkožky.

Tip: Změňte techniku manuálního dráždění a hodně zvlhčujte lubrikantem, právě předkožka totiž udržuje žalud dostatečně vlhký. Víc také preferujte laskání jazykem a ústy.

2. Miniaturní

„Někteří naznačují, že je to penis s kratší délkou, než je jeho obvod. Bez ohledu na tato specifika se prostě jedná o pohlavní orgán, který je menší, než by ženy preferovaly. Naštěstí si s ním stále můžou užívat penetrační sex a zkoušet všechny druhy sexuálních aktivit,“ zdůrazňuje kouč Sean Jameson.

Tip: Nedávejte najevo svoje rozčarování, ostatně muži jsou na to velmi hákliví. Milujte se v polohách, ve kterých je proniknutí velmi hluboké, například v psí pozici. Také polštář pod vaší pánví je hodně dobrý nápad.

3. Velký

Zatímco si možná myslíte, že větší je lepší, není to tak docela pravda. Velké penisy mohou způsobovat bolest, zvlášť když na to milenec jde příliš rychle.

Tip: Věnujte pozornost předehře, povídejte si, komunikujte a dbejte na to, aby váš klín byl dostatečně vlhký. Pomáhá i masáž poševního vchodu a polohy s označením „vy nahoře“, lépe tak můžete kontrolovat pohyby.

4. Masitý

Víte, že podle úhlu vztyčeného penisu vůči tělu lze stanovit i biologický věk muže? Erekce je prostě něco, co má do činění s dalším typem. Masitý penis vypadá „vybaveně“ i v klidové fázi, nicméně při akci nabude jen maličko, nebo vůbec.

Tip: Některé polohy mohou být nepohodlné. Zkoušejte, co je vám příjemné, a slaďujte svoje „anatomické dispozice“.

Foto: George Rudy, Shutterstock.com

Uspokojivý sex můžete zažít s partnerem. ať už má jakýkoli penis :-)Foto: George Rudy, Shutterstock.com

5. Krevní

Penis, který se označuje jako krevní, je malý, ale při erekci překvapí. Prodlouží se totiž až o 50 procent své délky, což někdy může být trochu matoucí.

Tip: Užívejte si čar a kouzel. Víc nelze doporučit.

6. Zakřivený

Podle Seana Jamesona se některé pánské nádobíčko přirozeně zakřivuje. „Tyto penisy jsou zábavné a fungují zcela normálně,“ shrnuje expert. V podstatě je to jediný penis, který má povoleno „zahýbat“…

Tip: Nasměrujte ho do správné pozice a objevujte, na jaká zákoutí vašeho klína tenhle typ penisu dosáhne. Zpravidla se dočkáte stimulace bodu G.

7. Úzký

Pokud jde o velikost penisu, je zapotřebí brát zřetel na obvod i délku. Mnoho žen si totiž stěžuje, že se necítí „vyplněné“. Naštěstí i tohle se dá napravit.

Tip: Problém vyřeší návleky na penis, z nichž některé mohou být i vibrační. Zvolte sexuální pozici „lžíce“, během níž máte stehna přimáčknutá k sobě.

Foto: Predrag Popovski, Shutterstock.com

Nikdy pánskou chloubu nehodnoťte, co se týče jeho velikosti. Muži jsou na to velmi háklivíFoto: Predrag Popovski, Shutterstock.com

8. Krátký a široký

Výhody „tlustého“ penisu jsou zřejmé, nevýhody taky. Pokud je příliš krátký, nedosáhne na bod A ani G.

Tip: Opět přicházejí na řadu návleky, tentokrát prodlužující. Z nabídky erotických obchodů si jistě vyberete ten pravý. Skvělé je, že si můžete dovolit i odvážnější polohy, sex totiž není bolestivý.

9. Výrazně žilnatý

Některé jsou zkrátka a dobře jiné. Můžete tak zaregistrovat třeba i modrou barvu žíly na penisu partnera. Není to nic neobvyklého a omezujícího.

Tip: Zacházejte s tímto penisem jako s každým jiným. Problém nastává pouze v případě, kdy se objevují rozšířené žíly popřípadě cévy. Pro jistotu by měl navštívit lékaře.

10. Umělý

Prvních devět typů uvedených na tomto seznamu se týkalo biologických penisů, ale ten poslední není skutečný, nýbrž umělý. To ale neznamená, že je mimo hru.

Tip: Sundávejte a nandávejte ho podle potřeby. A bavte se!

A jaký typ penisu nejvíc vyhovuje vám? 

Reklama

Související témata:

Načítám