Hlavní obsah

Typologie žen podle tvaru a velikosti prsou. Jaká jste vy?

Foto: Thinkstock

Poznáváte se v charakteristice podle tvaru vašich ňader?Foto: Thinkstock

Reklama

Chcete vědět, jaká jste? Podívejte se na svoje prsa! Italský badatel tvrdí, že osobnost ženy se pozná podle velikosti a tvaru ňader, která přirovnává k ovoci. Jeho graf odhalí vaši náturu i plány!

Článek

„Prsa ženy prozrazují ženskou povahu, stejně jako znamení zvěrokruhu," nechal se slyšet italský sexuolog Piero Lorenzoni, který řadí ňadra na kategorie podle typů ovoce, pro německý bulvární deník Bild. Takže, co ženský hrudník vypovídá o jeho majitelce?

Meloun

Charakteristika: Velká a kulatá ňadra

Podle Lorenzoniho je žena s velkými prsy, kulatými jako meloun, typickým příkladem ženy-matky, ochranitelky. „Má ráda jídlo, chce být hýčkaná a hýčkání rozdávat. Ale málokdy má ráda sex,“ nechává se slyšet sexuolog.

Citron

Charakteristika: Velikost „akorát tak do ruky“, ňadra vystupují směrem dopředu

Mužům, kteří chtějí živější a živočišnější partnerky, sexuolog doporučuje hledat mezi majitelkami ňader typu citronu. „Tyto ženy jsou plné života a humoru. Chtějí vyrovnaný život bez překvapení, umí si udělat legraci samy ze sebe,“ říká.

Foto: Thinkstock

Vášnivá, laskavá, mateřský typ... že by bylo všechno odhadnutelné předem?Foto: Thinkstock

Ananas

Charakteristika: Bujné a oválné poprsí

Jaký plod vám připomíná oválné ňadro? Že by ananas? Žena s takovým hrudníkem je inteligentní i romantická, často buduje kariéru, v níž je úspěšná. Kdo získá její srdce, má jistotu dlouhotrvající lásky, neboť dotyčná nepatří k přelétavým typům.

Grapefruit

Charakteristika: Větší a pevná ňadra

Chutná vám grapefruit? Je pro vás příliš hořký? „Tato žena může vypadat a působit eroticky, ale ve skutečnosti je stydlivá a domácká. Potřebuje moc, moc něhy, pozornosti a citlivého zacházení,“ tvrdí italský vědec. Některých typům mužů právě tohle vyhovuje!

Pomeranč

Charakteristika: Pevné a kulaté poprsí střední velikosti

Dokonce i s pomerančem, většinou tak sladkým tropickým plodem, to prý není žádná výhra. Majitelka pomerančů patří mezi sebevědomé ženy znající své cíle, ovšem tvrdost loktů například v zaměstnání je vykoupena nízkým zájmem o sex. Taková žena má ráda konverzaci a partnerství jako takové. V něm ale sex nestaví na první místo.

Třešně

Charakteristika: Malá ňadra (lentilky)

Milovníci chlapeckých hrudníků zaplesají. Ňadra podobná třešním signalizují vtipnost a vášeň. „Takové ženy jsou zábavné a inteligentní. Řadí se mezi skvělé partnerky, které se poperou s překážkami v každodenním životě i na dovolené. Jejich zájem o sex je tak akorát,“ říká výzkumník.

Foto: Thinkstock

Badatelé vycházejí z vlastních zkušeností. Tak co, trefili se? :-)Foto: Thinkstock

Hruška

Charakteristika: Menší ňadra tvarem připomínající kapku vody

Žena s prsy ve tvaru hrušky zná lásku ve všech variantách. Flirt s nadřízeným? Sex na jednu noc? Máloco je tabu. I když… „Žena s hruškovitým typem ňader může být nábožensky založená, ale tak nějak úměrně," říká sexuolog, který však neuvádí, jak na souvislost ženské povahy s tvarem a velikostí ňader přišel. Odvolává se jen na svoji praxi. Stejně jako doktor Mitsugu Shiga, ředitel kliniky Yuai v Jokohamě.

Jsou v tom hormony!?

Ten je také přesvědčen, že ženský charakter je spojen s tvarem těla, i když přiznává, že správně analyzovat osobnost tímto způsobem je obtížné. Prý ho ale čtyřicet let bádání nenechává na pochybách. „Prsa jsou v podstatě kusy tuku. Co z nich dělá větší útvary, jsou velké dávky ženského hormonu estrogenu. Proto jsou symbolem ženskosti," řekl vědec pro japonský tisk s tím, že to je taky důvod, proč při pohledu na ženská ňadra lze odhadnout to, jaký druh sexu má žena ráda. Jestli to „sedí“, necháváme na vás…

A co vy? Myslíte, že na analýze osobnosti podle prsou něco je?

Reklama

Načítám