Hlavní obsah

Typologie ženské postavy podle písmen abecedy

Foto: isifa

Nicole Kidman má ideální křivky! Uhádnete, které části jejího těla se to týká?Foto: isifa

Reklama

Hruška, jablko nebo přesýpací hodiny? Tak na tuhle charakteristiku dámských postav budete moct brzy zapomenout. Kurz do Evropy totiž nabírá charakteristika z Jižní Koreje. Jste spíše S, X, nebo „Óčko“?

Článek

Nejdokonalejší je asi postava typu S, sexy záda mají „účka“, stejně jako třeba Emma Watson, a spokojená mohou být i „déčka“, jen možná z trochu jiného důvodu, než čekáte. Jaký typ postavy podle jihokorejské charakteristiky sedí na vás? Zjistěte to!

Typ „S“

Po takovém tvaru touží asi každá žena – když se postavíte z boku, rýsuje se váš bohatý hrudník i oblý zadeček, kopírujete linku písmene S. Podobné křivky můžete pozorovat třeba na kontroverzní hvězdě amerických reality show Kim Kardashian.

Foto: Isifa

O Kim Kardashian se často mluví jako o dámě s výrazně ženskými křivkami. Je typické S!Foto: Isifa

Typ „X“

Delší nohy i ruce a mezi nimi vosí pas. Typické „xko“. A příklad? Supermodelka Cara Delevingne!

Foto: Isifa

Modelka Cara Delevingne má úzký pas. O to více vyniknou její dlouhé nohy i ruceFoto: Isifa

Typ „D“

„Déčko“, to jsou nejčastěji těhotné ženy, stačí se podívat z profilu. Do této kategorie ovšem patří i ty, kterým bříško narostlo i z jiného důvodu – směrem vpřed.

Foto: Isifa

Těhotná je určitě vždy lepší než tělnatá. V požehnaném stavu byla všem na očích i již zmíněná KimFoto: Isifa

Typ „B“

Opět pohled z boku, tentokrát ve tvaru „B“. Jde zkrátka o velká prsa a vystupující bříško. Takový typ je prý třeba i britská televizní kuchařka Nigella Lawson. Horní oblouček je záviděníhodný, ten níže položený ale spíše nežádoucí.

Foto: Isifa

Slavná Nigella bývala popisována jako ideální krásná britská mamina. Do té chvíle, než praskla její drogová aféraFoto: Isifa

Typ „O“

Tohle opravdu nechcete. Úzká ramena, ale k tomu široký hrudník, ještě výraznější boky a také velké množství tělesného tuku. „Óčko“ je peklo, co dodat.

Foto: Isifa

Josie Gibson byla typické „óčko" – pevnost chyběla, jen spousta povadlé kůže a tuku. Teď už je ale štíhlá a sexyFoto: Isifa

Typ „U“

Pokud jste typ „U“, je čas toho využít. Toto písmeno totiž odkazuje na ukázková záda. Kýžený tvar pak vytvoří vhodně zvolené šaty s hlubokým výstřihem vzadu. Máme pro vás inspiraci od mladé herečky Emmy Watson!

Foto: Isifa

Nejde o celou postavu, ale o krásná záda. Máte, co ukázat? Tak hurá do toho! Stejně jako Emma WatsonFoto: Isifa

Typ „V"

Křivky podle písmene „V“ se soustředí výhradně na obličej. V Asii je totiž za krásný považován drobný obličej – a ten podporuje oválný tvar hlavy, hubený, ještě se zužující směrem k bradě. Můžete namítat, že nejde vyloženě o typ postavy, ale když budete mít takto ideální obličej, kdo se bude soustředit na zbytek? Krásně je to vidět třeba na herečce Nicole Kidman.

Foto: Isifa

Zdá se, že Nicole nestárne. A navíc je ztělesněním obličejového ideáluFoto: Isifa

Našly jste se? A souhlasíte s ideálními křivkami?

Reklama

Načítám